En af de bedste købsoplevelser jeg har haft! Købte beskedne 3 nøgleringe, men har fået den mest hjertelige og servicemindede behandling man kan ønske sig. Kan kun på det varmeste anbefale at stø... Ver mais
A empresa respondeu
Super glad for den nye trøje. Der var lang leveringstid, men det fremgik tydeligt ved bestilling, så det er der ikke noget at sige til :) jeg kommer bestemt til at bestille igen
A empresa respondeu
Det vildeste drop-shipping direkte fra kina som stinker langt væk af kemi… så skuffet
A empresa respondeu
Utrolig god oplevelse, at handle her. Fremragende personlig kundeservice, hvilket i sig selv er en mangelvare mange andre steder. Her kan man købe ting, der viser ens solidaritet med Palæstina og... Ver mais
A empresa respondeu
The Palestinian Store – mere end bare en butik The Palestinian Store er en dansk webshop, der sælger tøj, accessories og andre produkter inspireret af Palæstina og den palæstinensiske kultur. Vi startede butikken, fordi vi ønskede at kombinere mode og stil med et formål og skabe noget, der betyder mere end bare handel. Hos os handler det ikke kun om produkter, men også om historie, kultur og solidaritet. En af de vigtigste ting for os er at gøre en reel forskel. Derfor har vi besluttet, at 50 procent af vores overskud går direkte til Læger uden Grænser, som yder livsvigtig hjælp til mennesker, der er fanget i konflikt og nød. For os handler det om, at kunderne ikke bare køber et produkt, men også bliver en del af noget større. Hver handel er med til at støtte læger og nødhjælpsarbejdere, der arbejder under svære forhold for at redde liv. Vi lægger stor vægt på kvalitet, ærlighed og gennemsigtighed. Vi samarbejder med producenter, som vi kender og stoler på, og vi sørger for at vælge produkter, der er holdbare og smukke, så vores kunder kan få glæde af dem i lang tid. For os er kunderne hjertet i butikken. Vi bestræber os på altid at være tilgængelige, svare hurtigt på spørgsmål og sikre en tryg og god købsoplevelse. Vi håber, at vores produkter kan bringe lidt glæde, farve og mening ind i hverdagen, samtidig med at de fortæller en historie, som betyder noget. The Palestinian Store er mere end en butik. Det er et sted, hvor man kan handle med god samvittighed, opdage smukke produkter og samtidig støtte en sag, der gør en reel forskel for mennesker i nød. Vores mål er, at både produkter og formål går hånd i hånd, så vores kunder kan være en del af noget meningsfuldt, samtidig med at de får noget, de elsker.
Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de The Palestinian Store
Kan kun på det varmeste anbefale at støtte op omkring Palæstina - også i det helt beskedne som mig med en begrænset økonomi.
Vær opmærksom på, at der kan være lang leveringstid. De flotte varer kommer og det er hele ventetiden værd.
Hvis alle mennesker var, som indehaverne af The Palestinian Store, ville butikken være overflødig..det ville være en verden med ekstraordinær venlighed, ordentlighed og menneskelig varme.
STØT deres vigtige sag <3
Venligst Bine Madsen

Resposta de The Palestinian Store
Jeg har bestilt en meget smuk broche med en fugl med de smukkeste farver, den vil jeg bære med glæde og sende mange positive tanker til landet, hvor den kom fra.

Resposta de The Palestinian Store
Hurtig, hjælpsom feedback og lækre tørklæder

Resposta de The Palestinian Store
Købte en fin lille oliekande i keramik - den er både rigtig fin og anvendelig - jeg havde ikke sat mig ind i , der var en relativ lang leveringstid - men mødte stor venlighed , da jeg kontaktede butikken - kan i den grad anbefale deres keramikvarer

Resposta de The Palestinian Store
Jeg er meget tilfreds med mig køb og kan sagtens se mig selv købe mere i fremtiden!

Resposta de The Palestinian Store
Fin lille fugl i smukke klare farver 🥰

Resposta de The Palestinian Store
Lidt lang leveringstid, men til gengæld virkelig god kundeservice ❤️

Resposta de The Palestinian Store
Fine ting, som er lidt længe om at komme. Til gengæld er der en opsøgende kontakt fra firmaet, så man ved man hverken er glemt eller blevet snydt.

Resposta de The Palestinian Store
Fantastiske produkter af god kvalitet. Fantastisk budskab og et godt formål.
Lang leveringstid i julen, men det betyder intet 5/5

Resposta de The Palestinian Store
God kvalitet til god pris. Mega god kundeservice. Jeg kommer igen. Kan klart anbefales.

Resposta de The Palestinian Store
Hurtig respons, behagelig kommunikation og varerne levede fuldt op til mine forventninger. Kan klart anbefale The Palestinian Store.

Resposta de The Palestinian Store
De har været utrolige søde og informeret om hvornår jeg kunne forvente pakken . 😃

Resposta de The Palestinian Store
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.