Optifit Avaliações 225

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag hade svårt att behålla min vikt när jag kom i klimakteriet utan gick sakta upp i vikt och sen helt omöjligt att gå ner oavsett vad jag gjorde. Optifit har verkligen hjälp mig med både sprutor men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har en lång träningsbakgrund, men efter barn och en stor tragedi så tappade jag mig själv helt. Kilona satte sig och när jag var på väg att diabetes så insåg jag att nu får det vara nog! Tog hjälp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Optifit svarar snabbt om man har frågor och de lyssnar och ger bra tips på förändringar om det behövs. Vill man komma i kontakt/ boka tider med till exempel en kostrådgivare så är det jättesmidigt oc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kört med optifit i 7 v nu. Har tappat 5 kg och och 7 cm runt magen. Har haft en del illamående i samband med dosintag och höjning men har fått tips på vad man kan göra i samband med olika biverkni... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Consultório médico

Optifit är en digital vårdgivare specialiserad på medicinsk viktnedgång. Vi hjälper dig med BMI 27 eller högre att gå ner i vikt med hjälp av medicin. Vi genomför alltid ett kostnadsfritt videomöte med alla våra patienter för att lära känna dig och bedöma om du är en lämplig kandidat för behandling. Vi prioriterar en snabb och personlig kontakt för att stötta dig som patient i din viktnedgång på bästa möjliga sätt.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

225 avaliações

Bra stöd och goda råd.

Optifit har stöttat och gett goda råd avseende min viktminskning från start. Deras regelbundna uppföljning gör att det känns tryggt. Jag är nöjd.

2 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för ni hjälpte mig med att nå min…

Tack för ni hjälpte mig med att nå min målvikt. Hade inte klarat det utan er. Snabb svar inom ett dygn och får tips råd när man undrar över saker. Nu orkar jag mer och har mer motivation. Men snart är det dags att få det att hålla långsiktigt. Blir tufft men jag ska klara det! Tack för ni finns där!❤️

1 de dezembro de 2025

Det har fungerat bra med Ozempic via Optifit

Det har fungerat bra med Ozempic då jag har gått ner 25 kg på 10-11 månader. Kontakten med Optifit har fungerat bra. Lite dyrt med abonnemanget men då jag har använt mig av Ozempic som är billigare än Vegovy och Mounjaro så har det ändå varit billigare med Optifit än andra vårdkontakter.

27 de novembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varför tog jag inte hjälp tidigare?!

Varför tog jag inte hjälp tidigare?!?
Snabba svar,fantastiskt bemötande och ett bollplank i vardagen. Precis vad jag behöver. Jag är helt säker att jag inte bara kommer lyckas nä min målvikt utan att jag även kommer att kunna hålla den. En investering för livet!

26 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har fått ett fantastiskt förtroende…

Jag har fått ett fantastiskt förtroende för dessa duktiga och goa tjejer som har hjälpt mig i min viktminskningsresa.
Jag har tappat 14 kilo och känner mig som mig själv igen! Man får väldigt bra hjälp och dom är otroligt snabba på att svara! Kan verkligen rekommendera dom❤️

25 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pågrund av de fina recensioner andra…

Pågrund av de fina recensioner andra gett optifit, valde jag själv att välja dem när jag tog tag i min viktminskning. Nu efter 15 veckor har jag gått ner 20 kg och är snart i mål. Medicinen har hjälpt något otroligt som gjorde mig super motiverad. Stödet man får från optifit och svar inom 1 dygn är magisk. Rekommenderar starkt!

24 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har väntat länge att ta hand om mig…

Jag har väntat länge att ta hand om mig själv och min vikt. Via annons på Instagram gick jag in på Optifit och läste och tog steget. Allt gick så smidigt från att ta prover till att jag kunde börja med medicinen. Har fått väldigt bra bemötande och alla är väldigt kunniga. Att förstå att medicin bara är ett extra hjälpmedel inte hela. Att kombinera med rörelse och att äta en hållbar kost för att Du skall må bra. Jag tog möjligheten att konsultera en hälsocoach för att få extra hjälp. Så nöjd!

21 de novembro de 2025

Förtroendeingivande!

Ovärderlig hjälp på ens viktresa att få prata med hälsocoach Cecilia Äng. Lätt att bli lite "nojjig"😃.....
och att bli lotsad med vilka matintag, matkombinationer som är helt ok. Denna viktresa är ju en investering man gör i sig själv till ett bättre liv. TACK🌹

18 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Går sakta men säkert ner i vikt med…

Går sakta men säkert ner i vikt med hjälp från optifit. Jag har svårt att träna regelbundet men utmanar mig i vardagen istället. Får den hjälp jag behöver av ssk och läkare. Det finns hälsocoach att tillgå också och jag har fått tips från dem. Jag är nöjd med mina 1-2 kg i månaden och kan nu röra mig lättare utan att vara sugen på mat hela tiden

16 de novembro de 2025

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd! De är snabba, lyhörda och hjälpsamma. Själva behandlingen med GLP1-medicin har varit fantastisk, har fått ett helt nytt liv. Så tacksam för detta.

8 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.