Nog eens een bedrijf waar je nog klant bent ipv een nummer. Ik reed vanuit België naar Utrecht en kreeg een vakkundige uitleg. Duidelijk dat dit bedrijf kijkt naar de noden van de klant en mogelijke... Ver mais
Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Ver mais
Oxigo doet wat het zegt, snel leveren. Zou ik ze aanbevelen? Jazeker! Echter is de kwaliteit van het geleverde product een beetje minder. Dit is ook terug te lezen in verschillende reacties, dit is ec... Ver mais
I had a great experience with Oxigo! The delivery was fast and hassle-free. When I tried to connect my mask, it didn’t work at first—I hadn’t realized I still had the old connector in place. I reached... Ver mais
Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!
Proostwetering 27C, 3543AB, Utrecht, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Voortreffelijke ervaring leveringen geschieden binnen 24 uur en ook op de zaterdag.

Resposta da Oxigo
Geen idee wat er allemaal fout gaat maar ik heb nog steeds niks. De levering is wederom uitgesteld. Ik geloof dat oxigo hier niks aan kan doen

Duidelijkheid en vlotte reacties

Resposta da Oxigo
alles volgens de belofte, dus prima
Website niet goed
Betaalmiddelen werken niet allemaal
Bedrijf laat ook niet weten dat betaling niet gelukt is, waardoor je gewoon blijft wachten.
Als je dan zelf opvolgt krijg je laconiek antwoord

Resposta da Oxigo
Mijn CPAP was stuk. Dit heeft als gevolg dat ik niet goed slaap. Voor mij is slaap enorm belangrijk. De andere leverancier die mij mijn CPAP heeft geleverd kon pas na 2 dagen leveren. (Ga even bij jezelf na hoe jij er bij loopt na twee dagen geen slaap) Bij Oxigo kon ik dezelfde dag nog terecht bij hun kantoor in Utrecht. Oxigo is mijn redder in nood gebleken. Hulde. Mijn dank is groot.

Resposta da Oxigo
Goede online ondersteuning, vragen werden vlot en correct beantwoord. Binnen één dag geleverd.

Resposta da Oxigo
Zeer behulpzame medewerkers. Snelle reactie op email. Heel vriendelijk. Snelle verzending.
Ten zeerste aan te raden!
Reeds 3x bestelling bij geplaatst. En gewoon heel tevreden van.

Resposta da Oxigo
Bezorgd in een te grote doos die niet door de brievenbus ging.
Was wel besteld als brievenbuspost.wel op tijd.
Vervelend als je afhankelijk ben van zuurstof.

Resposta da Oxigo
Snel een goede oplossing gevonden, bestellen en afhandelen eenvoudig. Snelle levering.
Voor de 12 volt cpap omvormer had ik echter graag een optie gehad deze op een usb aansluiting aan te sluiten maw een u sb stekker op een aotoaansteker.

Resposta da Oxigo
“Flexibele slanghouder voor uw CPAP slang” Is correct afgeleverd. De vorige heeft bijna 8 jaar gewerkt, dus de prijs past voor mij prima.
@Oxigo: Enige punt is dat ik had opgegeven achteraf te betalen. Het verzoek om betaling vanuit Oxigo is bij mij in Spam terechtgekomen. De reminder tot betaling vandaag werd wel ontvangen, maar de link in de reminder om met ideal te betalen resulteerde niet in ideal app om te betalen, maar weer in een mail die vervolgens weer in spam kwam. Na zoeken in mail spamfolder heb ik dus net met het oorspronkelijk betalingsverzoek betaald. Advies voor jullie is om hier naar te kijken want ik had gewoon 3 weken eerder kunnen/willen betalen. Door de betalingservaring 4 ipv 5 sterren.

Goedemiddag,
Ze hadden mij verteld dat het masker de Löwenstein Lena geen lekkage zou geven bij en dat hij de druk van 40 aan zou kunnen, ik heb een druk van 15 maar echt ik moet het masker heel strak doen en dan lekt hij nog, en dat vind ik heel jammer ik had op dit masker echt de hoop 🙏 gezet.
Vriendelijke groeten Ria Verwer

Resposta da Oxigo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.