Optifit Avaliações 224

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har en lång träningsbakgrund, men efter barn och en stor tragedi så tappade jag mig själv helt. Kilona satte sig och när jag var på väg att diabetes så insåg jag att nu får det vara nog! Tog hjälp... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag hade svårt att behålla min vikt när jag kom i klimakteriet utan gick sakta upp i vikt och sen helt omöjligt att gå ner oavsett vad jag gjorde. Optifit har verkligen hjälp mig med både sprutor men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Optifit svarar snabbt om man har frågor och de lyssnar och ger bra tips på förändringar om det behövs. Vill man komma i kontakt/ boka tider med till exempel en kostrådgivare så är det jättesmidigt oc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kört med optifit i 7 v nu. Har tappat 5 kg och och 7 cm runt magen. Har haft en del illamående i samband med dosintag och höjning men har fått tips på vad man kan göra i samband med olika biverkni... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Consultório médico

Optifit är en digital vårdgivare specialiserad på medicinsk viktnedgång. Vi hjälper dig med BMI 27 eller högre att gå ner i vikt med hjälp av medicin. Vi genomför alltid ett kostnadsfritt videomöte med alla våra patienter för att lära känna dig och bedöma om du är en lämplig kandidat för behandling. Vi prioriterar en snabb och personlig kontakt för att stötta dig som patient i din viktnedgång på bästa möjliga sätt.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

224 avaliações

Life changer!

Tog hjälp av Optifit, gick ner över 20 kg på låg dos och därefter vågade jag ta mig till gymet igen. Har nu legat viktstabil på målvikt i snart ett år, medicinen har jag slutat med. Diabeteshotet är eliminerat, mitt höga blodtryck är ett minne blott och jag känner mig snygg, stark och aktiv igen.

Tack Optifit!!

7 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Seriöst bra företag!

Seriöst bra företag som återkopplar snabbt vid frågor och funderingar.
Har fått ett fantastiskt resultat med en viktnedgång på 25 kg och alla värde är tipp topp.
Oron är bara att hålla vikten och synd att det ska behöva vara så dyrt.
Bra pepp och uppföljning så att man fortsätter med nyttig kosthållning och motion.

6 de abril de 2026

Jättebra

Jättebra! Får den hjälp man behöver, svarar snabbt och är hjälpsamma! Kan varmt rekommendera!

2 de abril de 2026

Har använt optifit i snart 1år

Har använt optifit i snart 1år. Personalen som jobbar med detta är så trevliga allihopa, det är lätt att komma i kontakt med dom och dom hjälper till med frågor jag haft.

29 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tycker att det fungerat bra

Tycker att det fungerat bra, gått ner i lagom takt, inte för fort. Kontakten med optifit har varit bra, trevliga o väldigt proffisionella.

26 de março de 2026

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande! Fick instruktionerna så lättfattligt så det inte gick apselut inte o göra tokigt! Lätt o smidigt med uppföljningen. Är så nöjd, går sakta men säkert ner i vikt som utlovats.

12 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt nöjd med både bemötande och behandling

Trevlig, kunnig och lyhörd personal. Snabb feedback när man undrar något. Bra med kontinuerlig återkoppling på hur det går samt snabb feedback på vad man skrivit. Är väldigt nöjd med då väl bemötande som behandling.

27 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.