Optifit Avaliações 224

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har en lång träningsbakgrund, men efter barn och en stor tragedi så tappade jag mig själv helt. Kilona satte sig och när jag var på väg att diabetes så insåg jag att nu får det vara nog! Tog hjälp... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag hade svårt att behålla min vikt när jag kom i klimakteriet utan gick sakta upp i vikt och sen helt omöjligt att gå ner oavsett vad jag gjorde. Optifit har verkligen hjälp mig med både sprutor men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Optifit svarar snabbt om man har frågor och de lyssnar och ger bra tips på förändringar om det behövs. Vill man komma i kontakt/ boka tider med till exempel en kostrådgivare så är det jättesmidigt oc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kört med optifit i 7 v nu. Har tappat 5 kg och och 7 cm runt magen. Har haft en del illamående i samband med dosintag och höjning men har fått tips på vad man kan göra i samband med olika biverkni... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Consultório médico

Optifit är en digital vårdgivare specialiserad på medicinsk viktnedgång. Vi hjälper dig med BMI 27 eller högre att gå ner i vikt med hjälp av medicin. Vi genomför alltid ett kostnadsfritt videomöte med alla våra patienter för att lära känna dig och bedöma om du är en lämplig kandidat för behandling. Vi prioriterar en snabb och personlig kontakt för att stötta dig som patient i din viktnedgång på bästa möjliga sätt.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

224 avaliações

Tack optifit

Jag har känt mej väl omhändertagen och i trygga händer av teamet på Optifit, de ger mig tips , och är noggrann med uppföljningen.
Vilken resa de har hjälpt mig med.

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har en stöttepelare i den här resan.

Jag har tagit hjälp utav Optifit med min hälsoresa sedan november. Har bara positivt att säga om dem hittills!

Alla jag varit i kontakt med har kunnat ge mig den stöttningen jag behövt, gett mig kloka råd och får åtminstone mig att känna att jag har en stöttepelare i den här resan.

De har kort svarstid och trots att i princip all kommunikation hittills skett i skrift är det kommunicerat såpass tydligt att jag alltid känner mig förstådd.

Hade tänkt länge på att hjälpa kroppen med lite medicinskt stöd och det hade faktiskt inte kunnat bli bättre än vad det blivit tillsammans med Optifit. Deras vårdpersonal fick mig aldrig att "skämmas" vilket jag verkligen hade trott att man skulle göra när man sökte denna typen utav stöd.

4 de janeiro de 2026

Medicinskt viktnedgång

Jag får bra support, snabba svar och bra uppföljning. Behandlingen är väldigt effektiv. Började behandlinen i slutet av oktober och idag har jag redan tappat 6 kg. Minskat sockersuget och känner mig mätt längre.

Värt vartenda krona.

31 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med Optifit efter…

Jag är väldigt nöjd med Optifit efter mina fem första sprutor. Ett bra videomöte och snabb utskrift av recept satte jag igång. Tråkigt nog bröt jag benet efter fyra veckor och har därför behövt extra dietråd och fysisk träning när jag nu sitter i rullstol ett större antal veckor framöver. Jag rekommenderar Optifit till de som vill ha hjälp med sin viktresa.

28 de dezembro de 2025

Top notch!

Jag är faktiskt väldigt nöjd. All kontakt och support har varit god, proffsig och med en positiv ton. De är lyhörda och öppna, allt med en mycket behaglig nivå. Det tror jag kan vara otroligt viktigt för många. Jag kan med mycket gott samvete rekommendera dem.

Mitt resultat? Jag behöver en ny garderob… 😉

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tycker att det har fungerat super bra…Bemötanden

Tycker att det har fungerat super bra Ni är väldigt trevliga svarar snabbt och återkopplar snabbt och skickar exakt hur man gör när exempelvis jag ska ta en pdf fil från 1177 och skicka till Er ovs proffsiga jag har känt mig trygg med Er och upplevelsen att ta moujari rekommenderar Er till alla som vill veta hur det fungerar ovs Tusen Tack 🙏
Ps svårt att sätta ett specifikt datum när jag tycker att det har fungerat superbra men när vi hade första kontakt så var det det bemötande som gjorde att jag bestämde mig för just Er det kändes tryggt

17 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Är mycket nöjd med min kontakt med…

Är mycket nöjd med min kontakt med Optifit. Har regelbunden kontakt om viktnedgång och mående. Får olika förutsättningar för att hålla en stabil och bra hälsa. Rekommenderas varmt!

Med vänlig hälsning

Lena Strömberg

15 de dezembro de 2025

Seriöst och kompetent

Blivit väl informerad och fått goda råd. Uppföljning varje månad. För mig har detta fungerat bra. Välbalanserat blodsocker som gör det enklare att avstå onödiga produkter. 3 månader har gått och jag ser hur jag förändrar matintag o motion. 3 månader kvar att befästa mitt nya sätt att fungera. Genom att äta rätt/ motion så visar v
vågen -13 kg o 12 cm i midjan. Jag är nöjd.

9 de dezembro de 2025

Väldigt positivt.

Jag har gått ner 27 kg på 7 månader.
Jag är väldigt nöjd med OptiFits team, som hela tiden har funnits nära till hands och hjälpt mig under resans gång 💐

8 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag blev seriöst mottagen och känner…

Jag blev seriöst mottagen och känner att det är bra produkt jag fått. Redan första månaden hade jag förväntade viktminskning och är hitintills mycket nöjd med resultatet
Kan verkligen rekommendera detta viktminskningsprogram till andra

8 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är otroligt nöjd med Optifit

Jag är otroligt nöjd med Optifit! Jag har gått ner 20 kg och kommer fortsätta med sprutorna då jag mår så enormt bra av dem! Allt har funkat bra med Optifit och jag har fått och får den hjälp jag behöver.

5 de dezembro de 2025

Omtänksam och pålitlig

Omtänksam och världen vänliga och professionella kontakt med sjuksköterska. Känner mig trygg och tacksam för uppföljningen som vi gör månadsvis.
Jag har hittat ett nytt sätt att leva sunt med pålitlig hjälp från Optifit.

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har bara positivt att säga om Optifit

Har bara positivt att säga om Optifit. Ett mycket bra Team som svarar snabbt vid frågor, alltid vänliga och mycket bra service. Bra med månadsuppföljningar, har även varit i kontakt med hälsocoach Cecilia som har hjälpt mig så otroligt mycket. Jag har med deras hjälp gått ner 25 kg på ca 6 månader , kan inte vara annat än nöjd. Så kan verkligen rekommendera Optifit.

3 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.