Simpelthen fantastisk! Hele hjemmesiden havde skønne rabatter+en ekstra rabatkode, så jeg har sparet STORT på den lækreste vinterjakke fra Wheat (næste sæson), plus 2 lækre name it bukser. Min or... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En nem og super fin hjemmeside som gør brugeroplevelsen god. Og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet. De ringede og sagde, at de havde et erinde i min by og ville levere pakken i pos... Ver mais
Jeg har nu handlet hos ollifant til min datter i et år nu og vi har været glade for alle de pakker vi har fået. Super hurtig levering! Og rigtig fint tøj.. vi oplevede en enkelt gang hvor sko størrels... Ver mais
Giver kun 3 stjerner, shorts var mega fine men den top/kjole er ikke syet ordentlig og syet skævt æv Og i var hurtig til at trække penge uden jeg havde modtaget min pakke, dem jeg plejer at handle... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Ollifant - din foretrukne børnetøjshjemmeside! Vi sørger for, at have nogle af de bedste brands på lager til konkurrencedygtige priser - og ikke mindst lave fragtomkostninger med hurtig levering. Drevet af passionerede mennesker, som brænder for det de laver.
Informações de contato
Horstedvej 7, 8560, Kolind, Dinamarca
- info@ollifant.dk
- ollifant.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De svarer ikke tilbage
Jeg modtog min ordre hurtigt, der manglede to par strømper. Jeg skrev en mail og hørte intet. Skrev endnu en mail - hørte intet. Kontaktede dem på telefon og skulle sende en SMS med ordrenummer og hvad det drejede sig om - jeg hørte intet. Skrev endnu en SMS- hørte intet. Har fortsat ikke hørt fra dem, hvilket jeg synes er virkelig dårlig stil.
Jeg købte lykkeposerne og var meget…
Jeg købte lykkeposerne og var meget tilfreds med indholdt.
Stor anbefaling
Stor anbefaling herfra! Har købt 3 lykkeposer som var en succes! Tak :-)
Meget fin lykkepose med tøj som var…
Meget fin lykkepose med tøj som var sammensat i matchende farver. Flot kvalitet
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering, nem retur og virkelig sød kundeservice 🫶🏼
Meget god service
Fik den fineste pakke med babytøj og en personlig hilsen skrevet i hånden. Meget tilfreds.
Dejlige vare og super levering
Hurtig levering og sød lille hilsen
Kæmpe anbefaling ❤️
Jeg har lige modtaget en af deres store lykkeposer til vores datter, jeg havde et ønske om jord og lyse farver - og de har ramt PLET! 😍
Fik den fineste pakke med 3 bluser, 2 par bukser og den fineste strik trøje. Alt dette for kun 550 kr 🤩
Vi snakker om mærker fra MarMar, Lil’atelier og name it! Det er bestemt ikke sidste gang 🤩
Tak for jeres gode og hurtige service!
Skøn webshop!
Har idag modtaget min første ordre fra Ollifant, som simpelthen er så fin! Fin pakket ind og hurtig afsendt. Havde brug for hjælp til sæt der kunne sættes sammen på kryds og tværs og her var Signe til en kæmpe hjælp! Det er ikke sidste gang jeg støtter Ollifant og sender de varmeste anbefalinger afsted 🩷.
Havde en virkelig god oplevelse med min…
Havde en virkelig god oplevelse med min første ordre. Den blev pakket nærmest med det samme og Signe fra Ollifant er virkelig sød og hjælpsom! Ikke sidste gang jeg handler her.
Bestilling og levering
Jeg modtog en vare som der desværre var fejl på men de svarede tilbage hurtigt og kom med gode mulighed for at finde en løsning
Mega god service og hurtig levering
Mega god service og hurtig levering.
Svarer også i weekenden på mail.
Klar anbefaling herfra.
Havde første gang reklamationsret sager…
Havde første gang reklamationsret sager på en bodystocking og ollifant giver fuld beløbet uden problem. God service.
Har flere gange bestilt børnetøj fra ollifant. Der har altid været hurtig levering
Virkelig god service!
Virkelig god kundeservice med hurtig svar og vi modtog hurtigt vores vare. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler her😃🥰
Lækkert tøj til baby.Hurtig levering.
Lækkert tøj til baby.Hurtig levering.
God kvalitet..
Hurtig levering og flotte varer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.