Veldig enkelt og praktisk å bruke, og jeg liker den gode sammensetningen. Jeg har nettop begynt å bruke produktet, sp det er foreløpig litt tidlig å si noe om resultatene.

A empresa respondeu
Jeg har kun prøvd The Solution i 3 uker, er veldig fornøyd så langt. Konsistens og smak på produkt er definitivt godkjent i min bok 😊 jeg har merket en del bedring i min TMD i kjeven, noe jeg ikke f... Ver mais
A empresa respondeu
Pålitelig og sikker. Bra service og abonnement kommer i tide. Kjempe fornøyd med både levering av produktene og bærekraftig forsendelsesmåte. Jeg bruker *the solution og ser klare forskjeller etter 4... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har prøvd produktene fra Oslo Skin Lab Norge og opplevelsen min var helt grei. Leveringen gikk raskt, og kundeservicen var hyggelig. Når det gjelder resultatene, merket jeg en liten forbedrin... Ver mais
A empresa respondeu
Vi tror på en helhetlig tilnærming for å oppnå best mulig kvalitet på huden. Dette innebærer at man bruker produkter som bygger opp og pleier huden - både utenfra og innenfra. Våre produkter inneholder enkle, trygge og aktive ingredienser som er nøye utvalgt av våre forskere og som ved studier har vist å påvirke huden positivt innenfra. The Solution™ Beauty collagen er et smaksnøytralt kollagenpulver med bioaktive kollagenpeptider som bidrar til å øke hudens elastisitet samt gi en glattere hud med mindre rynker. Produktet bidrar også til reduksjon av cellulitter. En pakke The Solution inneholder 28 dagsdoser á 2,5 gram kollagenhydrolysat i pulverform. Pulveret kan blandes i valgfri mat og drikke og har flere studier med dokumentert effekt.
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Usikker på om dette produktet er bedre enn andre kollagen-produkter. Veldig dyrt og mye emballasje.

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Har brukt pulveret bare i to mnd og kan se en liten bedring på rynkene, men det blir kostbart i lengden. Kanskje dere kan vurdere en pensjonistrabatt??😀

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Jeg har nå brukt pulveret i mange mnd.er. Fikk jo beskjed om at man, naturlig nok, ikke måtte forvente resultater etter få mnd.s bruk ! Jeg hadde håpet å kunne se resultater på hals & armer, men nei…🙄Så nå har jeg besluttet å slutte med det! Så da setter jeg pris på at dere avslutter abbonementet mitt 🙏🏼Så får jeg heller vurdere om jeg skal begynne igjen senere ?! Mvh Kari Borgersen

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Fornøyd med service og oppfølging. Ser ikke den store effekten av produktet ennå, men fortsatt bare 2 mnd og forventer at det tar tid.
Manglende mulighet til lettvint å avbestille pr mnd.
For dyrt.

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
I en alder av 66 var jeg i utgangspunktet ganske fornøyd med huden min, bortsett fra cellulitter (som man innfinner seg med å ha div steder resten av livet. Dette minsker etter bruk av The Solution. Hovne, litt småposete øyne er blitt sterkt forbedret og huden føles mykere og mer elastisk!
Jeg ser ikke noe forskjell enda, og jeg tar det hver dag

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Pen innpakning og supert å få i posten, men jeg kan ikke se eller oppleve noen forskjell etter 1,5 måneds bruk. Håper det skal gi effekt på sikt?

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Er nok for gammel. Men føler jeg har fått mer fylde i huden,så helt bortkastet for meg er det nok ikke allikevel. Kan jo hende det drar seg mer til etter hvert. Har ikke brukt produktet så lenge.

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Har brukt Skin i 3 mnd og har ikke merket noen forandring i huden. Jeg er 55 år og det trenger kanskje lengre tid på hud. Håper på forandring snart🤗🤗

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
- Jeg er godt i gang med andre pakke av dette pulveret. Venter en stund med å gi en mer nøye tilbakemelding….

Hei!
Jeg har nå brukt produktet deres i 6 uker.
Jeg kan ikke se noe veldig stor forandring på huden.
Men jeg har slitt litt med knærne og ledd skjenereldt.
Der har jeg merket enn merkbar forskjell😀👍
Takk for et bra produkt👍
Veldig spennende å se hva det vil gjøre med huden fremover.
Mvh
Arne 53 år

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Hei. Jeg har nok brukt produktet for kort tid til å kunne gi bedre bedømmelse allerede no,men jeg håper jeg etterhvert kan gi 5 stjerner👍🥰

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Kan ikke si at jeg har merket noe forskjell foreløpig, men gir ikke opp helt enda.

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Ryddig og fin sending med vedlagt faktura og tilbud om e-faktura! Produktet i seg selv håper jeg kommer til å fungere! Har bare brukt det i 2 mnd enn så lenge, så håper på mindre cellulitter og finere hud etter hvert ☺️

Har brukt det 1 mnd pluss 14 dgr
Merker ingen forskjell .. ennå ..
Men altfor mange mailer / reklame inn i mailen ?! Hvorfor spørre om hvor fornøyd jeg er etter bare noen dgr, da dere sier at minst 8 uker må
regnes med før resultat . Jeg skal bruke det 1 mnd til så .,, får vi se ..

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Ser stor forkjell på huden etter litt over 2 måneder. Rynker og fine linjer er mindre synlige og huden kjennes mye bedre ut. Anbefales

Resposta da Oslo Skin Lab Norge
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.