Panetti Avaliações 280

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk endelig kjøpt pizza ovn🤩🤩 Ønska meg lenge. Gikk over all forventning. Testa inne første gang 😂 Det ble litt brannalarm og røyk, selv med vifte på og vinduene på vidt gap 🤪Lærer underveis... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten på utstyret er top notch. Jeg har lagt 3 pizza deiger med denne maskinen og opplever at deigen er helt annerledes enn hva den gamle Kenwood chef xl fikk til. Har pizza ovnen også👌🏻 Men... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig god el.pizzaovn som varmer pizza på 90 s forutsatt at den er forvarmet 15-20 min enten til 300C eller 500C avh.av tykkelsen på bunnen. Kan benyttes både ute og inne er positivt. Negativ: Trenge... Ver mais

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Panetti

Så herlig å lese 😋 Det er akkurat slike resultater vi ønsker at dere skal få hjemme på kjøkkenet.

Tusen takk for den flotte vurderingen.

Veldig fornøyd med pizzaovnen

Veldig fornøyd med pizzaovnen! Rask levert :-)

Resposta da Panetti

Det er utrolig hyggelig å høre 😊 Vi blir glade når både levering og opplevelse lever opp til forventningene.

Tusen takk for at du delte tilbakemeldingen din med oss.

Fantastiske produkter 👌

Resposta da Panetti

Så utrolig kjekt å lese 👌 Det betyr mye for oss at produktene våre faller i smak.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så positiv vurdering.

Rask levering

Super rask levering
God bruksanvisning
Fungerer slik vi så for oss.
Veldig kjekt med roterende pizzasten

4 de maio de 2026

Resposta da Panetti

Dette var veldig kjekt å lese 😊 Det er viktig for oss at både oppstart og bruk føles enkelt og gir gode resultater fra første stund.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din, og håper ovnen fortsetter å levere mange smakfulle øyeblikk fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk firma som har virkelig gode…

Fantastisk firma som har virkelig gode produkter. Rask levering og ALT kom som forventet.

Resposta da Panetti

For en utrolig hyggelig tilbakemelding 🙏 Det betyr mye for oss at både produktene og leveransen lever opp til forventningene.

Tusen takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg synes maskinen er lett og har et…

Jeg synes maskinen er lett og har et display som er enkelt og forstå.Maskinen hopper en del på benken og oppleves ustødig når man baker deig-selv om deigen ikke er av den større mengden,dette trekker en del ned for min del.Finy med vekt og oppskrifter på displayet.

Resposta da Panetti

Takk for at du deler en ærlig og konkret vurdering 🙏 Det er nyttig for oss å få tilbakemeldinger både på det som fungerer bra og det som kan oppleves mindre optimalt.

Vi forstår at stabilitet under elting er viktig for en god brukeropplevelse. Ofte kan plassering på underlag eller justering av føtter ha noe å si, men vi tar også med oss innspillet ditt videre i vårt forbedringsarbeid.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker noen tips for å få maskinen mer stabil under bruk. Vi hjelper gjerne.

Enestående kundeservice

12 de novembro de 2025

Resposta da Panetti

Dette setter vi utrolig stor pris på 😊 Å levere hjelp som oppleves trygg og profesjonell er noe vi virkelig brenner for.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint produkt og god service.

Ovnen sluttet å fungere etter kort tid. Men service og support var hurtig og uten problemer. Ny ovn ble sent med en gang.
Når ovnen fungerte var den helt topp.

Resposta da Panetti

Takk for at du deler en balansert tilbakemelding 🙏 Det er selvfølgelig beklagelig når noe svikter, men vi er glade for at oppfølgingen opplevdes som rask og smidig.

Vi håper den nye enheten gir deg stabile og gode resultater fremover. Skulle det være noe som helst, er vi her for å hjelpe.

Veldig god service

Veldig god service. Raskt svar, gode instrukser/tips og god hjelp

Resposta da Panetti

Så utrolig kjekt å lese 😊 Det betyr mye for oss at veiledningen og oppfølgingen oppleves som nyttig og tydelig.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fin tilbakemelding.

Rask prosess

Etter jeg sendte filmen der jeg hadde filmet at ovnen oppførte seg feil, så gikk prosessen veldig fort, og dere sendte meg en ny ovn umiddelbart. Uten noen flere spørsmål eller forsinkende prosedyrer.

Resposta da Panetti

Det er veldig godt å høre at oppfølgingen opplevdes som effektiv og ryddig 🙏 Når noe ikke fungerer som det skal, er det viktig for oss å handle raskt og gjøre prosessen så enkel som mulig.

Tusen takk for at du delte erfaringen din med oss. Det setter vi stor pris på.

Kjøpte pizzaovn fra Panetti

Kjøpte pizzaovn fra Panetti, og den har virkelig levert! Den har blitt brukt fast hver lørdag siden vi fikk den, og resultatet blir like bra hver gang. Et fantastisk godt produkt som anbefales!

3 de outubro de 2025

Resposta da Panetti

Dette var utrolig hyggelig å lese 😊 Det er ekstra gøy å høre at den har blitt en fast del av helgerutinen og leverer jevnt gode resultater.

Tusen takk for den varme anbefalingen og for at du deler opplevelsen din med oss. Vi håper det blir mange flere smakfulle lørdager fremover.

Tilbakemelding Primo chef

Liker at den kan gjøre så mye forskjellig!
Savner litt mere "norske" middagsoppskrifter å hadde vært mye enklere om man kunne søke etter kategori da ikke alt kommer opp på søkeordet man bruker,men kommer opp når man blar. Noe dårlige oversettinger der man må tenke litt for å forstå hva som menes. Skulle gjerne hatt litt klarere info på oppskriftene og,f.eks. når det står spaghetti halvert er det delt spaghetti, ferdig kokt eller hva menes egentlig? Ellers enkel å bruke,skulle gjerne hatt annen fasong på airfryer så det går en form i den,men enn så lenge veldig fornøyd!

21 de abril de 2026

Resposta da Panetti

Tusen takk for en grundig og konstruktiv tilbakemelding 🙏 Det er veldig verdifullt for oss å få konkrete innspill på både funksjoner og innhold.

Vi forstår ønsket om flere lokale oppskrifter, bedre kategorisering i søkefunksjonen og tydeligere formuleringer i oppskriftene. Dette er nyttige forbedringspunkter som vi tar med videre i utviklingen av både app og innhold. Klare beskrivelser og presise oversettelser er viktig for en god brukeropplevelse.

Vi setter også pris på at du deler tanker rundt tilbehør og utforming. Slike innspill hjelper oss å videreutvikle produktene i riktig retning.

Takk for at du tok deg tid til å skrive, og ta gjerne kontakt dersom du ønsker veiledning eller tips underveis.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg fikk raskt det jeg bestilte

Jeg fikk raskt det jeg bestilte.
Men jeg mangler stropper på trekket. Fikk raskt svar på dette da jeg sa ifra, men har ikke fått det jeg mangler ennå.

28 de abril de 2026

Resposta da Panetti

Takk for at du deler både det som fungerte bra og det som gjenstår 😊 Vi er glade for at bestillingen kom raskt frem, og at du fikk rask respons fra oss.

Når det gjelder det som mangler, følger vi selvfølgelig opp slik at dette blir sendt og kommer frem til deg så snart som mulig. Ta gjerne kontakt igjen dersom du ikke har mottatt det innen kort tid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og en kjempeovn

Rask levering og en kjempeovn . Denne skal brukes mye utover😎

Resposta da Panetti

Så utrolig kjekt å høre 😎 Det er akkurat slik vi håper produktene våre blir tatt i bruk.

Tusen takk for at du deler begeistringen din med oss. Vi håper den gir deg mange gode opplevelser fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk endelig kjøpt pizza ovn🤩🤩 Ønska…

Fikk endelig kjøpt pizza ovn🤩🤩 Ønska meg lenge.
Men, selve pizzaen ble jo super!!!
Jobbe litt med å spisse pizza bunnen nå, så er det bare å kose seg og leke med smaker og ulikt tilbehør.
Italiensk kvalitet over pizza fra denne ovnen❤️
Løp og kjøp🤩

24 de abril de 2026

Resposta da Panetti

For en fantastisk og livlig tilbakemelding 🤩 Det er så gøy å høre at forventningene ble innfridd og at resultatet leverte fra første forsøk.

Det tar ofte én runde eller to før man finner helt riktig teknikk og temperatur, spesielt innendørs, men det høres ut som du allerede er godt i gang. Vi håper det blir mange kreative og smakfulle pizzakvelder fremover.

Tusen takk for entusiasmen og for at du deler opplevelsen din med oss ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste kundeservice jeg har opplevd.

Beste kundeservice jeg har opplevd.

24 de abril de 2026

Resposta da Panetti

Det var utrolig hyggelig å lese 😊 Slike ord betyr mye for oss og motiverer hele teamet.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

It is impossible to get a good pizza…

It is impossible to get a good pizza from this . I have made hundreds of pizzas in another own and they are all good, gut in this own it never gets right. The stone is either to hot or to cold, in comparison to the heat elements. The temp steps are 50 degree, and that is too much. No individual control on stone vs heat elements. I really regret this purchase.

Avaliação não solicitada

Resposta da Panetti

Thank you for sharing your experience. We are genuinely sorry to hear that the oven has not met your expectations, especially given your extensive experience with pizza baking.

We would very much like the opportunity to help you get better results or review whether there may be a technical issue affecting performance. Please reach out to us directly at post@panetti.no
so we can assist you further and work toward a solution.

Best regards,

Helt topp

Fornøyd med kjøpet, eksepsjonell god kundeservice

Resposta da Panetti

Det setter vi enormt pris på 😊 Å levere en trygg og positiv opplevelse hele veien er noe vi virkelig brenner for.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for tilliten.

Reklamasjon gikk knirkefritt

Reklamasjon gikk knirkefritt - ny ovn på 2 dager - da er pizza gjengen klar igjen :)

Resposta da Panetti

Så godt å høre at alt ordnet seg raskt 🙌 Det er viktig for oss at ting løses effektivt når noe uforutsett skjer.

Vi håper dere får mange nye hyggelige pizza kvelder fremover. Tusen takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Team Panetti

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais