Jeg sad ved bord 3 til et arrangement, hvor Pandekagebilen stod for desserten. Det var et afslappet setup, hvor folk gik lidt ind og ud af lokalet, og stemningen var uformel. På et tidspunkt ko... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De sødeste smilende og service minded unge pandekagebagere. Lækker mad og gode råvarer. Der var rigeligt og alle gæsterne var glade og det var en perfekt fest.
A empresa respondeu
Helt fantastisk koncept. Vildt lækkert. Pandekager for enhver smag. Alle konfirmationsgæsterne var mætte og glade efter 5 timers pandekage duft og bespisning. Verdens sødeste bager søstre, med højt h... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Pandekagebilen - Pandekager til bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, studentergilde, firmafest, forretningsåbning eller noget helt andet.
Informações de contato
Alrøvej 66, 8300, Odder, Dinamarca
- +4523961349
- info@pandekagebilen.dk
- www.pandekagebilen.dk
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En fest med god mad - og en ærgerlig afslutning
Jeg var gæst til en fest, hvor Pandekagebilen stod for maden. Det hele begyndte rigtig hyggeligt, og stemningen var god.
På et tidspunkt måtte jeg gå et øjeblik for at ordne noget praktisk. Jeg spurgte, om jeg stadig kunne nå desserten, når jeg kom tilbage, og fik at vide, at det kunne jeg sagtens. Derfor blev jeg noget overrasket, da jeg kom retur og så, at der allerede var pakket helt sammen. Der var ikke noget dessert tilbage, og jeg nåede slet ikke at få noget, selvom jeg fik at vide, at der stadig blev serveret inden for det tidsrum, jeg nævnte, at jeg ville være tilbage.
Jeg har været til mange fester gennem årene, og jeg ved, at ting kan gå galt. Men det er måden, man håndterer det på, der viser, om man er professionel. Her blev der ikke taget ansvar, og det synes jeg er ærgerligt.
Jeg håber, de tager det til efterretning. Jeg kan desværre ikke anbefale dem ud fra min oplevelse.
Oplevelse fra bord 3
På et tidspunkt kom en medarbejder hen til vores bord og spurgte, om vi ville have mere mad. Vi svarede, at vi var mætte, fordi alle ved bordet allerede havde fået dessert. Vi opfattede det som et spørgsmål, der kun handlede om os, da vi var de eneste i rummet på det tidspunkt.
Kort efter opdagede vi, at der blev pakket sammen, selvom der efter vores opfattelse stadig var tid tilbage af serveringen. Det kom bag på os, for vi havde ikke forstået, at vores “nej tak” ville blive tolket som et signal om, at hele selskabet var færdigt – især fordi flere gæster befandt sig udenfor eller i andre rum og derfor ikke nåede at få dessert.
Det var ærgerligt og trak ned i den samlede oplevelse. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale Pandekagebilen.
De sødeste smilende og service minded…

Resposta da Pandekagebilen
Jeg gav klare instrukser – alligevel blev jeg selv snydt for dessert på min egen bryllupsdag
Jeg skriver denne anmeldelse som bruden. På dagen var vi i kirken, og derfor havde vi lagt en nøgle frem, så Pandekagebilen kunne komme ind og stille op. Da jeg senere ankom til festlokalet, talte jeg direkte med de to piger, der lavede pandekagerne. Jeg sagde meget tydeligt, at de ikke måtte pakke sammen før det aftalte sluttidspunkt, og de bekræftede, at det ville de selvfølgelig ikke gøre.
Konceptet var ad libitum, hvor gæsterne selv gik op til bordet, hvor pandekagerne blev lavet. Det var et afslappet bryllup, og flere gik ud i det gode vejr med deres dessert. En af vores gæster havde et kort ærinde og kom tilbage senere, og vi havde fortalt ham, at personalet ville være der til det aftalte tidspunkt, så han også kunne nå at få dessert.
Alligevel valgte personalet at pakke sammen før tid – uden at informere os som værter. Det betød, at fire gæster aldrig fik dessert, heriblandt mig selv som brud. Når jeg tænker tilbage på dagen, fylder denne oplevelse desværre mere end noget andet.
Efterfølgende kontaktede vi Pandekagebilen, og de kunne selv se, at deres bil havde forladt stedet før det aftalte tidspunkt, men vi oplevede ingen interesse i at håndtere det, der var gået galt eller rette op på situationen.
Hele forløbet har efterladt mig med et indtryk af en leverandør, jeg ikke kan have tillid til. På den baggrund vil jeg ikke anbefale Pandekagebilen til nogen.

Resposta da Pandekagebilen
Aftalebrud, manglende levering og en håndtering, der stadig nager os
Jeg skriver denne anmeldelse som brudgom og som den ene halvdel af værtsparret, der hyrede og betalte for Pandekagebilen til vores fest. Selvom der er gået et stykke tid, fylder oplevelsen stadig – og derfor deler jeg den her.
Maden var fin, men afviklingen var helt uacceptabel. Vi havde en skriftlig aftale om, at personalet skulle være til stede og servere frem til et fast sluttidspunkt, og denne aftale blev endda gentaget mundtligt af os på selve dagen. Alligevel valgte personalet at pakke sammen en hel time før det aftalte tidspunkt, uden at informere os som værter og uden at indhente vores godkendelse. Det er et klart aftalebrud.
Konsekvensen var, at fire gæster aldrig fik dessert – heriblandt bruden selv. Disse desserter var en del af den betalte ydelse, og der er derfor tale om manglende levering af en del af den aftalte service.
Da vi efterfølgende kontaktede Pandekagebilen, kunne de selv se i deres system, at deres firmabil havde forladt stedet en time før det aftalte sluttidspunkt. Den del erkendte de uden problemer. Alligevel modtog vi et svar uden undskyldning, uden ansvarstagen og uden nogen form for forståelse for situationen. De ønskede på ingen måde at imødekomme kompensation, selvom der objektivt set var tale om både aftalebrud og leveringssvigt.
Når man indgår en aftale med et cateringfirma, forventer man professionalisme, respekt for aftaler og evnen til at tage ansvar, når noget går galt. Det fik vi ikke.
Derfor vil vi advare alle mod at bruge Pandekagebilen.
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, med stort sortiment. Ka klart anbefales

Resposta da Pandekagebilen
Jeg kan varmt anbefale pandekagebilen.
Jeg kan varmt anbefale pandekagebilen.
Jeg brugte jer til min 40 års fødselsdag.
Alt har bare spillet, lige fra første kontakt til afslutningen på arrangementet.
1000 tak for lækker mad.

Resposta da Pandekagebilen
Holdt 60 års fødselsdag og blev…
Holdt 60 års fødselsdag og blev serviceret af Pandekagebilen med lækre pandekager.
Kan helt klart anbefales.

Resposta da Pandekagebilen
Rigtig god mad og super service
Vi havde pandekagebilen til mine sønners konfirmation. Det var rigtig lækker mad og super god service.
Kan varmt anbefale dem 👍

Fantastisk mad og service
Jeg holdt min 70 års fødselsdag, og bestilte Pandekagebilen. Det var den bedste beslutning jeg tog🤗fantastiske pandekager og en super service, både ved bestilling og på selve dagen. Kan kun anbefale til alle at bestille Pandekagebilen😊

Resposta da Pandekagebilen
Dejlig oplevelse ved min fars 90 år…
Dejlig oplevelse ved min fars 90 år fødselsdag. Sød og venlig medarbejder (Jonahtan?) der var god og omhyggelig med sit arbejde. Da ha forlod lokalet var alt ryddet op.
Fantastiske pandekager der varmt vil blive anbefalet.

80 års fødselsdag med 30 gæster
80 års fødselsdag med 30 gæster. Nemt og lækkert med Pandekagebilen, vi fik luksusmenyen, og det var virkeligt lækkert. God hyggelig servering af smilende pandekagebager. God information undervejs, kan klart anbefale dem 🥰
sjov oplevelse
Randers d. 7/6 2024
Her til aften har Hounø A/S haft besøg af pandekagebilen til vores firma sommerfest. en stor tak til Gitte og Kamilla for den gode og rare betjening,
vi kan varmt anbefale denne pandekagebilen til større arrangementer
Leif Andreasen
Hounø A/S
Lækker mad - fedt koncept
Søndag den 21. april serverede pandekagebagerne Helle og Dagmar fra Pandekagebilen de lækreste pandekager til vores 50 gæster til min søns konfirmation. Både vi og vores gæster var vilde med maden og konceptet. Maden blev præsenteret og serveret med smil og glimt i øjet, og ingen lange ventetider. Alt spillede. De kom til tiden og ryddede pænt op efter sig. Kontakten med firmaet op til festen var også i top. Altid hurtigt svar på mine mails, og opringning i ugen op til festen, hvor det hele lige blev afstemt.
De varmeste anbefalinger herfra og det hele værd at få maden leveret hele vejen fra Jylland til Sjælland. :-)

Top service til bryllup
Vi havde hyggeligt besøg af Pandekagebilen til vores bryllup den 21/10-23.
Lige fra starten har Pandekagebilen været nemme at få fat i, har svaret på alle spørgsmål og har haft styr på alle detaljerne. Det har været et overskueligt og nemt forløb, plus det var så lækkert ikke at skulle tænke på oprydning efter maden.
Pandekagebagerne var super dygtige, venlige og jokede rundt med vores gæster. Vi har kun fået positiv feedback fra gæsterne, og dette gælder også på smagen af maden - fordi det var godt nok lækkert. På trods af at den ene pandekagebager var ny, så fik de hurtigt og effektivt lavet pandekagerne, og det sociale i en lille kø til maden fungerer super godt for en fest også.
Vi er meget tilfredse!

60 års fødselsdag
Vi havde pandekage
bilen ude og lave mad til min 60 års fødselsdag, rigtig god service og gæsterne var super godt tilfreds med maden, og dejlig afslapning på dagen hvor det hele kom bare ind af døren lidt før gæsterne kom, det kan godt anbefales.
Kh. Tove Pedersen

Helt i top
Har haft en rigtig god oplevelse med pandekagebilen hele vejen igennem. Fra første kontakt til at alt var pakket i bilen igen og festen var slut, har alt været nemt og ligetil med god service og dejlig mad. Det var også et stort emne blandt gæsterne på dagen og efterfølgende hvor lækker maden og konceptet er. Dejlig stressfri måde at være vært på.

Fuldt ud top oplevelse.
Fuldt ud top oplevelse.
Til Sommerfest med 60 gæste i sommerhus var der fuld tilfredshed fra alle (voksne & børn). Godt koncept med kombinerede for-/hovedret tilbehør og desert. Alt var velsmagende og lækkert. Perfekt timing med ankomst, opstilling og forberedelse af de 2 søde piger, der dukkede op. bedste anmeldelser herfra!

Resposta da Pandekagebilen
Vi havde pandekagebilen ude til en…
Vi havde pandekagebilen ude til en konfirmation. Der var super god service og virkelig gode pandekager. Det vil vi bestemt anbefale til andre.

Resposta da Pandekagebilen
Brugte pandekagebilen til en…
Brugte pandekagebilen til en nonfirmation
Dårlig service fra adm. Utrolig uhøflig medarbejder som både grinte og slet ikke var fair
Da vi ikke kunne nå at afmelde måtte vi bruge dem, desværre.
Forretten var meget kedelig og uden smag
Hovedretten var nogenlunde
Desserten kunne en hver have lavet, der var stort set ingen valg af topping kun sovse, ikke særlig børnevenligt
Vil dog sige de to som lavede maden var helt ok, godt humør og god service med det de nu havde
Vil på ingen måde anbefalde dem
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.