Nog eens een bedrijf waar je nog klant bent ipv een nummer. Ik reed vanuit België naar Utrecht en kreeg een vakkundige uitleg. Duidelijk dat dit bedrijf kijkt naar de noden van de klant en mogelijke... Ver mais
Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Ver mais
Oxigo doet wat het zegt, snel leveren. Zou ik ze aanbevelen? Jazeker! Echter is de kwaliteit van het geleverde product een beetje minder. Dit is ook terug te lezen in verschillende reacties, dit is ec... Ver mais
I had a great experience with Oxigo! The delivery was fast and hassle-free. When I tried to connect my mask, it didn’t work at first—I hadn’t realized I still had the old connector in place. I reached... Ver mais
Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!
Proostwetering 27C, 3543AB, Utrecht, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prime website. Telefonisch bruikbare info over te bestellen product. Snelle afhandeling.

Resposta da Oxigo
Heldere communicatie van bevestiging bestelling en verzending, snelle en nette levering, voordeliger dan andere leveranciers

Resposta da Oxigo
Onze pup had het neusmasker kapot gemaakt, en hadden dus zo snel mogelijk een nieuwe nodig, op donderdag was het Hemelvaartsdag, dus was bang dat hij op vrijdag pas binnen zou komen. Na telefonisch contact bleek er nog 1 op voorraad te zijn, gauw besteld en was de volgende dag al binnen!

Resposta da Oxigo
Op de website snel gevonden wat nodig had tegen een scherpe prijs. Snelle levering.
Betrouwbaar en goed advies. Snelle levering van de bestelde artikelen.

Resposta da Oxigo
Alles wordt zoals afgesproken Verwerkt en geleverd !!!

Resposta da Oxigo
Het bestelede artikel werd snel verzonden.
Het voldoet prima en is goed geprijsd
Snelle reactie en alles op voorraad. Apparaat licht in gewicht en geruisloos. Masker moet ik nog beter afstellen.

Resposta da Oxigo
Vlotte en snelle levering, met vooraf nog wat vragen om het toestel juist te kunnen instellen. Wel spijtig dat er enkel een Franse, Spaanse en Italiaanse gebruiksaanwijzing werd meegeleverd. Gelukkig is er het internet

Resposta da Oxigo
Eerste klasse zuurstofconcentrator en snelle levering met goede nazorg.

Resposta da Oxigo
Een overzichtelijke site met veel keuze. 11-03 besteld en 12-03 verzonden. Prima shop waar ik zeker nog wel eens wat zal bestellen.

Resposta da Oxigo
Een goede webshop met spullen die je niet snel zult vinden bij andere webshops. Ik heb hier losse onderdelen voor m'n apneumasker kunnen bestellen. Deze kon de verstrekker van mijn aparaat niet leveren.

Resposta da Oxigo
Ik kreeg zeer snel een antwoord op mijn vraag rond een specifiek product, er werd ook zeer snel geleverd, communicatie zeer vlot. Product ook veilig en stevig verpakt.

Zeer klantgericht.
Snelle response.
Levering op huisadres door kundige medewerker.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.