oldinn.nl Avaliações 726

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik n bevestiging en de mededeling dat de tafel binnen 2 tot 4 weken geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik al snel nog n mailtje met daarin de aanko... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Oldin Wonen. Ik heb een tafel ontvangen met schade aan het blad en probeer dit al geruime tijd opgelost te krijgen. De communicatie vanuit het bedrijf is traag en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service was van begin tot eind top! Heel goed geholpen in de winkel. Verkopers hebben veel geduld en leggen alles duidelijk uit. Verder zijn de meubels eerder geleverd dan aangeven, zo fijn! En de afl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via de site besteld, dat ging al heel gemakkelijk. Kleur komt goed overeen met de site, exact zoals ik had gehoopt, zo blij met deze tafel, we kunnen nu gezellig met onze (extra op donderdag) kinder... Ver mais

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

726 avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Salon, eettafel

Rond black friday mijn salon en eettafel gekocht bij oldinn.nl. Door levertijd duurde het wat langer dan verwacht. Gelukkig door een goeie klantenservice kreeg ik steeds updates over me bestelling. De kwaliteit van de meubels zijn ook super

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u ondanks de langere levertijd goed op de hoogte bent gehouden en tevreden bent over onze klantenservice. Daar hechten wij veel waarde aan.

Geweldig dat ook de kwaliteit van de meubels naar wens is!

Veel plezier met uw salon en eettafel 😊

Team- Old Inn

Top bedrijf

Aardige mensen, directe service en waanzinnig goed geprijsd.

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en prijzen. Daar doen we het voor 😊

Graag tot ziens!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was een beetje sceptisch

Ik was een beetje sceptisch, door online reviews elders.. Maar heb een prima ervaring gehad! Ik werd netjes gemaild en gebeld door de vervoerder van mijn tafel. Deze werd binnen afgeleverd en betaling mocht contant. De vervoerder was zeer netjes en correct!
De tafel is precies zoals ik verwacht had. Mooie kwaliteit voor een (heel) vriendelijke prijs. Heel het proces van bestellen verliep goed en duidelijk.
Gewoon, complimenten! Die gedeeld mogen worden.

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze service en prijzen zo waardeert. Daar doen we het voor 😊

Graag tot ziens!

Team- Old Inn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede en vriendelijke levering

Hele goede snelle levering ,mooi en meubels die netjes verpakt en vriendelijk bezorgd werden ,ik ben een tevreden klant

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering en dat alles netjes en zorgvuldig is verlopen. Daar doen we het voor 😊

Veel plezier met uw meubels!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Mooie meubels besteld. Snelle en keurige levering. Vriendelijke mensen en het belangrijkste: mooi, nette meubels! Nogmaals hartelijk dank.

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de meubels als de levering. Daar doen we het voor 😊

Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen!

Debby – Old Inn

Prachtige tafel

Zeer fijne partij met juiste prijs-kwaliteit verhouding. Snelle communicatie met wenselijke aanvullende informatie via de app. Levertijd was exact zoals weergegeven stond op internet + goede informatie beschikbaar voor/tijdens levering met prettige bezorgers. Prachtige tafel waar we nog lang van gaan genieten. :-)

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de communicatie als de levering. Geweldig dat alles volgens verwachting is verlopen en dat u blij bent met de tafel.

Heel veel plezier ermee en bedankt voor het delen van uw ervaring 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oldinn laat je terug geloven in echte service

Oldinn biedt een uitgebreid assortiment. Ik heb de communicatie als zeer persoonlijk en helder ervaren, vooral wat betreft de leveringstijden. De bezorgers waren zelfs al om 7 uur ’s ochtends uitzonderlijk vriendelijk. Al met al een zeer fijne ervaring, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe meubels. Dankjewel!

Resposta de oldinn.nl

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze mooie review!

Fijn dat je onze communicatie en service als persoonlijk en duidelijk hebt ervaren. Ook super om te horen dat de bezorging zo prettig is verlopen (zelfs vroeg in de ochtend 😊).

Heel veel plezier met je nieuwe meubels en graag tot ziens!

Team–Old Inn

Heel blij mee :-)

Oke, ik heb even moeten wachten op de levering, maar mijn tafel is het meer dan waard!
Bestelling en levering zijn prima verlopen en op mijn tussentijdse vraag kreeg ik een duidelijk antwoord!
Thanks!!

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het wachten het uiteindelijk helemaal waard was en dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ook goed om te lezen dat u duidelijke antwoorden heeft gekregen op uw vragen.

Heel veel plezier met uw tafel!

Team-Old Inn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelde tafel werd binnen 2 dagen…

De bestelde tafel werd binnen 2 dagen bezorgd. Blij met de mooie tafel en we zijn zeer tevreden over de levering

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat de tafel zo snel is geleverd en dat u tevreden bent over zowel het product als de levering.

Heel veel plezier met uw aankoop!

Team-Old Inn

Vlotte levering, goede kwaliteit

Vlotte levering, goede kwaliteit van meubel.

17 de março de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het meubel.

Veel plezier met uw aankoop!

Team–Old Inn

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Salontafel te laat, wel goed geholpen

Wij kochten eind februari een salontafel bij Old Inn, ik was - en ben nog steeds helemaal verliefd op de tafel. Die zou binnen 12 werkdagen aankomen maar was toch te laat. Toen ik de klantenservice via Whatsapp contacteerde kreeg ik redelijk snel antwoord, de persoon liet me weten dat het product nog niet geshipt was en pas midden mei bij mij kon zijn. Natuurlijk super jammer voor ons, wij keken er erg naar uit en hadden hier niet op gerekend. Uiteindelijk kregen we een korting van 5% op de tafel, als excuus voor de vertraging. Ik kon ook een terugbetaling krijgen, dat wilde ik niet. Deze situatie lijkt me misschien wel de enige oplossing in deze situatie, meer kunnen ze ook niet doen omdat het van de leverancier afhangt. Na deze ervaring zou ik het nog een tweede kans geven om er te kopen, maar ik kan helaas nog niets zeggen over de kwaliteit van mijn tafel. Dat zal ik pas in mei weten. Overall: ze proberen je probleem wel op te lossen!

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Wat jammer om te horen dat de levering later is dan verwacht, dat begrijpen we heel goed, zeker als u zo naar de tafel uitkijkt. Fijn dat u aangeeft dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen en dat we samen tot een oplossing zijn gekomen.

We hopen natuurlijk dat de tafel straks helemaal naar wens is en dat u er in mei volop van kunt genieten. Mocht u tegen die tijd nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe salontafel en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit

Uitstekende en fijne service. Alles is perfect geregeld van bestellen tot levering! Daarnaast zijn de producten van een hoogwaardige kwaliteit. Echt een aanrader!

Resposta de oldinn.nl

Wat een mooie woorden, dank je wel voor je review! 😊

Geweldig om te horen dat alles van bestelling tot levering zo goed is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering en fijne bezorgdienst! Zeker een aanrader om hier je meubels te bestellen.😁

Resposta de oldinn.nl

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! 😊

Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, levering en onze bezorgservice. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met je nieuwe meubels en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe…

Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe tafel! Hele snelle levering en top communicatie vanuit Oldinn.

17 de março de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe tafel en dat u tevreden bent over de levering en communicatie. Dat waarderen wij enorm.

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Tevreden met onze tafel

Tevreden met onze tafel! Snellere levering dan gepland.

Resposta de oldinn.nl

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw tafel en dat de levering zelfs sneller was dan verwacht. Dat is altijd mooi meegenomen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie kwaliteit, let wel op eenmansbezorging!

Eerst eettafel en daarna tv meubel besteld. Kwaliteit is meer dan prima, mooie uitstraling, zeer tevreden, met actiekorting ook uitstekende prijs/kwaliteit. Pas alleen op dat het eenmansbezorging betreft. De eerste keer was hij wel bereid te helpen en de tafel naar de eerste etage te brengen, de 2e keer, het tv meubel echter niet, pakket bleek onverwachts loodzwaar en onhandelbaar te zijn en dat was voor 2 dames eigenlijk niet te doen. Houdt daar dus wel rekening mee en regel mankracht bij eenmansbezorging

16 de março de 2026

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van de meubels, en dat u de prijs/kwaliteit als positief ervaart. Dat waarderen wij enorm.

Dank ook voor uw duidelijke feedback over de levering. Begrijpelijk dat dit in uw situatie lastig is geweest. Wij nemen dit zeker mee, zodat we dit ook beter kunnen communiceren naar onze klanten.

Wij wensen u veel plezier met uw aankopen en staan uiteraard voor u klaar als u nog vragen heeft.

Team– Old Inn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een ronde eettafel gekocht…

Wij hebben een ronde eettafel gekocht bij Oldinn. en zijn zeer tevreden. De tafel is van mooie kwaliteit en ziet er precies zo uit als verwacht. De afwerking is netjes en het materiaal voelt degelijk aan.

De levering verliep ook uitstekend. De tafel werd snel geleverd (binnen een week) en precies volgens de afgesproken planning bezorgd. Alles was goed verpakt en in perfecte staat bij aankomst.

Kortom: een zeer goede ervaring met zowel het product als de service . Zeker een aanrader.

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor uw prachtige review!

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de kwaliteit van de tafel als de levering. Fijn dat alles naar verwachting is verlopen en dat de tafel perfect bij u thuis staat.

Hier doen we het voor 🙌

Heel veel plezier met uw nieuwe eettafel en bedankt voor uw aanbeveling!

Team Klantenservice Old Inn

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Top product, matige communicatie

De tafel is top, niks op aan te merken. De bezorging uiteindelijk ook ideaal met de tracker. Wat minder was, was de communicatie. De tafel had een levertijd van 4-6 weken. Uiteindelijk bijna 21 weken(!!!) op gewacht. Ik moest elke keer zelf vragen wat de status was, maar er kwam telkens geen duidelijkheid. Er is nu geen telefoonnummer meer vindbaar, maar een paar maanden terug toen deze er nog wel was, werd er nooit opgenomen of teruggebeld. Via whatsapp kreeg ik redelijk reactie, maar niet optimaal. Kortom, top product, maar de communicatie kan echt vele malen beter.

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de tafel en de levering met track & trace. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed dat de lange levertijd en de communicatie voor frustratie hebben gezorgd, dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Wij werken momenteel inderdaad uitsluitend via e-mail en WhatsApp, zodat we iedereen zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen. Uw feedback nemen we zeker mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Dank u wel voor uw geduld en voor het delen van uw ervaring.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Fijne track en trace. Blij met mijn tafel. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

14 de março de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de track & trace. En natuurlijk geweldig dat de tafel naar wens is en de prijs-kwaliteit goed bevalt.

Veel plezier met uw aankoop!

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Omdat de levertijd lang was heb ik mail contact gehad. En hebben wij de bestelling aangepast voor een ander tafel. Diezelfde week heb ik de tafel binnen gehad. Wat een top bedrijf en wat een goede kwaliteit aan tafel. Helemaal verliefd op

13 de março de 2026

Resposta de oldinn.nl

Wat een geweldige review, dank u wel!

Super om te horen dat we samen een goede oplossing hebben kunnen vinden en dat de tafel zo snel geleverd kon worden. En nog mooier dat u er helemaal verliefd op bent, dat is precies wat we willen bereiken 😊

Heel veel plezier met uw nieuwe tafel!

Team Old Inn

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.