We hebben gisteren met een groep van 11 personen een fietstocht gemaakt in Deventer. De gids heeft de heenweg nog iets verteld, de terugweg NIETS. Hij had een route in gedachten en deze reed hij vol... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zeer slechte ervaring... Offerte aangevraagd voor een activiteit en deze binnen 2 dagen geaccepteerd. Wordt ik vervolgens teruggebeld dat de activiteit al is geboekt op onze datum en tijd dus dat we p... Ver mais
Wat een fantastische stad Amsterdam! Met een gemêleerd groep de stad bekeken iedereen was verbaast over de prachtige plekjes in Amsterdam en de goede rondleiding. De persoonlijke benadering die... Ver mais
Met een VIP een fietstour van 2 uur door Amsterdam. Een hele goede gids met uitstekende kennis over geschiedenis van de stad, economie en heden. Veel mooi plekken gezien. Hoe kan Amsterdam na 10 minut... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Original Tours & Events Amsterdam BV
Informação fornecida por fontes externas variadas
Informações de contato
Oudezijds Armsteeg 24, 1012 GP, Amsterdam
- 020 - 789 50 46
- info@originaltours.nl
- originaltours.nl
Goede service, erg leuk georganiseerd
Voor een vrijgezellenfeest het 'ik hou van Holland'-spel geboekt.
Het was erg leuk georganiseerd!
Voor een volgend feestje zou ik dit zo weer doen.
Ontzettend gezellige gids die veel wist te vertellen en liet zien. De zonnige goede kanten vdwallen
Wil een rondleiding wallen of Jordaan doe het dan via genoemd buro op de Korte Armsteeg. Zij bieden veel activiteiten aan en je wordt gastvrij ontvangen
Goed advies en prima service
Dankzij Original Tours & Events Amsterdam BV is mijn verjaardagsfeest zeer plezierig en succesvol verlopen. Het gegeven advies voor begin en eind locatie waren top en onze gids Gijs heeft ons op een plezierige manier de Wallen laten zien.
Met dank aan Original tours een compleet perfect georganiseerd en uitgevoerd bedrijfsuitje!
We hebben onlangs contact gezocht met verschillende evenementen bureau's om ons jaarlijkse personeelsuitje te verzorgen. Original tours reageerde niet alleen als eerste maar ook met compleet antwoord op al onze vragen en kwamen met passende ideeën en oplossingen voor onze budget uitdaging. Dit was echter geen enkele belemmering maar ze kwamen met mega leuke ideeën waar we hier zelf niet op waren gekomen ruim binnen budget gebleven hierdoor en een onvergetelijke dag gehad gidsen waren super enthousiast en de spelen en workshops die we in verschillende groepen gedaan hebben werden super ontvangen.
Kortom een waanzinnig geslaagd bedrijfsuitje. Zeker een aanrader voor iedereen die nog iets leuks en origineels wil organiseren.
Groeten, Vivienne
fantastische bedrijf
Je krijgt meer dan je verwacht ze maken er een onvergetelijke dag van een dikke 9
Een onvergetelijke leuke dag!
Wat een fantastische stad Amsterdam!
Met een gemêleerd groep de stad bekeken iedereen was verbaast over de prachtige plekjes in Amsterdam en de goede rondleiding. De persoonlijke benadering die direct al begon bij het boeken, en het meedenken om het een geslaagd uitje te maken was wat dit tours bedrijf onderscheid. Heerlijk gegeten, hard gelachen, veel indrukken opgedaan! Dit was team building.
Zeer tevreden!
Het is altijd moeilijk om een bedrijfsuitje te regelen omdat er met veel verschillende mensen en dus voorkeuren rekening gehouden moet worden. Gelukkig wist de organisatie van bedrijfsuitje-amsterdam.nl (Original Tours) een leuk arrangement voor onze samen te stellen waardoor we een onvergetelijke dag hadden!
Geslaagd bedrijfsuitje
Het enthousiasme van de gidsen maakte de crime rondleiding bijzonder geslaagd. Lunch en diner geregeld bij De Prael, prima verzorgd en erg gezellig. Uitstapje naar de Amsterdam Dungeons was ook prima geregeld. Kortom: een zeer geslaagd bedrijfsuitje, complimenten van onze medewerkers.
Compleet en origineel uitje
We hebben met een groep van 13 personen de Hap en Stap toer gedaan. Het was perfect georganiseerd: Leuke gids, mooie route en goede restaurants met voldoende keus.
Perfect, goed georganiseerd met veel mogelijkheden.
Met een groep van 10 personen hebben we de stadswandeling door de jordaan gedaan en alles van te voren geregeld via dit bureau.
De gids heeft ons vele mooie plekjes laten zien en veel verteld waardoor weer een stuk wijzer zijn geworden over een stukje Amsterdam!
perfecte snelle communicatie!
Leuke smartphone game
Leuk spel, je weg vinden door Amstrdam met een smartphone en navigeren van opdracht naar opdracht. Ontzettend gelachen.
Excelent service, friendly staff and a beautiful boat!
Went to a 2 hour boat cruise in HRH with a 20 people group.
The tour was super nice, the captain explained the history of the boat (Her Royal Highness) as well as several details about what we were seeing.
Drinks on board (Sparkling water, Tonic, Red wine, Chardonnay, Baileys, Gin, etc) also very nice. Music from the 80´s 90's playing inside and an open deck to see the view. We all had a great time, is so worth it!
GE-WEL-DIG!
Ongelooflijk leuke dag gehad in Amsterdam met onze heerlijke gids ;-) Onze vrijgezel vergeet het nooit meer! Echt uniek aanbod, super geregeld, helemaal goed!
Top!!!!!!!
Het is alweer 4 weken geleden dat we ons vrijgezellen feest bij Original Tours hebben gehad en iedereen heeft het er nog over!
Alles was super gezellig en fijn geregeld. Wij kunnen iedereen die naar Amsterdam komt om daar een feestje te vieren dit aanbevelen.
Superleuke dag gehad!
We konden niet zo goed kiezen wat we precies wilden, maar Original Tours heeft ons fantastisch geholpen met het plannen van een mooie dag! Uiteindelijk van A tot Z alles fantastisch geregeld! Bedankt voor deze onvergetelijke dag!!
Waanzinnig snelle reactie en boven verwachting!!!
Hi Original tours, nogmaals bedankt voor de top dag we hebben het gedurfde vrijgezellen pakket gedaan en het was echt top gids was een mega lekker ding en de fotoshoot achter het raam was helemaal super super vet ook dat jullie alles op eigen locaties doen!
AANRADER!!!!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.