Jag hade svårt att behålla min vikt när jag kom i klimakteriet utan gick sakta upp i vikt och sen helt omöjligt att gå ner oavsett vad jag gjorde. Optifit har verkligen hjälp mig med både sprutor men... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har en lång träningsbakgrund, men efter barn och en stor tragedi så tappade jag mig själv helt. Kilona satte sig och när jag var på väg att diabetes så insåg jag att nu får det vara nog! Tog hjälp... Ver mais
Optifit svarar snabbt om man har frågor och de lyssnar och ger bra tips på förändringar om det behövs. Vill man komma i kontakt/ boka tider med till exempel en kostrådgivare så är det jättesmidigt oc... Ver mais
Har kört med optifit i 7 v nu. Har tappat 5 kg och och 7 cm runt magen. Har haft en del illamående i samband med dosintag och höjning men har fått tips på vad man kan göra i samband med olika biverkni... Ver mais
Detalhes da empresa
Optifit är en digital vårdgivare specialiserad på medicinsk viktnedgång. Vi hjälper dig med BMI 27 eller högre att gå ner i vikt med hjälp av medicin. Vi genomför alltid ett kostnadsfritt videomöte med alla våra patienter för att lära känna dig och bedöma om du är en lämplig kandidat för behandling. Vi prioriterar en snabb och personlig kontakt för att stötta dig som patient i din viktnedgång på bästa möjliga sätt.
Informações de contato
Suécia
- optifit.se
Allt har fungerat över förväntan!
Allt har fungerat över förväntan! Gått från 105 till 94 kg. Precis vad jag behövde. Allt runt Optifit har varit toppen !
Sund och fin viktnedgång utan…
Sund och fin viktnedgång utan biverkningar.
Optifit erbjuder dietisthjälp, sköterskor samt läkare som har koll under hela din viktresa.
Fram till idag är jag nära -30 kg och över -30 cm har försvunnit från midjan. Jag har Ozempic och i kombination till kostomläggning och motion har kilorna försvunnit och jag har fått ett nytt synsätt på mat.
Suveränt
Det gick snabbt att få kontakt och jag fick hela tiden tydliga instruktioner om nästa steg i processen. Själva behandlingen har hjälpt mig att få tillbaka ork och styrka att leva livet fullt ut!
Det bästa jag gjort
Det bästa jag gjort, går ner i vikt och inga biverkningar. Lätt att få kontakt med Optifit om behov finns. Kan varmt rekommendera dom.
Bra men kostsamt
Jag har fått bra hjälp och fin support från Optifit. Det som drar ner betyget från att vara full pott är att priset för att vara med är högt jämfört med den hjälp som man får varje månad.
Dock så har alla jag varit i kontakt med varit supertrevliga och hjälpsamma. Man får snabbt svar när man behöver hjälp och den upplevda kundresan har varit överlag väldigt positiv.
I had had an excellent experience with…
I had had an excellent experience with Optifit. I feel comfortable speaking English with their staff and doctors.
Bra kontakt
Bra kontakt, finns alltid tillgängliga, trevliga och bryr sig verkligen om sina patienter. Kan varmt rekommenderas
/Lena
En bra hälsoresa!
Det har gått väldigt bra att gå ner i vikt med medicinsk hjälp. Tidigt i behandlingen hade jag mycket biverkningar och fick då både tips och stöd för att minska dessa. Jag har haft svårt att höja dosen men har trots detta sakta men säkert tappat kilon. Med hjälp av hälsocoachen får maten fortfarande vara rolig men även hälsosam.
Alla ger snabb och bra återkoppling!
Har nått min målvikt efter 9 månader och nu snart går jag in i underhållsprogrammet!
Jag är så nöjd med optifit!
Karin
Jag är glad att jag hittade Optifit
Jag är glad att jag hittade Optifit.
Det bästa jag har gjort att investera i min hälsa och vikt.
Otaliga jojo-bantningar och dieter med dåliga resultat och misslyckanden.
Det här hållbart på ett helt annat sätt.
Matbrus och sug är helt kontrollerbart och jag har en bra och stadig viktnedgång.
Jag kan varmt rekommendera Optifit.
De är så kunniga professionella och stöttande.
Alltid ett mycket trevligt bemötande och återkopplar snabbt på frågor och funderingar som man har.
Peter
Efter många tidigare försök med viktväktarna, dieter osv är jag mkt nöjd med mitt val att gå med i Optifit. Har lovat mig själv att inte bli stressad och att önska snabb viktnedgång utan ta det i sakta takt med tanken att då kommer det i alla fall att hålla bättre. Det är precis det som händer, efter 3 månader är det -5 kg men 12 cm runt midjan vilket känns kanon. Får exakt det stöd jag själv önskar med månatlig digital uppföljning samt möten med hälsocoach om/när jag önskar samt att jag alltid kan ställa frågor om/när jag behöver.
Bra bemötande och möjlighet till att…
Bra bemötande och möjlighet till att ställa frågor. Snabb återkoppling. Jag är mycket nöjd!
Det bästa jag gjort är att få kontakt…
Det bästa jag gjort är att få kontakt med er . Trevligt bemötande och det känns att ni finns där om man behöver hjälp eller störning och råd , ni är bäst
Rekommenderar!
Så bra bemött av både SSK och hälsocoach. Efter samtal med hälsocoach Cecilia började kroppen samarbeta och vikten började minska. Som vegetarian är det svårt att få i sig den mängd proteiner som krävs men råden och informationen jag fick fungerade verkligen.
Gått ner 43 kg
Har gått ner 43kg under 1 år och 2 månader med hjälp från optifit.
Har vissa perioder haft några biverkningar som optifit snabbt hjälpte mig att bli av med.
Det jag tycker bäst om med optifit är att det är snabb hjälp och återkoppling, inget dömande, inget fysiskt jobbigt möte med läkaren utan allt sker digitalt.
Jag blev nekad hjälp från min vårdcentral och kände skam över att inte klara viktnedgång på egen hand men med optifit har jag aldrig känt skam och dom är alltid trevliga och hjälpsamma.
Det har varit bra och snabb…
Det har varit bra och snabb kommunikation och information från start. Behöver man stöd och hjälp finns det lätt att få tag på.
Superbra och snabb support
Superbra och snabb support! Jag har varit väldigt nöjd med Optifit under det gångna året. Tack vare dom mår jag bättre än vad jag gjort på nära 20 år.
Du blir ditt bästa jag!
Hjälp direkt! Gått ned 24 kg. Fick lämna blodprov innan jag fick godkänt att använda någon medicin. Det skulle kollas lever och njurar och annat jag har noll koll på! Det är inget som många tror skrivs ut lättvindigt.
Alla frågor jag har ( så många ) svaras snabbt och tydligt i chatten. Blev imponerad då jag var i en olycka, några mån senare skrev sköterskan och frågade hur jag mådde.
Inga biverkningar av medicinen. Blev lite matt efter några månader men åt för lite. Köpte vitaminer och proteinpulver, började äta ägg varje morgon. Så orkade mina muskler igen!
Från första informations mötet via…
Från första informations mötet via videosamtal, har jag blivit väl bemött och fått hjälp och svar på alla frågor. Var lite läskigt inför första injektionen, fick fantastiskt stöd genom samtal med ssk. Alltid snabb återkoppling med läkare/ssk. Med hälsocoachen får jag hjälp att hitta rätt med kosten, trots mina mat preferenser är extremt smalt, vägleds jag att hitta sätt som kommer hålla i längden. Verkligen ett helhets tänk och är så nöjd med allt, kan verkligen rekommendera!
Rekommenderar varmt OPTIFIT!
Rekommenderar varmt OPTIFIT!
Jättebra stöd från teamet hela vägen. Snabba svar och bra uppföljningar månadsvis. Jag har gått ner 25 kg på 5 månader.
MVH
Marie Lovheden
Tacksam!
Så innerligt Tacksam för allt stöd från Optifit och deras Personal! Är inne på 4e Veckan, och det syns o känns i både Kropp o på Vågen!
Får svar väldigt fort, och detta känns så bra!
Rekommenderar verkligen Optifit!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.