Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sehr entgegenkommender Kundenservice. Meine Hose hatte einen kleinen Makel und mir wurde angeboten diese entweder kostenlos retournieren zu können oder sie zu behalten und die Versandkosten zurückgeza... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitgekozen kledingstukken worden snel verzonden : keurig en mooi ingepakt met persoonlijke boodschap . Sowieso mooie kleding ! En retour (omdat het bv toch mn kleur niet is ) Is heel makkelijk (doos... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ich habe zum ersten Mal auf Ihrer Website bestellt. Leider kam meine Bestellung beschädigt an – das Oberteil hatte ein Loch. Die Lieferung erfolgte nach Deutschland. Ich wollte den Artikel zurück... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben een nieuwe klant en heb een dure jas van Woolrich gekocht. Helaas ontdekte ik een defect (niet groot, maar wel belangrijk gezien de prijs van het merk). Na veel moeite en talloze e-mails hebb... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

499 avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

pas op verzendkosten worden niet terugbetaald

Artikel binnen 14dagen compleet retour gestuurd. Kosten retourzending met Orangebag.nl geaccepteerd. Creditnota ontvangen minus 2x kosten zending. Niet alleen kosten retourzending, maar ook zoals zij het verwoorden "Een betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling (< €75) wordt niet teruggestort. Deze wordt beschouwd als aanvullende vergoeding voor retour zenden." Dit terwijl de consumenten wet voorschrijft dat bij retour binnen 14 dagen Consument recht heeft op restitutie van volledige kosten incl. verzendkosten. Let op ik heb het niet over retourkosten. Ik heb hierop gereclameerd, zonder succes. En zoals bij andere account geblokkeerd. Ik kan nu niet meer bij mijn factuur en bestel info. Dit was direct de laatste keer dat ik bij Orangebag.nl iets heb gekocht. Een vergelijkbare website Bootz.com met vergelijkbare artikelen. Uitermate vriendelijke klantenservice. Retourzendingen gratis én die worden nog gratis opgehaald ook.

13 de julho de 2020
logotipo da orangebag.nl

Resposta da orangebag.nl

Beste Tanneke,

We hebben je zowel per email als op andere review sites waar je hebt gepubliceerd gedetailleerd de regeling uiteengezet.

Team Orangebag

Een Sale item van EUR 57.20 kunnen we inderdaad niet gratis versturen en / of laten retour sturen. We geven dat ook aan op elke pagina, bij elk item etc.
De formele formulering en regeling, volledig in lijn met Nederlandse Wet- en regelgeving hebben we je
al uiteengezet zoals je ook aangeeft en vind je ook op onze website.

We kunnen daar alleen nog aan toevoegen dat wij tot de selecte groep bedrijven behoren die alle bedragen correct (én op tijd) terugbetalen en onze regeling, sinds 2014 van kracht, strookt met Wettelijke bepalingen zoals ook geconstateerd door de Consumentenbond.
Zie http://www.consumentenbond.nl/actueel/nieuws/2015/webwinkels-overtreden-massaal-de-wet/

Omdat de lijst inmiddels op een afgeschermd deel van de Site van consumentenbond staat kun je deze best bij hen opvragen. Zij zullen je de juistheid van onze regeling ook kunnen bevestigen.

Vriendelijke groeten,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte beschrijving bij sweater dus account geblokkeerd!

Een sweater van Scotch en soda gekocht volgens de beschrijving van het item. De sweater zou normaal op maat vallen. Toen ik de sweater paste, viel hij wijd, oversized. (Al mijn sweaters van dit merk zijn medium en vallen op maat, deze zat zoals een XL) Dus had ik geen andere keus dan die te retourneren. Ik had 5.95€ betaald om deze te leveren en dus betaalde ik nogmaals het retourneren van 3.95€. Totaal 10€ aan verzendkosten maar geen item in mijn bezit. Fout van orangebag! Een omruiling zat er ook niet in want ik vond niks anders. Dit is gewoon Balen, balen en nog eens balen. Dure zaak is dit. Denk niet dat ik hier nog vaak zal bestellen.
Door dit bericht te typen is mijn account geblokkeerd! Dit is hun nieuwste ideetje. Als de klant niet positief beoordeelt op Kyioh, dan wordt je geblokkeerd.

10 de julho de 2020

mooie collectie

mooie collectie, goede verzorging, op tijd geleverd, nooit problemen bij de afhandeling: TOP TOP TOP

2 de julho de 2020

Supersnelle levering

Supersnelle levering, fijne prijs-kwaltiteitverhouding. Door het persoonlijke kaartje erbij krijgt je nog meer het idee dat je een bijzondere aankoop gedaan hebt.

29 de maio de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geweldige site en service met…

Geweldige site en service met persoonlijke aandacht. Een punt jammer wat mij tegenhoud met bestellen is dat verzendingskosten niet gratis zijn.

21 de maio de 2020
logotipo da orangebag.nl

Resposta da orangebag.nl

Hallo Cécile,,

Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback.
Volledigheidshalve; Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, ook van sale items, Retour sturen is ook gratis voor je met ons label in geval van een ruiling. Alleen indien je onze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage. Daarnaast ontvang je 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie.
We geven dit ook zo aan op elke pagina en bij elk item.

Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele bijdrage in de regel ruimschoots.

Team OrangeBag

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.