Onesolar Avaliações 4

2,6

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

4 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedrijf eist verwijdering van mijn review i.p.v. werken uit te voeren”

Ik heb meer dan twee jaar geleden een aanzienlijk bedrag betaald voor de installatie van zonnepanelen. Tot op heden is er niets uitgevoerd en de werken zijn nooit gestart. Ondanks mijn herhaaldelijke verzoeken blijft de firma in gebreke en toont geen enkel initiatief om het contract na te komen.

In plaats van de werken uit te voeren, ontvang ik e-mails waarin men mij onder druk zet om mijn eerdere review op Google te verwijderen. Dit bevestigt dat de firma meer bezig is met het verbergen van negatieve ervaringen dan met het oplossen van de problemen van haar klanten.

Mijn ervaring is dus dat ik heb betaald, maar geen enkele prestatie heb ontvangen. Dit is een correcte weergave van de feiten en volledig in lijn met mijn recht op vrijheid van meningsuiting.

21 de novembro de 2025

Geen goede ervaring

Ongeveer 15 maanden geleden heb ik een voorschot van €8.500 betaald, maar tot op vandaag is het project nog altijd niet voltooid. Hoewel ik mijn betaling meteen heb gedaan, blijft het bedrijf weigeren het werk af te maken tenzij ik nóg meer betaal. Terugbetaling van het voorschot wordt ook niet aangeboden. Dit is mijn persoonlijke ervaring als klant en ik deel dit om anderen te informeren zolang dit niet opgelost raakt.

22 de novembro de 2025

Horor bedrijf

Ze hebben de aanbetaling van mijn vader voor de installatie van zonnepanelen in ontvangst genomen, maar ze nooit geïnstalleerd.

22 de novembro de 2025

Aandacht !!!

15 maanden geleden heb ik een voorschot van 8.500 euro betaald. Tot op de dag van vandaag is het werk nog steeds niet af. Ik heb mijn deel van de opdracht nagekomen door te betalen. In plaats van het werk af te maken, vraagt ​​het bedrijf nu om extra geld. Ze weigeren het voorschot terug te betalen. Dit is mijn ervaring als klant en ik schrijf dit als waarschuwing totdat de situatie is opgelost.

28 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.