Sehr entgegenkommender Kundenservice. Meine Hose hatte einen kleinen Makel und mir wurde angeboten diese entweder kostenlos retournieren zu können oder sie zu behalten und die Versandkosten zurückgeza... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Uitgekozen kledingstukken worden snel verzonden : keurig en mooi ingepakt met persoonlijke boodschap . Sowieso mooie kleding ! En retour (omdat het bv toch mn kleur niet is ) Is heel makkelijk (doos... Ver mais
ich habe zum ersten Mal auf Ihrer Website bestellt. Leider kam meine Bestellung beschädigt an – das Oberteil hatte ein Loch. Die Lieferung erfolgte nach Deutschland. Ich wollte den Artikel zurück... Ver mais
Ik ben een nieuwe klant en heb een dure jas van Woolrich gekocht. Helaas ontdekte ik een defect (niet groot, maar wel belangrijk gezien de prijs van het merk). Na veel moeite en talloze e-mails hebb... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Eisenhowerweg 1, 5466AB, Veghel, Holanda
- 0413294111
- info@orangebag.nl
- orangebag.nl
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooie producten
Mooie producten, snelle levering. Uiterst verzorgd ingepakt lijkt wel cadeautje.
En een persoonlijk berichtje op een kaart. 👌🏻😃
ging allemaal netjes
ging allemaal netjes, mooi ingepakt, terugbetalen geen probleem
Een hele mooie site
Zeer tevreden en een snelle levering👍🏽Altijd een aardig schrijven op de bestelling, gezellig
Groetjes hennie
Altijd goede producten en service
Altijd goede producten en service. Ik vind Orangebag.nl het beste webwinkel van Nederland!
Overzichtelijk side
Overzichtelijk side, mooie merken, snelle levering, artikelen sjiek verpakt in een mooie doos, persoonlijk tintje (handgeschreven kaartje), eenvoudige retourmelding en snelle afhandeling.
Ben altijd super tevreden wanneer ik…
Ben altijd super tevreden wanneer ik iets bestel. Over de bestelling, aflevering en snelheid van geld terugstorten indien nodig.
Leuke en mooie collectie!!
Leuke en mooie collectie.
Snelle en nette levering. Keurige afhandeling van de retouren.
Een van de fijnste webshops die ik ken
Een van de fijnste webshops die ik ken, mooie collectie. Nette en snelle levering, fijn klantcontact en altijd een leuke handgeschreven kaart bij de bestelling.
Ik heb weer twee toffe items gescoord…
Ik heb weer twee toffe items gescoord en blij met de razendsnelle levering. Dat persoonlijke kaartje erbij is toch weer zo leuk.
Totaal geen service
Totaal geen service ! Heb dit zelden meegemaakt, meteen afgescheept met een korte mail. Heel slecht ! Heb er een echt zilveren ringetje gekocht die dus blijkbaar na 10 maanden kapot hoort te gaan volgens Orangebag. Zelf draag ik de exact de zelfde ring van Lott die ik bij de Bijenkorf heb gekocht al jaren zonder problemen. Maar gaat mij om de manier van service, niets meer of minder. En die is gewoon slecht. @ orangebag: lastig hè feedback krijgen, de reactie op mijn review zegt genoeg !

Resposta da orangebag.nl
Een tevreden klant 😀👍
Alles wat ik bij orangebag bestel is een schot in de roos!
Alles wat ik bij orangebag bestel is van superkwaliteit, bezorging is altijd betrouwbaar. Hele fijne collectie, ik slaag altijd als ik net dat ene item zoek.
Mooie producten en snelle levering
Snelle levering, mooie producten en bij ruiling handelen ze het keurig af.
Ik snap alleen nog steeds niet hoe ik mijn gespaarde punten kan inwisselen ☺️. Verder alles heel fijn!
De meest uitgebreide collectie van mijn…
De meest uitgebreide collectie van mijn favoriete merken, fijne ruil- en retourservice en snel antwoord bij vragen. Love it!
een prima site en inspiratiebron met de…
een prima site en inspiratiebron met de allernieuwste trends en mode zowel kleding om een vrije dag in door te brengen een feestje en op de werkvloer
met prima en actuele merken
Bij bestelling,snelle levering,leuk…
Bij bestelling,snelle levering,leuk geschreven attentie erbij,wie het inpakt, en als je iets retour stuurd,eenvoudig ,en dat je ook nog wat kan bonus sparen voor eventuele leuke nieuwe aankoop.
Altijd mooie kleding en als je iets…
Altijd mooie kleding en als je iets besteld krijg je altijd een handgeschreven tekst dat is echt leuk en maakt het persoonlijk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.