Vlugge levering. Het apparaat werkt niet helemaal naar behoren, omdat ik maar met een arm kracht kan zetten, waardoor het pillen uitduwen erg moeizaam verloopt (een van de 2 zaken waarvoor ik het geko... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestelling en levering ging goed. Product zelf stelt teleur. M'n vader wilde het product gebruiken om medicijnen uit te drukken maar daar slaagt het niet in. Drukt alleen het medicijn naar beneden maa... Ver mais
Wat een fantastisch product! Voor iedereen met een verminderde handkracht is deze tool een echte aanrader. Ik heb deze tool voor m’n moeder besteld en ligt stand by in de keuken. Ze is er zeer content... Ver mais
Goede service. Reageren snel op mail als je een vraag hebt. Ideaal voor mij ra handen krijg eindelijk de doppen weer open. Zeker een aanrader als je handen de kracht niet meer hebben om iets los te... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Topproduct voor mijn moeder met reuma
Besteld voor mijn moeder met reuma. Die is er heel blij mee en werkt makkelijk. Top product. Nette service. We werden goed op de hoogte gehouden van het verzending proces

Werkt prima
Werkt prima , is echt superhandig voor mensen zoals ik met motorische problemen.Top!

Handig hulpmiddel
Handig hulpmiddel als je last hebt van je handen.
Ik bestelde het in eerste instantie voor mijn man, maar nu ook al 2x voor tantes besteld

Ben er blij mee!
Het werkt idd goed. Fles opendraaien, blikje openen, pil doordrukken enz.

Resposta da Open It
Doet exact wat beloofd is
Doet exact wat beloofd is. Snelle levering. Kan dit van harte aanbevelen

Handig & snel
Handige hulp bij openen van flessen en gebruik van pillenstrips. Makkelijk te bestellen en snelle levering,

Resposta da Open It
Op zich een handig hulpmiddel
Op zich een handig hulpmiddel, het zou prettig zijn als er een briefje bij zit waarop de verschillende functies uitgelegd worden ( niet iedereen heeft toegang tot internet!)
Het haakje brak helaas na zo'n 10 keer al af

Resposta da Open It
product gekocht voor mijn…
Ik heb het product gekocht voor mijn moeder om makkelijker flessen te openen. Zij is op leeftijd en heeft last van tremoren.

Resposta da Open It
De open it is Ideaal voor mensen met…
De open it is Ideaal voor mensen met verminderde handkracht. Klein formaat maar veel mogelijkheden. Als reuma patient gebruik ik hem regelmatig.

Resposta da Open It
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.