Panetti Avaliações 182

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

När jag fick hem min pizzaugn visade det sig att det var fel på den. Kontaktade Supporten, fick återkoppling direkt och när de konstaterat att det var fel på den skickade de en ny som jag fick efter e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Panetti är ett riktigt bra företag, har provat alla dess produkter och är väldigt nöjd med kvaliteten och funktionaliteten på alla! Rekommenderar starkt till dem som vill ha en riktig bra pizzaugn ell... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick en enhet som var defekt. Efter en konversation samt test med foto underlag var en PrimoChef på väg. Snacka om bra service. Sen är jag mäktigt imponerad av produkten. Här har vi ett gäng... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte Panetti Primomix till min fru eftersom den gamla maskinen inte klarade av pizza deg. Den fungerar över förväntan att knåda deg med och med inbyggda skärmen är fantastiskt med roliga recept o... Ver mais

Informações de contato

10/10 kvalitet i produkt och service

10/10 kvalitet i produkt och service

11 de novembro de 2025

Resposta da Panetti

Tack för ditt fantastiska omdöme 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både produkten och servicen.

En fantastisk ugn

En fantastisk ugn
Älskar den
Garantin oslagbar service också
Ett tryggt köp
Ted

21 de outubro de 2025

Resposta da Panetti

Så härligt att läsa ditt omdöme Ted 🙌 Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både ugnen och servicen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra å duktig support

Väldigt bra å duktig support. Tillmötesgående. Snabb å svara på chatten.

14 de outubro de 2025

Resposta da Panetti

Tack för ditt varma omdöme 🙏 Det gläder oss verkligen att höra att du haft en positiv upplevelse med vår support.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ett fel på mixern gjorde den…

Ett fel på mixern gjorde den oanvändbar. Jag rapporterade felet och fick snabbt svar stt jag skulle få en ersättning. En ny mixer. Det tog bara några dar. Så felet drog ner betyget. Men service var topp fantatiskt.

8 de outubro de 2025

Resposta da Panetti

Tack så mycket för att du delade din upplevelse 🙏 Vi är glada att höra att ärendet löste sig snabbt och uppskattar verkligen din förståelse och vänliga ord om servicen.

Snabb trygg leverans

Snabb trygg leverans. Lätt ar beställa.
Allt igenom, toppen. Rekommenderar er gärna till vänner och bekanta.

24 de setembro de 2025

Resposta da Panetti

Så underbart att läsa ditt omdöme 🌸 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd och tackar varmt för din rekommendation.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra ugn

1 de outubro de 2025

Resposta da Panetti

Tack så mycket för ditt fina omdöme 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är jättenöjda med ugnen

Vi är jättenöjda med ugnen, och pizzorna blir perfekta och framförallt att det går så snabbt när man är många personer som ska äta samtidigt.

19 de setembro de 2025

Resposta da Panetti

Vad härligt att höra att allt fungerar så bra 🍕✨ Vi blir verkligen glada över att ni delar er upplevelse med oss.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Pizza ugnen fungerade utmärkt, över mina förväntningarna.

23 de setembro de 2025

Resposta da Panetti

Så roligt att höra 🤩 Vi är glada att du är nöjd och uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fungerar som det står om den

Fungerar som det står om den, tycker bara pizza stenen är lite tun och svalnar lite fort, men bara öka värmen till 500 grader, en stund och köra på igen.
Lätta att rengöra.

17 de setembro de 2025

Resposta da Panetti

Stort tack för din fina återkoppling 🌟 Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse!

Mkt bra

Väldigt hög service nivå 🤩

29 de agosto de 2025

Resposta da Panetti

Det värmer att få läsa din fina recension ✨ Tack för att du tog dig tid att dela med dig, det uppskattar vi verkligen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi beställde en pizzaugn och det var…

Vi beställde en pizzaugn och det var två saker som vi inte tyckte om:
1- Luckan är lös och svår att sätta i. Det krävs lite pysslande.
2- När man ställer in temperaturen visar den digitala mätare endast den inställda temperaturen, men inte den aktuella temperaturen. Så även om det står 400° på skärmen måste tima med en klocka att det har gått t ex 20 minuter och ugnen har uppnått 400°.

28 de agosto de 2025

Resposta da Panetti

Tack för din återkoppling ⭐ Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att förbättra oss framåt. Du får gärna kontakta oss på info@panetti.se
så hjälper vi dig vidare med din fråga.

Bra service

19 de agosto de 2025

Resposta da Panetti

Så roligt att du valde att lämna en recension ⭐ Dina ord betyder mycket för oss och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra med roterande pizzasten enkelt att…

Bra med roterande pizzasten enkelt att justera värmen uppifrån under bakning fungerade bra även till bagetter

14 de agosto de 2025

Resposta da Panetti

Det gläder oss verkligen att läsa en så utförlig recension ⭐ Dina erfarenheter betyder mycket för oss och hjälper även andra att förstå vad man kan förvänta sig. Stort tack för att du delar med dig och för ditt förtroende, vi önskar dig många härliga stunder med bakningen framöver.

Pizzaugn

Pizzaugnen motsvarade mina förväntningar. Den var precis som beskrivits.
Fungerade toppen men man måste prova några gånger så gräddningen blir bra.
Toppen att men kan justera värmen👍
Mycket nöjd😊

19 de agosto de 2025

Resposta da Panetti

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av en så utförlig recension ⭐ Det är värdefullt för oss att höra om din upplevelse och vi blir glada att veta att ugnen lever upp till dina förväntningar. Tack för ditt förtroende och vi önskar dig många härliga pizzastunder framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pizzaugnen håller vad den lovat

Pizzaugnen håller vad den lovat, grymt bra pizzor redan vid första försöket.

18 de agosto de 2025

Resposta da Panetti

Härligt att läsa din recension ⭐ Det betyder mycket för oss att veta att upplevelsen med ugnen redan från start har varit så positiv.

Team Panetti

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.