Detalhes da empresa

1. Loja de roupas esportivas
  2. Caridade
  3. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

ONEWRLD er et dansk streetwear brand, der forener stil med kultur, identitet og fællesskab. Brandet startede som PalestineUnited og er i dag udviklet til at repræsentere flere nationer, historier og fællesskaber gennem fodboldinspirerede designs. Vores produkter er ikke bare tøj - de er et statement. Hver trøje bærer symbolik, kant og en dybere mening, og giver vores kunder mulighed for at udtrykke deres identitet og værdier gennem deres stil. Hos ONEWRLD tror vi på, at tøj kan være mere end bare beklædning - det kan være en stemme. Derfor donerer vi en del af overskuddet til nødhjælpsarbejde gennem vores samarbejde med Danish Muslim Aid. Når du handler hos os, er du med til at gøre en forskel. Vi tilbyder hurtig og sikker levering med GLS til pakkeshops i hele Danmark. Vores webshop er nem at navigere, og vi står altid klar til at hjælpe via e-mail eller live chat-support i hverdagene. ONEWRLD er mere end bare en webshop - det er en bevægelse. One world. Many identities.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig god kvalitet og hurtig…

Virkelig god kvalitet og hurtig levering!!! Det eneste der trække en stjerne ned er at trøjen er en smule stram der hvor hovedet skal kunne komme igennem, og tog endda en størrelse større så den var mere stor i størrelsen.

12 de março de 2026

Resposta de ONEWRLD

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! 🙌

Vi har også bemærket, at halsåbningen kan føles lidt stram. Det har vi allerede taget højde for, og i næste batch bliver nakkeåbningen lidt større for en endnu bedre pasform 😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot trøje til en fornuftig pris

Jeg købte en flot hvid FC Palestina t-shirt. Den er allerede prøvet af, og det kan mærkes, at den er af høj kvalitet. Kan klart anbefale PalestineUnited til køb af kvalitetsprodukter.

6 de fevereiro de 2026

Resposta de ONEWRLD

Tusind tak for de 5 stjerner – vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen, og tak for din anbefaling 🤍🙏

Helt vildt god kvalitet

Helt vildt god kvalitet. og derudover mega god service da jeg havde problemer med forsendelse

15 de janeiro de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og vores service - tak for din støtte 🙏

Rigtig god oplevelse!

Godt udvalg og fine beskrivelser, så man vælger det rigtige!
Hurtig levering! Dejligt her i juletiden!
Ikke sidste gang, at jeg finde meningsfulde gaver derinde!

10 de dezembro de 2025

Resposta de ONEWRLD

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐️
Det glæder os meget, at du var tilfreds med både udvalg og levering – og at du fandt meningsfulde gaver hos os 🙏

God kundeservice

Virklig flot tøj. elsker at det støtter en god sag, hjemmesiden var nem og leveringen var hurtig og hvis der er et problem så er de virklig hurtige til at svare og komme med en løsning fantastisk kundeservice.

25 de novembro de 2025

Resposta de ONEWRLD

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med tøjet, vores mission og kundeservice. Din støtte betyder meget for os. 💚

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse hos PalestineUnited! Hurtig levering, flotte produkter og dejligt at støtte en god sag samtidig. Kan klart anbefales!

1 de novembro de 2025

Resposta de ONEWRLD

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er superglade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med både levering og produkter. 🌟

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service og top kvalitet!

Virkelig god service og top kvalitet!! Kærlighed herfra😍😍
I vil ikke fortryde jeres køb!! Shop nu🤩🤩🤩

21 de outubro de 2025

Resposta de ONEWRLD

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og kvalitet 💚

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Fint produkt til prisen. Alt i alt en god oplevelse bar en skam der er så mange af trøjerne der er udsolgt.

8 de setembro de 2025

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Dejligt at høre du er tilfreds – trøjerne flyver hurtigere afsted end vi kan nå at fylde op 😅

👍🇵🇸♥️😊

Fedt hurtigt og en fornøjelse at gøre opmærksom på Palestina

4 de setembro de 2025

Resposta de ONEWRLD

Vi er glade for, at du er tilfreds med både produktet og oplevelsen – og sammen kan vi være med til at skabe opmærksomhed omkring Palæstina 🙌

Nem side

Nem side , hurtig levering og en flot trøje

18 de agosto de 2025

Resposta de ONEWRLD

Vi er glade for at høre, at du synes vores side er nem at bruge, og at du er tilfreds med både levering og trøjen. Det betyder meget for os! 🙏💚

10/10 oplevelse

Meget fine produkter, god kvalitet, hurtig levering, overskuelig hjemmeside + man støtter en god og vigtig sag! 10/10 oplevelse.

12 de agosto de 2025

Resposta de ONEWRLD

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Det glæder os enormt meget at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, levering og hjemmesiden – og at du samtidig støtter sagen bag. Din støtte betyder alt for os! 🙏💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kundeservice man…

Hurtig levering og god kundeservice man kan ikke be om mere

1 de agosto de 2025

Resposta de ONEWRLD

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og kundeservice. Det betyder meget for os! 🙌

kan klart anbefales

hurtig levering, super service og god kvalitet. elsker designet og deres formål/budskab!

8 de julho de 2025

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Vi er super glade for, at du er tilfreds med både levering, service og kvalitet – og ikke mindst at du sætter pris på vores design og budskab 💚
Tak fordi du støtter os – det betyder alverden! 🙏🏼

God kvalitet

God kvalitet, flot trøje

24 de maio de 2025

Resposta de ONEWRLD

Vi er glade for, at du synes trøjen er flot og af god kvalitet – det betyder meget for os 🙏🏼
Tak for din støtte!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunne godt lide trøjen jeg købte og det var hurtig levering, ingen problemer fra min side af

3 de junho de 2025

Tusind tak for de 5 stjerner, Noah! ⭐
Vi er super glade for, at du er tilfreds med trøjen – og at alt gik hurtigt og problemfrit. Det er lige præcis sådan, vi ønsker det skal være 🙌

Tak fordi du støtter op om vores projekt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin materiale og mega godt…

Super fin materiale og mega godt formål! Kæmpe anbefaling.

30 de maio de 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Nejra! 💚
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med materialet – og det betyder endnu mere, at du bakker op om formålet bag. Din støtte gør en forskel! 🍉

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais