Wij hadden een probleem met een koekepan die nog geen 6 maanden oud was. De klantenservice was heel prettig in de communicatie en snel en heeft ons probleem op een nette manier opgelost. Bedankt! Wi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele fijne en duidelijke communicatie wat betreft de levering. Misschien alles iets persoonlijker maken, is fijn. Een persoonlijke tekst, of iets amicaler. Moet natuurlijk ook goed voor jullie voel... Ver mais
Correcte en snelle levering. De informatie op de site kan wel beter: het gewicht van de pan is 3,5 kg i.p.v. de 4,3 kg aangekondigd, een plus punt wel. Maar ook de fabrikant mag beter informeren en in... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Pannenwinkel
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Pannenwinkel is de specialist voor alle pannen van kwaliteitsmerken zoals Fissler, Le Creuset, en WMF. U heeft keuze uit een ruim assortiment van koekenpannen, braadpannen, kookpannen tot complete pannensets. Daarnaast bieden wij pannen aan geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch en halogeen. Heeft u vragen bij de aanschaf van een pan? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- pannenwinkel.com
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle behandeling en bezorging
Snelle behandeling, en eerder bezorgd dan aangegeven.
Alleen: in de shop hadden we goed gekeken, en we meenden dat 24 cm betekende: bakoppervlak van 24 cm, nu blijkt dat de totale doorsnede te zijn. Tegenvaller, wel. Voor een grote pannenkoek moeten we een 'echte' pan kopen, dit is meer formaat flensje.
Ik zou dat op de site beter aangeven, het is niet duidelijk.
Ook wel een tegenvaller dat een dag later de prijs €7 dropte.
Al bij al een correcte bestelling
Al bij al een correcte bestelling, helaas kwam de bevestiging via mail pas 4u later aan.
Daardoor was er even lichte paniek
Prima website maar de doos van…
Prima website maar de doos van verzending was niet goed dichtgeplakt en werd half open afgeleverd. Nu was de levering nog compleet maar dat had ook anders kunnen aflopen. Punt van aandacht.
Prima pan voor een goede prijs,snelle …
Prima pan voor een goede prijs,snelle reactie ook op mijn email
Supersnelle levering
Supersnelle levering, zorgvuldig verpakt. Heel blij met deze prachtige wild-/braadpan van BK
Alles klopt! Alle genoemde aspecten op de website…
Alle genoemde aspecten op de website klopten.
De bezorging, de datum-afspraak en de gegevens ten aanzien van het product.
positief
vlotte en correcte levering van het gewenste product.
Niets ontvangen
Artikel besteld, maar na een maand nog niet ontvangen. Paar keer gebeld, uiteindelijk naar de "winkel" in Boxtel op het industrieterrein gereden. Op de eerste etage zag ik niemand en heb ik 10 minuten op iemand gewacht. Ik hoorde allemaal gelach uit de keuken denk ik maar niemand gezien. De paar tafel en stoelen in de lege zaal bekeken en vervolgens maar vertrokken. Ik heb het bestelde artikel geannuleerd en met een naar gevoel daar weggereden.
Haten in het emaille (in een pan van 30 jaar)
Deze pan hadden wij al maar moest vervangen worden omdat er twee stukken emaille waren losgegaan. Alle reden dus voor een negatieve review. Echter: wij hadden deze pan zo’n dertig jaar en minstens één keer per week gebruikt…
Etrias helpt de klant ..
Etrias helpt de klant op een zee vriendelijke en adequate manier.
Levering duurder best wel lang
Op zondag besteld
Op zondag besteld, maandag geleverd. Top.
Eerste aankoop en zeker niet de laatste
Ik bestel normaal nooit bij een webshop die ik niet ken, maar ik was overtuigd door de professionele opbouw en ben dan ook helemaal happy dat de service net zo goed was als de site.
Werdt goed op de hoogte gehouden rondom de bestelling en het product was ook goed verpakt.
Vlotte bestelling en levering
Bestelling ging zeer vlot evenals de levering - gemakkelijke site om te bestellen, top !
snelle levering en keurig verpakt.
snelle levering en keurig verpakt.
De bestelling is correct verlopen. De pannen waren per stuk verpakt en daarna in een doos met bescherming. Het pakket is netjes bezorgd door Post.nl
Hapjespan
Fijne pan. Bakt niet snel aan. Bezorging duurde 5 dagen.
Erg mooie pannen en heel fijn om…
Erg mooie pannen en heel fijn om hiermee te koken en te bakken. Erg blij mee
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.