Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service!! Ik had een pakketje retour gestuurd, deze was spoorloos. Ik had contact met een hele vriendelijke, meedenkende, behulpzame medewerkster. Ik kreeg snel een reactie op mijn mail en uitei... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling was nog niet geleverd. Contact gehad en hebben er alles aangedaan om de bestelling als nog te leveren. Contact was prettig en duidelijke communicatie en snel herstelt. Goede service. De... Ver mais

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

308 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top service

Ik had de verkeerde maat leggings besteld en contact gezocht met Olfe. Zij hebben mij meteen een andere maat toegestuurd terwijl ze mijn retour nog niet ontvangen hadden. Hele fijne service, fijn om te merken dat vertrouwen nog bestaat. Heb lang gezocht naar een mooie lange legging, alles was vaak te kort. Heb nu een fijne legging die lang is en goed blijft zitten.

30 de março de 2026

Alleen maar lof voor Olfe

Wat ben ik blij dat ik vorig jaar maart (volgens mij) het merk My Gainz (nu Olfe) online gevonden heb. Voordat ik Olfe ontdekte heb altijd moeite gehad met het vinden van goed zittende sportleggings omdat ik 1.85 lang ben, met hele lange benen (uit de Nederlandse klei getrokken haha) waardoor leggings altijd te kort zijn, afzakken of beide. Toen ik bij Olfe besteld had waren die problemen gelukkig verleden tijd. De pasvorm is echt mega goed, de L size van de Olfe legging is perfect voor mij (voor de tops heb ik size M). De matentabel heeft goed geholpen om de goede maat te selecteren en bleek perfect te kloppen, toen de order binnen kwam en ik het uitpakte dacht ik daar kom ik nooit in haha, maar dat was verkeerd gedacht, er zit mega veel stretch in, waardoor ze niet alleen perfect zitten (niet afzakken) maar ook lang genoeg zijn. Het beviel zo goed dat ik inmiddels (bijna) alle kleuren sets heb die er zijn (op 2 kleuren na), 2 korte shorts en 2 flairpijp leggings die ik gewoon in het dagelijks leven gebruik (niet eens voor het sporten), Als ik die broek aan heb met een blouse en jasje krijg ik altijd complimenten dat ik er zo netjes uitziet, en de broek superleuk is. Ook voor de flairpijp leggings geld dat ze lang genoeg zijn, voldoende rek in zit (terwijl het bij andere merken altijd hoog water in de polder is bij mij, wat geen pan is bij een flairpijpbroek). Dusss Superblij dat ik eindeeeelijk een sportmerk heb die me als gegoten zit. Ik hoop dat er spoedig wat nieuwe (zomerse) kleuren bijkomen, dat zou helemaal top zijn. Hier contact over gehad met de klantenservice, (gevraagd wanneer er nieuwe kleuren komen) die het meedenken erg waardeerde en altijd snelle en uitgebreide reacties terug schreef (niet alleen van 9 tm 5) maar ook in het weekend en in de late uurtjes. Keep up the good work team Olfe. Bedankt voor jullie mooie merk, het fijne contact en de betrokkenheid. Kortom alle lof voor Olfe. Hartelijke groet Marion

15 de março de 2026

Toppers

De producten die ze leveren zijn van goede kwaliteit en fijne pasvorm. Ik heb in het verleden al meerdere producten gekocht en ben zeer tevreden.

26 de fevereiro de 2026

Complimenten!

Top service!!
Ik had een pakketje retour gestuurd, deze was spoorloos. Ik had contact met een hele vriendelijke, meedenkende, behulpzame medewerkster. Ik kreeg snel een reactie op mijn mail en uiteindelijk kwamen ze met een hele goede oplossing! Heel fijn zulke meedenkende, behulpzame medewerkers!! Hier word ik heel blij van!!

22 de fevereiro de 2026

Spoorloos pakket

Spoorloos pakket

Mijn pakket was helaas niet geleverd. Contact opgenomen en werd vriendelijk en snel geholpen door Roshelle. Alsnog mijn pakket ontvangen en ben er erg blij mee! Super fijne legging!!

21 de fevereiro de 2026

Retourverwerking langzaam

Legging volgens maattabel besteld, helaas toch te klein. Retour gestuurd maar het verwerken hiervan duurt wel erg lang. Retour was half januari ontvangen en nu nog niet de juiste maat ontvangen.

3 de fevereiro de 2026

Hoi Agnes,

Dank je wel voor je review. Graag geven we hierbij wat extra toelichting.

De track and trace gaf aan dat jouw retour eerder bij ons zou zijn afgeleverd, maar dit bleek achteraf een fout te zijn. In werkelijkheid hebben wij jouw retour pas 5 dagen geleden ontvangen. Het bewijs hiervan hebben wij ook per e-mail met je gedeeld in de bijlage.

Vanaf het moment dat een retour bij ons binnenkomt, hanteren wij een verwerkingstermijn van maximaal 10 werkdagen, zoals ook duidelijk op onze website vermeld staat. Binnen deze termijn hebben wij correct en snel gehandeld.

De omruiling is zelfs al verzonden voordat deze review werd geplaatst.

We begrijpen dat de situatie verwarrend kan zijn geweest. Om dit netjes af te ronden en ondanks deze situatie toch te zorgen dat je tevreden bent, hebben wij je ook een extra oplossing aangeboden.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend behulpzaam contact met…

Ontzettend behulpzaam contact met Roshelle van Olfe ivm zoekgeraakt retourpakket bij DHL. Snelle reactie, ondersteuning waar nodig en altijd met dezelfde persoon. Het was een langdurig proces om het geld terug te krijgen, maar dat lag aan dhl en returnista. Alle complimenten voor Olfe (toen nog Mygainz)

23 de janeiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf geen fijne legging

Product wordt snel en netjes geleverd.
Het materiaal voelt goed aan. Wat dat betreft prima bedrijf. Er wordt alleen reclame gemaakt voor de legging (mijn bestelling) dat deze niet afzakt, maar hij zakt vreselijk af. Er wordt mijns inzien niet eerlijk geadverteerd.

9 de janeiro de 2026

Hoi Lucia,

Dank je wel voor het delen van je ervaring en ook voor je positieve woorden over de snelle levering en het materiaal, dat waarderen we enorm.

We vinden het jammer om te lezen dat je het gevoel hebt dat wij niet eerlijk adverteren. We hebben je hierover inmiddels ook persoonlijk een e-mail gestuurd, omdat we dit graag goed en inhoudelijk met je willen bespreken.

Voor onze leggings geldt dat ze ontworpen zijn om niet af te zakken, mits de juiste maat wordt gedragen. Omdat we begrijpen dat het vinden van de juiste maat soms lastig kan zijn, bieden wij gratis omruilen aan. Zo proberen we iedereen te helpen bij het vinden van de beste pasvorm.

We hadden dit graag eerst samen met je opgepakt, zodat we direct mee konden kijken naar een oplossing. We staan hier nog steeds volledig voor open en denken graag met je mee om dit netjes en passend af te ronden.

We hopen dat je reageert op onze e-mail, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb precies dezelfde legging besteld…

Ik heb precies dezelfde legging besteld die ik al eerder had besteld destijds bij Gainz destijds. Alleen voelt de legging stugger aan als de vorige legging.

8 de janeiro de 2026

Hoi Ingrid,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We waarderen je als trouwe klant enorm en vinden het juist daarom jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.

Je geeft aan dat de legging anders aanvoelt dan een eerdere bestelling. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en elke batch wordt opnieuw gecontroleerd. We doen geen aanpassingen aan de stof of productie, omdat zelfs kleine veranderingen grote impact zouden hebben.

We zien daarnaast dat er een aanzienlijke periode zit tussen de twee bestelmomenten. In combinatie met het feit dat er verschillende maten zijn besteld, kan dit invloed hebben op hoe de legging aanvoelt en zit. Ook vormen onze leggings zich tijdens het dragen naar het lichaam, waardoor een eerder gedragen en vaker gewassen legging soepeler kan aanvoelen dan een nieuwe legging uit de verpakking. Dit verschil kan soms worden ervaren als een stofverschil.

We hebben je hierover ook persoonlijk een e-mail gestuurd, omdat we dit graag samen en inhoudelijk willen bespreken. We staan altijd open voor contact en denken graag mee om tot een passende oplossing te komen.

We hopen dat je reageert op onze e-mail, zodat we dit samen netjes kunnen afronden.

Love these pants

Love these pants, for activitys in the gym and also the pants for running. Good quality. I would recomment them both! And also great Quick service of you have a question or problem. Thanks

14 de janeiro de 2026

Super fijne legging

Super fijne legging !
Pakket was door de vervoerder beschadigd en terug gestuurd waardoor het langer duurder voor ik het ontving
Contact via de mail gehad, alles naar tevredenheid opgelost !!!
Prima bedrijf , kan het alleen maar aanraden!

30 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn zittende leggings en…

Heel fijn zittende leggings en sporttops. Ook als je 40+ bent, zeg ik uit ervaring. Erg prettig behandeld door de klantenservice. Ik moest wat langer wachten op de sporttop, maar ik werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan. En ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Fijn elastisch, maar stevig stofje. Waardoor het comfortabel zit, maar toch steun en vorm geeft aan je lijf.

15 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.