Wij hadden een probleem met een koekepan die nog geen 6 maanden oud was. De klantenservice was heel prettig in de communicatie en snel en heeft ons probleem op een nette manier opgelost. Bedankt! Wi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele fijne en duidelijke communicatie wat betreft de levering. Misschien alles iets persoonlijker maken, is fijn. Een persoonlijke tekst, of iets amicaler. Moet natuurlijk ook goed voor jullie voel... Ver mais
Correcte en snelle levering. De informatie op de site kan wel beter: het gewicht van de pan is 3,5 kg i.p.v. de 4,3 kg aangekondigd, een plus punt wel. Maar ook de fabrikant mag beter informeren en in... Ver mais
Deze pan hadden wij al maar moest vervangen worden omdat er twee stukken emaille waren losgegaan. Alle reden dus voor een negatieve review. Echter: wij hadden deze pan zo’n dertig jaar en minstens éé... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Pannenwinkel
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Pannenwinkel is de specialist voor alle pannen van kwaliteitsmerken zoals Fissler, Le Creuset, en WMF. U heeft keuze uit een ruim assortiment van koekenpannen, braadpannen, kookpannen tot complete pannensets. Daarnaast bieden wij pannen aan geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch en halogeen. Heeft u vragen bij de aanschaf van een pan? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- pannenwinkel.com
Snel geregeld
Hapjespan Le Creuset snel geleverd.
De 28 cm Hapjespan Le Creuset met extra handvat werd met bijbehorende deksel nog sneller geleverd dan voorspeld!
Super product
Super product. Maar we waren het gewend, omdat we al eerder bij de pannenwinkel hadden gekocht.. Eenvoudig besteld en supersnel geleverd en goede prijs. Uiterst tevreden mee
Makkelijke site en snelle bezorging!
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Ik kocht een koekenpan maat 24 met…
Ik kocht een koekenpan maat 24 met deksel.
Deksel was stuk bij aankomt.
Gelijk gebeld. Ik
moet foto’s maken en uitleg geven (vertrouwen???)
Duurt even; dan ik moet de deksel retour sturen…..
Dan gaat de interne organisatie aan de gang…. Denk je…. Uiteindelijk na weken weer gebeld.
“We moeten kijken of hij als retour in behandeling genomen is”.
Al die tijd zit ik als klant zonder deksel.
Pas daarna krijg ik na lange tijd eindelijk een deksel opgestuurd. Zonder briefje of zonder iets erbij.
Klantbeleving: 0
Vertrouwen: 0
Koop ik hier nog iets?
Nee.

Resposta da Pannenwinkel
Goede hulp en instructies van de klantenservice
Mijn pan kwam beschadigd uit de verpakking, maar ik had snel contact met de klantenservice die mij duidelijke instructies gaf wat betreft retourneren. Ik heb nu inmiddels een nieuwe pan ontvangen.
Gedaan wat er was beloofd.Binnen de…
Gedaan wat er was beloofd.Binnen de tijd bezorgd.
Super voor zo'n prijs!
De kwaliteit straalt er van af. Maar in het gebruik wordt dit bewezen. Deze pan gaat jaren mee.
Deksel past prima
Deksel past prima. Snelle levering en goed verpakt verzonden.
Levering op tijd
Pro actief ge informeerd en alles in werk gesteld om de originele levertijd te halen !
👍🏿
altijd goede en snelle leveringen dat wist…
De volgende dag in huis ,en dat wist ik.Heb alleen maar goede ervaringen met Etrias,of nu om pannen gaat of dekbedden e.d
Altijd goed verpakt en snelle verzending. Retourneren doen ze ook niet moeilijk over.
Iets duurder uit vergeleken het blauwe ventje ,maar dat is het waard.
Prima pannen
Prima pannen. Heb de hele set maar de 16 cm extra besteld. Voor 2 personen is dat een prima maat
Snelle levering, goed verpakt en koekenpannen voldoen aan beschrijving en zijn van goede kwaliteit (de bk koekenpan). Duidelijk communicatie over levering via e-mail.
Snel goed scherpe prijs
Snel goed scherpe prijs. Wat wil je nog meer!
Prima webshop voor de gietijzeren pan
Bestelproces was overzichtelijk en verliep vlot.
Heldere communicatie over verwachte levertijd.
De pan was zeer goed en stevig verpakt.
Prachtige pan
Prachtige pan! Netjes geleverd. We blijven bestellen bij jullie
Uitstekende service
Uitstekende service, snelle zorgvuldige toezending!
Bestelling binnen de beloofde…
Bestelling binnen de beloofde bezorgtijd geleverd.
bestellen is heel makkelijk en levering…
bestellen is heel makkelijk en levering was zeer snel. product was goed en veilig verpakt. dit bedrijf weet hoe hij de klant tevreden kan stellen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.