Veja o que dizem as avaliações
Dejlig "Sparkling Buffet" i restauranten på Aurora. Afslappet stemning og god arkustik i restauranten. Super god og opmærksom svensk tjener. Selskabet havde nogle skønne timer ombord!
A empresa respondeu
Det er svært - har rejst med færgen siden 1960erne. Der har været så mange forskellige oplevelser - gode som mindre gode. De seneste 2 års forbedringer er absolut super i forhold til tidligere. Fort... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
ØRESUNDSLINJEN er den korteste og hurtigste måde at krydse Øresund på. Vi sejler de fire km mellem Helsingør og Helsingborg døgnet rundt. I dagtimerne sejler vi hvert kvarter for lastbiler og hvert 20. minut for passagerer og andre biler. Det bliver årligt til mere end seks millioner passagerer, over en million personbiler, ca. 7.300 busser og 450.000 lastbiler. Vi er således en vigtig del af den nordiske infrastruktur og med til at forbinde Danmark og Sverige med resten af Europa. ØRESUNDSLINJEN driver fem færger på ruten, hvoraf de to største færger er elektriske, og en tredje er planlagt til eldrift i 2025. Målet er at have en emissionsfri flåde på ØRESUNDSLINJEN inden 2030.
Informações de contato
Færgevej 8, 3000, Helsingør, Dinamarca
- 88 71 19 11
- kundeservice@forseaferries.com
- oresundslinjen.dk
Respondeu a 58% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fin rejse i Kristihimelfarts ferien.
Fin information og særdeles god pris.
Dejlig "Sparkling Buffet" i…
Bondefangning
Enig i anmeldelse ved Fleming 6.maj, som selskabet belejligt ikke har kommenteret. Jeg har haft ØresundGo siden 2021 med tilknyttet BroBizz, der reklameres i radioen og GoogleAI til også at gælde Helsingør færgen. Jeg oprettede en profil på deres hjemmeside og knyttede brobizzen hertil. Nogle dage senere bookede jeg billetter til 199 kr. og checkede ind med brobizzen 12/5 til 460 kr. Det samme på hjemturen 15/5. Det er hvad jeg forstår ved falsk reklame, utilstrækkelig information på hjemmesiden og bondefangning. Næste gang kører jeg over Øresundsbroen selv om det er 100 km ekstra, men her lever man da op til annonceringen og tager 182 kr for passagen, der varer næsten samme tid på motorvejen, fordi man ikke skal vente ved færgen og gennem byerne.

Glimrende oplevelse
Rejste med Tycho Brahe og havde booket bord i restauranten til deres frokost buffet. En rigtig god oplevelse. Flot udvalg af retter, og god kvalitet af samme. Fin betjening, og smilende personale. Det bliver ikke sidste gang.
God mad på restauranten og remlig…
God mad på restauranten og remlig priser, kan varmt anbefales
Havde forudbestilt i Appen og kørte…
Havde forudbestilt i Appen og kørte nemt igennem og lige ombord❤️
Dårlig oplevelse med betaling med…
Dårlig oplevelse med betaling med brobizz, jeg søger pris på deres hjemmeside og der står 225 pr, vej ved brug af brobizz, men da jeg holder i havnen koster det 460 kr pr. vej, jeg prøvede at forklare at der måtte være skete en fejl men det kunne de ikke hjælpe med. Når man først holder i køen så var der ingen anden udvej end at betale. Meget dårlig/mangelfuld information på deres hjemmeside som kostede mig næsten 500kr ekstra. Skulle havde taget broen til halv pris

Resposta da Øresundslinjen
460 kr for at køre på en færge der er…
460 kr for at køre på en færge der er halvt fyldt og 460 tilbage igen. Kan ikke se hvordan det nogensinde kunne blive 920 kr værd for den flydende broservice de yder.

Forsinkelse.
D 28 april.
Afgang 16:30 fra Helsingør, 20-30 min forsinket.
Intet fremgår på sejlplan eller status.

Hurtigt
Let og smidigt. Den går hvert 20 min. Let både at komme til færgen Helsingør og Helsingborg
Super dejlig dag i godt selskab med mad…
Super dejlig dag i godt selskab med mad med videre
Kom fra A til B hurtigt og nemt
Kom fra A til B hurtigt og nemt. Velfungerende hjemmeside og meget effektiv operation. Sådan skal det gøres!
Dejlig og behagelig oplevelse.
God betjening af personale. Alt jeg kunne forvente. Selv solskin på turen.
God oplevelse på en kort tur.
God oplevelse 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
God oplevelse at sejle med Øresunds Linien
De seneste 2 års forbedringer er absolut super i forhold til tidligere.
Fortsæt med den service gode linie I har anlagt.
Ladning af elbil fungerede fint ombord på færgen.
Desværre glemte vi en mobil-telefon ombord; men personalet var vældig søde og hjælpsomme og fandt den og sendte den med næste færge til os.
Virkelig god restaurant
Virkelig dejligt mad og den bedste udsigt i verden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.