Veja o que dizem as avaliações
Ik heb via deze aanbieder een “Adobe licentie” gekocht voor 24 maanden, maar in de praktijk blijkt dit geen stabiele of officiële oplossing te zijn. In plaats van een eigen licentie word je t... Ver mais
Ik heb de gok gewoon maar eens gewaagd Ik heb de gok gewoon maar eens gewaagd, aangezien ik nogal sceptisch ben met dit soort aanbiedingen. Maar... code kwam binnen zowel bij de checkout (na bet... Ver mais
Detalhes da empresa
Online leverancier van Software
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dit bedrijf verkoopt je ( g) een licentie
Dit bedrijf verkoopt je een licentie, in mijn geval voor 1 jaar. Maar het is waardeloos. Ik ben nu 7 maand verder maar heb inmiddels 11 accounts meegemaakt, waarschijnlijk allemaal uit Engeland. Sommige werkten maar 2 weken en dan…. Krijg je bericht van Adobe zelf dat je geen account meer hebt. En dan weer van voren af aan, alles afmelden, inloggen ( met geluk in 1 keer) en dan weer verder. Niet aan beginnen!
Bedrijf verkoopt nu Windows applicaties en op de site geen Adobe meer te vinden. WAARDELOOS!!!!!!
Goedkoop blijkt duurkoop - geen stabiele Adobe licentie
In plaats van een eigen licentie word je telkens in wisselende “teams” geplaatst. Hierdoor verlies je regelmatig toegang tot de software en moet je steeds opnieuw inloggen of contact opnemen om het werkend te krijgen. Dit is meerdere keren gebeurd gedurende de looptijd.
Recent werd zelfs voorgesteld om via een gedeeld account te werken, waarbij je afhankelijk bent van de verkoper voor een verificatiecode. Voor zakelijk gebruik is dit absoluut niet werkbaar en ook niet wenselijk.
Communicatie verloopt in het begin redelijk, maar structurele oplossing blijft uit en uiteindelijk ben je afhankelijk van hun beschikbaarheid.
Voor particulier gebruik misschien acceptabel, maar voor professioneel gebruik raad ik dit sterk af. Uiteindelijk toch overgestapt naar een officiële licentie om continuïteit te garanderen.
Vandaag een licentie gekocht en werkte…
Vandaag een licentie gekocht en werkte na installatie niet.
Hier voor contact via whatsapp gezocht en is na alle tevredenheid opgelost.
Bedankt nogmaals.
2 bestelling gedaan en betaald en en…
2 bestelling gedaan en betaald en en heb tot nu toe er maar een mogen ontvangen
Goede prijs en naservice
Goede prijs. Nadat eerste activeringscode een foutcode gaf, werd er snel telefonisch contact opgenomen waarna het werkte.
Het was een goede ervaring omdat ik…
Het was een goede ervaring omdat ik keurig online geholpen ben met het installeren van Windows 10 op een schone machine. Ik liep tegen een herhalende foutmelding aan, maar die werd met kennis van zaken snel opgelost.
Ik heb voor een goede prijs een…
Ik heb voor een goede prijs een licentie voor AutoCad kunnen kopen. De installatie van de software was eenvoudig, alles werkt. Ik kon per mail en per telefoon nog een paar vragen stellen en werd goed geïnformeerd.

Resposta de Onlinelicentie
geen download link
geen download link; Het ware goed geweest als jullie ook de link waar de software kan gedownload worden ook in de mail stond; nu heb ik de link bij een concurrent van jullie moeten halen :-(

Resposta de Onlinelicentie
Via internet in contact gekomen met…
Via internet in contact gekomen met onlinelicentie.nl voor het officepakket 2019 Professional Plus. Gebeld voor meer info en goed geadviseerd. Pakket besteld en via de mail ontvangen. Activering verliep niet zoals gehoopt maar na telefonisch contact werd ik vriendelijk en goed verder geholpen. Alles werkt nu. Ook de prijs voor dit pakket is prima. Bedankt.
Heel behulpzaam
Heel behulpzaam, snelle reactie op een vraag, prettige afhandeling!
Prima software tegen een uitstekende prijs
Snel, namelijk onmiddellijk, geleverd.
Prima prijs
Installatie van de software ging gesmeerd.
Software werkt uitstekend.
Kortom een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Goede online winkel
Scherpe prijs, licentie kwam meteen via mail. Veel how-to instructies op de site.
Binnen 1 minuut na betaling code met…
Binnen 1 minuut na betaling code met instructies binnen en probleemloos geinstalleerd. Tot nu toe werkt alles perfect!
Heel goed en zo makkelijk
Heel goed en zo makkelijk. Ik was in een half uur klaar. ;)
Ik ben heel tevreden duidelijke…tevreden klant dus !
Ik ben heel tevreden duidelijke instructie en snelle levering
Een zéér aan te raden optie
Een zéér aan te raden optie om voor een prima prijs een anders voor particulieren veel te dure Office versie aan te kunnen schaffen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.