Wij hadden een probleem met een koekepan die nog geen 6 maanden oud was. De klantenservice was heel prettig in de communicatie en snel en heeft ons probleem op een nette manier opgelost. Bedankt! Wi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele fijne en duidelijke communicatie wat betreft de levering. Misschien alles iets persoonlijker maken, is fijn. Een persoonlijke tekst, of iets amicaler. Moet natuurlijk ook goed voor jullie voel... Ver mais
Deze pan hadden wij al maar moest vervangen worden omdat er twee stukken emaille waren losgegaan. Alle reden dus voor een negatieve review. Echter: wij hadden deze pan zo’n dertig jaar en minstens éé... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Pannenwinkel
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Pannenwinkel is de specialist voor alle pannen van kwaliteitsmerken zoals Fissler, Le Creuset, en WMF. U heeft keuze uit een ruim assortiment van koekenpannen, braadpannen, kookpannen tot complete pannensets. Daarnaast bieden wij pannen aan geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch en halogeen. Heeft u vragen bij de aanschaf van een pan? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- pannenwinkel.com
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prima pan.
Prima pan.
Slecht ingepakt voor transport, geen enkele bescherming om de pan.
Klantenservice
Wij blijven klant!
Alles goed levering en ook het advies…
Alles goed levering en ook het advies voor een voor mij geschikte pan
Heb gisteren een gulasch gemaakt
Toppie heb 10 pluspunten bij de familie!
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Pannenwinkel.nl heeft een systeem…
Pannenwinkel.nl heeft een systeem bedacht om zijn klanten vooral niet te helpen. Ik had een grote bestelling bij ze gedaan (ruim 500 euro) waaronder een steelpan die na twee keer in de vaatwasser (want hij was volgens hun site vaatwasbestendig) aan de rand verkleurde. Ik zond een mail plus foto van de verkleuring naar hun klantenservice. Dat was niet voldoende, ik moest een foto sturen van de hele pan. Ik weer foto's maken van de hele pan, voor, achter, links, rechts, enfin dat was niet voldoende want op de overzichtfoto's was weer niet de schade te zien. Nee, klopt, dat kan alleen met een close-up foto waardoor die pan er niet helemaal op komt te staan. Ik heb vier! mails gekregen dat er meer foto's moesten komen. Ik heb inmiddels 20 foto's gestuurd en nu met de boodschap dat ik alles ook naar Vara Kassa stuur en naar de consumentenbond. Buiten het feit dat dit wel erg wantrouwend is van Pannenwinkel.nl vind ik het krankzinnig dat je zoveel foto's moet sturen. Mensen om mij heen wilden weten of deze winkel plus producten betrouwbaar waren want zij wilden ook gaan bestellen. Ik heb het ze afgeraden.

Resposta da Pannenwinkel
Snelle levering en goed product ,top
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, ook bij vertraging van levering, goed opgelost
Geweldige pannen!!!.
Het product is gemaakt van geweldig kwaliteit waar ik wel eens mee heb gekookt.
Het product gebruikt geen aanbaklagen of andere troep.
Voorspoedig, bij mee!
Levering zoals aangegeven, goed verpakt en gearriveerd. Fantastische pannen!
Makkelijk en snel
Was wel een heeeeel makkelijk product. Niettemin groot assortiment, makkelijk te vinden wat werd gezocht en snelle aflevering
Correcte en snelle levering, informatie kan beter.
Correcte en snelle levering. De informatie op de site kan wel beter: het gewicht van de pan is 3,5 kg i.p.v. de 4,3 kg aangekondigd, een plus punt wel. Maar ook de fabrikant mag beter informeren en in zijn bijgevoegde folder aangeven wat te doen bij 1ste gebruik. Er zit namelijk een zwarte beschermlaag op die ik eerst met wat kokend water en dan met hete olie heb kunnen verwijderen.
Gisteren besteld
Gisteren besteld, vandaag al binnen.
Ziet eruit en doet wat er in de beschrijving stond.
Prima ervaring !
Het gehele bestel- en bezorgproces is naar mijn volle tevredenheid verlopen. Bedankt !
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.