Ik had de verkeerde maat leggings besteld en contact gezocht met Olfe. Zij hebben mij meteen een andere maat toegestuurd terwijl ze mijn retour nog niet ontvangen hadden. Hele fijne service, fijn om t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Top service!! Ik had een pakketje retour gestuurd, deze was spoorloos. Ik had contact met een hele vriendelijke, meedenkende, behulpzame medewerkster. Ik kreeg snel een reactie op mijn mail en uitei... Ver mais
Ontzettend behulpzaam contact met Roshelle van Olfe ivm zoekgeraakt retourpakket bij DHL. Snelle reactie, ondersteuning waar nodig en altijd met dezelfde persoon. Het was een langdurig proces om het g... Ver mais
Bestelling was nog niet geleverd. Contact gehad en hebben er alles aangedaan om de bestelling als nog te leveren. Contact was prettig en duidelijke communicatie en snel herstelt. Goede service. De... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Good quality, good service
I practice Hot Yoga and bought the black leggings. It’s perfect for the practice of it, good absorption of the sweat. The fit is great and love the high waste. The size is a bit bigger.
I bought size L + I think M would fit better. Would love to see more pieces in a collection like longer tops, capri pants…
The service is also great. Good job.
De broek zat heel goed
De broek zat heel goed, fijn hoog in de taille! Maar de opvulling in de top was helaas niet mooi strak. Er zat een deuk in..
Snelle levering en broek zit super 🤩
Prima en snelle service
Na de tweede bestelling de juiste maat
Snelle service en geen probleem om de broeken om te ruilen bv voor een maatje kleiner
Snel en zonder problemen zelfs toen ik de broeken wilde ruilen voor een maatje kleiner
Super goede broek
Super goede broek. Zit perfect houdt zweet heel goed vast en de zijzakken zijn heel handig. Zou iedereen deze broek aanraden
Super goede leggings gekocht
Super goede leggings gekocht. Zitten goed. Prima maat. Mooie stof. Precies zoals ik gehoopt had.
Top spullen
Goede kwaliteit en pasvorm erg goed.
Super blij mee weer.
Snelle levering ook.
Heel blij met mijn nieuwe sport bh
Heel blij met mijn nieuwe sport bh, sluit goed aan, zit mooi en van goede kwaliteit.
Alles keurig geregeld en snel
Alles keurig geregeld en snel. Te grote maat omgeruild voor kleinere. Ging soepel.
Volgens matentabel zou XXL de juiste…
Volgens matentabel zou XXL de juiste maat zijn zijn en volgens de beschrijving is de legging squat-proof. Echter bij het passen blijkt de legging verre van squat-proof.

Resposta de Olfe
Goede kwaliteit
Snelle levering en prachtige broek, mooi, zacht, dik materiaal. Zeker een aanrader.
Eindelijk een sportlegging gevonden die…
Eindelijk een sportlegging gevonden die goed past, lekker soepel zit en niet afzakt!! Duidelijke website en informatie via de mail na de bestelling. Ik had mijn bestelling binnen twee dagen in huis. Twee maten leggings en sport bh’s besteld. Kies inderdaad voor een maat kleiner vanwege de rekbare stof. Schijnt niet door met bewegen. Na lang zoeken erg blij met mijn nieuwe sportkleding!!!
Fijne stof en mooie kleur
Fijne stof en mooie kleur. Kleur kwam overeen met de afbeelding. De maat was voor mij niet helemaal juist, normaal heb ik maar 36, voor mij was S net wat te groot.
Een fijne broek om in te sporten maar…
Een fijne broek om in te sporten maar niet om in hard te lopen. Tijdens de workout een paar keer 400m gerend maar broek zakte tijdens dit korte stukje meerdere malen af. Prima om in te squatten etc maar voor hardlopen voor mij ongeschikt.
Eindelijk een goede sportlegging!!
Duidelijke website, snelle bestelling en levering binnen 2 dagen. Eindelijk een goede broek die lekker zit, niet afzakt en echt high waist is!! Schijnt niet door. Rekt goed mee. Kortom… ik ben blij na heel lang zoeken en veel sportleggings passen. Voor de volledigheid ook een sportbh erbij gekocht. 😀
Snel en netjes
Love it
I do crossfit but it always made me so insecure that I was the only one who constantly had to pull up my leggings.
These are high enough to cover my belly, I love the stretch, they don’t roll down, they stay up so no more pulling and they are squat proof!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.