Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Informações de contato
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Dinamarca
- +4531444310
- info@otay.dk
- otay-shop.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre…
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre (173 OT OTDK49610). Jeg har kontaktet virksomheden flere gange uden at få svar. Meget skuffende kundeservice – håber at få en hurtig løsning

Lækkert strik
Lækkert strik, god kvalitet, hurtig forsendelse.

Endnu en lækker ordre fra OTAY ♥️
Endnu en lækker ordre fra OTAY ♥️
OTAY skuffer aldrig. Købte deres lækre hørbukser og et par cardigans. Alt sammen i den lækreste kvalitet og pasform. Mit tøj fra OTAY bliver alt brugt maaaange sæsoner og er det jeg bruger igen og igen..

Resposta da O’TAY
Fik hjælp af Cecilie over telefon
Fik hjælp af Cecilie over telefon , da jeg havde problemer med betalingen.

Blandet
Super hurtig levering:-)
Gode varer.
Meget langsommelig tilbagebetaling minimum en mdr. Går længe før modtagelse af retur er bekræftet modtaget og meget meget lang tid før tilbagebetaling. Det forekommer hver gang

En’ gang O’TAY Altid O’TAY *****
Blød mod huden * Stilfuld * Smukke farver *

Resposta da O’TAY
Elsker O’tay tøj og er aldrig blevet…
Elsker O’tay tøj og er aldrig blevet skuffet over kvaliteten

Altid godt
Hurtig levering og virkelig gode produkter altid

Fin hjemmeside
Fin hjemmeside. Hurtig levering. Meget flot bluse i lækker cashmere

Resposta da O’TAY
Som altid hurtig levering og skønneste…
Som altid hurtig levering og skønneste strik modtaget. Elsker min nye Abbelone i den smukkeste gule farve 💛

God oplevelse
Har flere trøjer fra O’TAY de er virkelige gode.
Det er nemt at bestille og kommer hurtigt efter bestillingen.
Er flot pakket ind.
Jeg vil helt sikkert bestille her igen.

Hurtig levering
Langt under 24 timer efter bestilling, kunne jeg afhente varen - en lækker brun tanktop, som jeg glæder mig til at få i brug.
Jeg er umiddelbart meget begejstret, og overvejer bestemt at købe noget mere på et tidspunkt

Nem bestilling, lækkert produkt
Nem bestilling, hurtig levering og super lækkert produkt

Fantastisk hjemmeside og kvalitetsvare
Fantastisk hjemmeside og kvalitetsvare. Elsker jeres styles og kvalitet.

Resposta da O’TAY
Størelsen var meget lille efter at jeg…
Størelsen var meget lille efter at jeg købt 2 førskellige trøjer førr og køpte nu en størelse større før at få mer vidd men den var enormt lille i størelsen så ær ikke tilfreds med det

Resposta da O’TAY
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.