Ollifant Avaliações 318

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Simpelthen fantastisk! Hele hjemmesiden havde skønne rabatter+en ekstra rabatkode, så jeg har sparet STORT på den lækreste vinterjakke fra Wheat (næste sæson), plus 2 lækre name it bukser. Min or... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En nem og super fin hjemmeside som gør brugeroplevelsen god. Og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet. De ringede og sagde, at de havde et erinde i min by og ville levere pakken i pos... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu handlet hos ollifant til min datter i et år nu og vi har været glade for alle de pakker vi har fået. Super hurtig levering! Og rigtig fint tøj.. vi oplevede en enkelt gang hvor sko størrels... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Giver kun 3 stjerner, shorts var mega fine men den top/kjole er ikke syet ordentlig og syet skævt æv Og i var hurtig til at trække penge uden jeg havde modtaget min pakke, dem jeg plejer at handle... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil
  2. Loja para Bebês

Escrito pela empresa

Ollifant - din foretrukne børnetøjshjemmeside! Vi sørger for, at have nogle af de bedste brands på lager til konkurrencedygtige priser - og ikke mindst lave fragtomkostninger med hurtig levering. Drevet af passionerede mennesker, som brænder for det de laver.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, god kundeservice, utrolig søde. Lever op til mine forventninger. Fuld tilfreds! Ikke sidste gang jeg lægger en bestilling hos dem.

31 de julho de 2024

Kære Eva,

Tusinde tak for din tilbagemelding. 💙
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os og at du er tilfreds! Det er jo lige akkurat sådan, at vi ønsker at det skal være. 🥳🙏

God hjemmeside

God hjemmeside, godt udvalg og hurtig levering 👍

14 de janeiro de 2024

Kære Lea,

Tusinde tak for din tilbagemelding. 💙
Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os og at du er tilfreds med både vores shops brugervenlighed, udvalg og leveringstid for ordren. Det er jo også sådan en oplevelse vi gerne vil give! 🥳🙏

Kære Cathrine,

Tusinde tak for din positive tilbagemelding. Det betyder meget for os. 💙
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og at du er tilfreds med både vores service og leveringstid! 🥳🙏

Kære Michelle,

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding. Tusinde tak. 💙
Vi er rigtig glade for at høre, at vores leveringstider er tilfredsstillende og at du har haft en god oplevelse med os. 🥳 🌟

Anbefaling her fra

Nem og god hjemmeside, tingene ankommer hurtigt, gode priser og lækre mærker 👌🏼

14 de janeiro de 2024

Kære Sarah,

Fin vare

Fin vare, hurtig levering

19 de dezembro de 2023

Kære Mette,

Tusinde tak for din positive tilbagemelding og for at bruge tiden på det. 💙
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og at du er tilfreds med både vores produkter og leveringstid! 🥳🙏

15 de dezembro de 2023
Avaliação não solicitada

Kære Mona,

Tusinde tak for din tilbagemelding! 💙
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og leveringshastighed. 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og præcis hvad vi havde…

Hurtig levering og præcis hvad vi havde bestilt.

29 de novembro de 2023

Kære Joan,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god pris!

Rigtig fin webshop. Hurtig levering.

29 de novembro de 2023

Kære Kathrine,

Tusinde tak for at du har givet dig tiden til at skrive herinde! 🙇‍♂️

Vi er ligeledes glade for at du kan lide vores lille webshop og leveringshastighed. Vi brænder for at du som kunde skal opleve hurtig levering og effektiv kundeservice, så det er vi så glade for at du også har kunne mærke. 🥰

Alle os i Team Ollifant.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin webshop og fint udvalg

Fin webshop og fint udvalg. Hurtig levering.

Kære Kathrine,

Tusinde tak for din positive tilbagemelding. Det betyder meget for os. 💙
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg, webshop og leveringstid! 🥳🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig levering

Kære Louise,

God service!

16 de novembro de 2023

Kære Emma Therese,

Tusinde tak for din tilbagemelding. 💙
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os og at du er tilfreds med vores serviceniveau! Det er jo lige akkurat sådan, at vi ønsker at det skal være. 🥳🙏

Kære Camilla,

Tusinde tak for din tilbagemelding. 💙
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os og at du er tilfreds med vores leveringstider! 🥳

Super hurtig levering

Kære Katrine,

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding. Tusinde tak. 💙

Alle os fra Team Ollifant. 🐘

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais