I would never do business with Orange Dental, as they cheat their suppliers for lack of payment for goods that they have delivered, sold and received money for from the buyer. They keep claiming, tha... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb de idee dat het isolitesysteem met de led schlechter afzuigt als zonder de led. Vervelend. De isolitesysteem met led verlichting is ook veel duurder. Het systeem zelf werkt prima. Misschien i... Ver mais
Dankzij OSD heb ik geen problemen meer met bestellingen . Elke bestelling wordt zo snel mogelijke geleverd , zelf als niet op voorraad is en bij de fabrikant moet besteld. Het personeel is vriende... Ver mais
Goede webwinkel met duidelijk menu. Kon direct vinden wat ik nodig had. Zo moet het eigenlijk. Enige onduidelijkheid zijn de verzendkosten. € 0,00 euro? Terwijl vermeld staat staat dat het €5,95 ko... Ver mais
Detalhes da empresa
Samen met Matrix Dental, ServiceDental, OrangeDental en Pastelli vormt OrangeService Dental uw nieuwe dentale combinatie. OrangeService Dental is meer dan alleen uw tandheelkundig leverancier. Wij zijn een allround groothandel met focus. Focus op kwaliteit, innovatie en kennis. Dat is wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn een toegewijde partner en voor onze klanten durven wij risico te nemen en denken we altijd net een stapje verder. Bij OrangeService Dental kunt u terecht voor verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit. Met trots vertegenwoordigen wij merken als Komet Dental, Bioclear Matrix, Micerium, Isolite van Zyris Dental, Score en vele andere merken. De focus ligt dan ook op roterende instrumenten, isolatie, ergonomie en persoonlijke bescherming. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, zodat u uw patiënten de best mogelijke behandeling kunt aanbieden. Met onze producten kunt u precies en gefocust te werk gaan. Binnen het team van OrangeService Dental staat wetenschappelijke kennis voorop. Of u nu belt met onze klantenservice of een afspraak heeft met een van onze product specialisten, wij bekijken graag alle mogelijkheden. Aan de hand van kennisdeling leiden wij onze eigen product specialisten op. Ook organiseren wij regelmatig (gratis) cursussen en webinars, om onze kennis ook met u te kunnen delen. Wanneer u uw patiënten een onovertroffen tandheelkundige ervaring wil kunnen aanbieden, is OrangeService Dental er om u te adviseren hoe u uw tandheelkundige routine nog veiliger, eenvoudiger en effectiever kunt maken. Ons team van product specialisten staat dagelijks voor u klaar om u te voorzien van de beste producten en adviezen op maat! Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen!
Informações de contato
Daltonstraat 1, 3311BZ, Zwijndrecht, Holanda
- 023-5493040
- info@orangeservicedental.nl
- orangeservicedental.nl
Cheating their suppliers
They keep claiming, that they will pay, but this has not yet happened - after several months over due.
Reactie medewerker ivm gebruik actie
na bestelling nog opnieuw telefonisch contact gehad in verband met gebruik maken van aanbieding

Resposta da OrangeService Dental
Goede service,goede prijs voor de beste boren
Beste prijs kwaliteit boren.komet de beste

Resposta da OrangeService Dental
Bestellen van boortjes prima maar…
Bestellen van boortjes prima maar levering duurt vaak lang

Resposta da OrangeService Dental
Omdat het contact met Annemarie altijd…
Omdat het contact met Annemarie altijd zo leuk/goed is

Resposta da OrangeService Dental
Wij zijn goed geholpen door Albert!
Wij zijn goed geholpen door Albert. Hij is erg betrokken, heeft goed geluisterd naar onze wensen en hierin meegedacht. Hij hield ons goed op de hoogte van de status van onze bestelling. Kortom, we zijn erg goed geholpen.

3 weken te late levering
3 weken te late levering, intussen promo aan 40% minder

Ik had bestelling geplaatst
Ik had bestelling geplaatst. Ze belde na om te vragen of ze nog met iets anders konden helpen. Prijs aangepast van produkt. Super

Resposta da OrangeService Dental
er is iemand langsgekomen om de endopilot uit te leggen.
er is iemand langsgekomen om het product (endopilot) uit te leggen. Nam hier de tijd voor, erg behulpzaam. Gaf zijn eerlijke mening over de producten. Helemaal tevreden!

Resposta da OrangeService Dental
Altijd een aardige Anne-marie aan de…
Altijd een aardige Anne-marie aan de telefoon

Resposta da OrangeService Dental
Het bestelde was niet op voorraad. En tóch snel geleverd...
Het bestelde was niet op voorraad: hierover werd ik geïnformeerd dat het de volgende week zou worden.
Echter was het er dagen eerder dan ik had verwacht.
Top!

Efficient service
Albert has been very receptive, fast, and helpful. I appreciate the efficient and flexible service.

Plezierige medewerking n.a.v
Plezierige medewerking n.a.v. beursbezoek Dental Expo.

Resposta da OrangeService Dental
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.