Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uitermate slechte bank. Bestelling gedaan bij Ikea op 21 maart 2026. Betaald met Oney, althans dat denk je dan. Oney verzuimd om de door hun afgeschreven betaling door te sturen naar Ikea. G... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Oney. Klant nummer : 0041426NL Bestelnummer: Q900097077 Mijn betaling is gewoon afgeschreven (eerste termijn), maar blijkbaar is de betaling door Oney geweigerd... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik zit echt met verontwaardiging alle reacties te lezen, maar ik moet zeggen dat ik geen last heb gehad van deze dingen. Ik heb een Ikea pax kast in termijnen betaald via Oney. Alle bedragen zijn netj... Ver mais

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

31 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bestelling bij IKEA geplaatst

Bestelling bij IKEA geplaatst, eerste termijn voldaan. Bestelnummer onbekend. Producten nooit ontvangen. Geen contact mogelijk met Oney. Wel een email gehad over resterende termijnen? Eerste termijn nooit terug ontvangen.

Uiteindelijk na meerdere malen contact te hebben opgenomen met Oney via hun contactformulier, wat de enige manier is om überhaupt contact te krijgen trouwens is, en IKEA uiteindelijk na anderhalve .aand mijn geld terug gekregen.

14 de fevereiro de 2025

Bedankt voor uw reactie.

Wij betreuren het dat u niet volledig tevreden bent over onze dienstverlening, maar zijn blij te horen dat uw dossier naar wens is afgehandeld.

Wij wensen u een prettige dag,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hebben hun zaakjes niet op orde

Hebben hun zaakjes niet op orde. Reageren niet op mails. Maar wel een incassobureau sturen.

Reactie op reactie:

Contact opnemen heeft geen zin, dat is wel duidelijk. Misschien kun je zelf de collega’s van Nederland (en België) adviseren hun werk te doen.

5 de fevereiro de 2025

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we willen graag de kans krijgen om je probleem op te lossen.

We kunnen u echter niet identificeren omdat uw opmerking onvoldoende informatie bevat. Om uw situatie beter te begrijpen en een oplossing te bieden, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via ons contactformulier: “https://oneyb2c.zendesk.com/hc/nl-be/requests/new”.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mega Slechte Ervaring – Problemen met Betalingen en Onbereikbaarheid bij Oney via IKEA

Het is echt schandalig! Ik heb twee termijnen betaald vanaf twee verschillende rekeningen, maar het systeem laat zien dat ik maar één betaling heb gedaan. Ik kan Oney zowel telefonisch als per e-mail helemaal niet bereiken. Na drie mails verstuurd te hebben, krijg ik geen reactie. Je komt gewoon niemand te spreken en wordt telkens doorverwezen naar hetzelfde onhandige keuzemenu. Dit is pure oplichterij! Stuur mijn zaak maar door naar incasso, want ik heb zwart op wit bewijs dat ik beide betalingen heb gedaan. Om deze reden ga ik de laatste termijn ook niet betalen, omdat het geld ineens zomaar “verdwijnt” en ik niet vertrouw dat mijn betalingen correct worden verwerkt.

2 de fevereiro de 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw opmerking. Wij betreuren het dat u niet volledig tevreden bent over onze dienstverlening.

Wij willen u erop wijzen dat onze teams van Oney Nederland uitsluitend bereikbaar zijn via het contactformulier op het volgende adres: https://oneyb2c.zendesk.com/hc/nl-nl/requests/new.

We hebben ervoor gekozen om alleen via dit formulier contact op te nemen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.
Als u het formulier volledig invult, ontvangen we meteen alle informatie die we nodig hebben om uw dossier te identificeren en te behandelen.

Onze teams streven ernaar om u binnen 24 uur (behalve in het weekend en op feestdagen) een eerste reactie te geven.

Wij verzoeken u contact met ons op te nemen via het bovenstaande formulier om uw probleem aan ons voor te leggen, zodat wij u kunnen helpen.

Wij staan tot uw beschikking.

Met vriendelijke groet

Geen zaken doen met Oney

Dezelfde ervaring hier. Derde betaling niet gelukt. Je ontvangt een mail zonder contactgegevens en ze reageren nergens op. Vervolgens valt er een brief binnen van een incassobureau. Het is een samenspel tussen Ikea, Oney en Intrum om zoveel mogelijk geld eruit te kunnen kloppen. Jammer dat IKEA zich met dit soort bedrijven inlaat. Doe GEEN zaken met Oney.

Dank voor uw reactie. U doet zeker wel zaken met Ikea in Nederland voor gespreide betaling van online bestellingen.

27 de janeiro de 2025

Niet gebruiken als betaalmethode

Bij mij ging het voorheen altijd goed.. tot nu helaas ik herken de verhalen. Ik had 2 bestellingen gedaan en 1/3 betaald aan Oney. 1 vd 2 bestellingen is niet goed gegaan blijkbaar volgens Ikea, maar wel van mijn rekening afgeschreven. Ik ben in het ergste geval 30€ kwijt, maar bestel niet met deze methode bij Ikea mensen! Helemaal niet voor grote bedragen, want je betaald wel maar zogenaamd is het niet bij Ikea en kun je fluiten naar je bestelling en geld.

Update 21 januari, je krijgt geen contact met ze en ze blijven maar pogingen doen om te incasseren voor een bestelling die volgens ikea nooit is betaald en dus ook geen producten ontvangen.

Update 8 feb. Nog steeds niks veranderd. Speelt al bijna 2 maanden nu. Ikea heeft uiteindelijk contact opgenomen met Oney, geen respons. Ikea is ook stil. Ze wijzen naar elkaar, ondertussen kan Oney wel dreigen om extra rente te gaan berekenen. Tip; blokkeer ze als incassant en betaal echt geen cent meer, want je kan echt fluiten naar je geld.

20 de dezembro de 2024

Schandalig

Schandalig! Er is geen contact mogelijk met deze partij. Laatste betaling is niet gelukt en nu probeer ik al weken in contact te komen om dit in orde te maken, maar 0 response. Nu wel een mail dat ze 13,5% incasso kosten in rekening gaan brengen. Oplichters!!

18 de dezembro de 2024

verschrikkelijk bedrijf

verschrikkelijk bedrijf. hoe u contact kunt opnemen met de politie. dit zijn oplichters. De eerste betaling ging prima. en de tweede werkte niet. Om technische redenen kan ik niet betalen. Ik heb het bedrijf elke dag geschreven, maar ze antwoorden niet. Ik heb gebeld, maar ze nemen niet op. vertel me wat ik moet doen? hoe contact opnemen?

14 de dezembro de 2024

Goedendag,

Onze teams streven er bovendien naar om u binnen 24 uur (behalve in het weekend en op feestdagen) een eerste antwoord te geven.

Na onderzoek hebben we uw dossier kunnen vinden en hebben we u op 23/12/2024 via ticket #87298 per e-mail bevestigd dat uw contract correct is betaald. Op dat moment hadden onze teams te maken met enige vertraging in de verwerking van de aanvragen als gevolg van een grote toestroom. Onze excuses hiervoor.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet menselijk, geen contact mogelijk

Niet te bereiken…. Mailen niet terug. Maar sturen wel e-mails met een boete van %13 …. Ik zou deze optie dan ook nooit meer nemen….

14 de novembro de 2024

Goedendag,

Bedankt voor uw opmerking. Wij betreuren het dat u niet volledig tevreden bent over onze dienstverlening.

Na onderzoek hebben wij uw dossier kunnen vinden en wij bevestigen dat het is afgesloten.
De kosten die in onze automatische e-mails werden vermeld, waren het gevolg van een fout die inmiddels is gecorrigeerd. Oney heeft u geen kosten in rekening gebracht. Onze excuses voor het ongemak.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

Geld kwijt

Geld is afgeschreven maar bestelling is geanuleerd Uw betalingsmethode is niet gedebiteerd.
Wij kunnen helaas niet ingaan op uw verzoek. U kunt bij onze klantendienst uw opmerkingen met het oog op een nieuwe beoordeling van uw aanvraag indienen op het e-mailadres bewijs is meegestuurd

22 de outubro de 2024

Via Ikea

Via Ikea een bestelling geannuleerd. Via beide wegen (Ikea& Oney) drie dubbel op de hoogte gebracht. Voorschot was al betaalt. Ondertussen wacht ik op mijn geld en blijven ze maar bedragen van men bank nemen. Al duizend keer met Ikea gebeld en met Oney gemaild. Ikea vindt het zo frustrerend dat Oney niet deftig kan eens blijven contact opnemen met mij anders had ik al lang mijn geld terug. Al 300 euro waar ik op wacht!

26 de setembro de 2024

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij betreuren het dat u niet volledig tevreden bent over onze dienstverlening.

Na onderzoek hebben wij uw dossier kunnen vinden en hebben wij u per e-mail op 30/10/2024 via ticket #67461 bevestigd dat uw contract correct is terugbetaald, onmiddellijk nadat onze partner IKEA de gevraagde annulering had doorgevoerd.

Het team van Oney België

Waardeloos bedrijf

Geld afschrijven, maar product wordt niet geleverd omdat betaalmethode is geweigerd.
Gezien de andere reviews kun je fluiten naar je centen.

17 de setembro de 2024

Goedendag,

Na onderzoek hebben wij uw dossier kunnen vinden en hebben wij u op 27/11/2024 via ticket #82255 per e-mail bevestigd dat uw contract correct is terugbetaald.

Het team van Oney Nederland

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.