Zeer hoogwaardig en kwalitatief goed product. Ondanks relatief hoog gewicht goed hanteerbaar. Na de pan gereed te hebben gemaakt voor gebruik (inbranden) de eerste ervaringen opgedaan en het verschi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Omdat een deel van de bestelling niet op voorraad was, kregen we de mogelijkheid om de bestelling op te splitsen en gedeeltelijk te versturen. Super geregeld!!
Wij hadden een probleem met een koekepan die nog geen 6 maanden oud was. De klantenservice was heel prettig in de communicatie en snel en heeft ons probleem op een nette manier opgelost. Bedankt! Wi... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Pannenwinkel
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Pannenwinkel is de specialist voor alle pannen van kwaliteitsmerken zoals Fissler, Le Creuset, en WMF. U heeft keuze uit een ruim assortiment van koekenpannen, braadpannen, kookpannen tot complete pannensets. Daarnaast bieden wij pannen aan geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch en halogeen. Heeft u vragen bij de aanschaf van een pan? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- pannenwinkel.com
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
uitstekend
heldere website en snelle correcte levering volgende dag
Hele fijne en duidelijke communicatie…
Hele fijne en duidelijke communicatie wat betreft de levering. Misschien alles iets persoonlijker maken, is fijn. Een persoonlijke tekst, of iets amicaler. Moet natuurlijk ook goed voor jullie voelen. Ik vind het altijd leuk als zulke huislijke bedrijven ook huislijk aanvoelen, en dus persoonlijk en iets ‘gezelliger’.
Kleine tip, zorgt er niet per se voor dat ik minder bij jullie koop ;-)
Fijne dag!
Ontgoocheld....
Ik heb een pan besteld bij trias die niet volledig rond is. Ik meld het probleem. Gevolg : foto's opsturen van de pan .... en spijtig maar dit is niet op foto's vast te leggen. Ondertussen is er een week gepasseerd en heb nog steeds niks vernomen. Ik heb al lang spijt dat ik de pan niet gekocht had op bol.com.....Was het probleem al lang opgelost. Heel spijtig....
Wij Wies en Lou
Wij, mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden omtrent de door
U geleverde pannen . eveneens over de snelle levering.
Kan dan ook niet anders om pannenwinkel aan te bevelen.
Wies en Lou
Perfectly sent
Perfectly sent, perfectly packaged! Thanks!
Degelijke RVS pan gekocht die hopelijk…
Degelijke RVS pan gekocht die hopelijk levenslang meegaat, ziet er zeer goed uit van kwaliteit, duidelijke informatie die erover werd weergegeven aan een goede prijs, zeer snelle service, volgende dag al in huis! Ik ben een tevreden gebruiker.
Het erbij bestelde deksel lijkt me ook prima te voldoen.
Lodge cast iron pan
I got a cast iron pan of Lodge from the website. The delivery was really fast and the stuff is pretty good. Other websites with the same product have a short of stock or higher price. The wrapping was a bit hasty but the pan was well protected.
Mooie producten
Mooie producten, mooie service en snel geleverd voor een scherpe prijs. Ik weet waar ik moet zijn voor mijn pannen :)
Zeer goede service
Zeer goede service, 14 cm pan was niet op voorraad, konden de 12 cm pan bestellen. Zeer snel en accuraat.
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
En een uitstekende klantenservice.
Goede website, snelle levering.
Twee pannetjes besteld en zijn snel en keurig verpakt geleverd.
Wat moet ik meer van zeggen?
2 weken wachten op mijn bestelling
15/8 heb ik mijn bestelling geplaatst pas 31/8 was het geleverd!
Een uitstekende service
Ben uiterst tevreden voor de correcte en snelle afhandeling. Een volgende keer bestel ik zeker weer bij Etrias.
Fijne service en veilig verpakt
Fijne service. Snelle levering, juiste product, goed en veilig verpakt. Voornamelijk het veilig verpakken is een groot pluspunt.
Heldere website met uitgebreide…
Heldere website met uitgebreide productinformatie en vlotte levering
Duidelijke site
Duidelijke site, bezorging volgens bevestiging in de mail. Niets op aan te merken.
Pannen King Habonne
Pannen King Habonne zijn op het eerste zicht naar prijs-kwaliteit goed. Nog maar eenmaal gebruikt en dan nog niet allemaal, maar met 10j garantie en een duidelijke gebruiks- en onderhoudshandleiding zal dat wel goed zitten. Beetje korting via pannenwinkel.com (Etrias) was wel mooi meegenomen. Mooie website, gemakkelijk zoeken met veel filters. Ik wou alleen dat verkopers/fabrikanten ook de diameter van de bodems zouden kenbaar maken, dat is net zo handig voor inductiekokers. Tijdens de feestdagen effectief binnen 3-5 werkdagen geleverd naar België. Veilig en netjes verpakt. Jammer dat het volledige assortiment niet in hun aanbod zat. Hier en daar (niet opvallend) zitten er wel krasjes/putjes in de potten en pan, maar dit is van de fabrikant want kwam zo uit de originele doos.
Had nog nooit gehoord van deze website…
Had nog nooit gehoord van deze website maar ben fan geworden. En een erg mooi kwalitatief assortiment. Bakpan gekocht, tip met zulke mooie merk pannen kan ik wel wat recepten gebruiken :)
Een erg fijne pannenset!
Een erg fijne pannenset!! Ben er erg blij mee, makkelijk af te gieten, weinig stoomvorming, handvaten worden niet snel warm.
Zo tevreden dat ik de set ook cadeau heb gegeven aan mijn zus.
Prachtige pannen zijn in no time…
Prachtige pannen zijn in no time geleverd. Alles was goed verpakt en ziet er prima uit. Blij mee. 👍🏻
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.