Jeg har for nylig købt en MacBook hos pantsat.dk, og jeg er virkelig positivt overrasket over hele oplevelsen. Fra start til slut var processen nem og overskuelig. Hjemmesiden er brugervenlig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde lavet en aftale over mail om at købe en vare til billigere pris. De bekræftede ved at skrive “aftale”, så begyndte de ikke at svare, og fortæller lidt efter at de har solgt varen, tænker h... Ver mais
A empresa respondeu
Very good service and very nice people. I think my only complaint would be that for a gaming laptop that only has an issue with its battery life i got 1000 kr but thats fine :) i just wish it couldve... Ver mais
Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet. Utrolig høflig og professionel modtagelse . Mikkel S, der håndterede handlen hjalp mig helt ud til bilen. Fantastisk service. Tak
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.
Informações de contato
Dinamarca
- info@pantsat.dk
- pantsat.dk
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
5 Stjerner til en klart go empatisk…
5 Stjerner til en klart go empatisk service, med sans for go kvalitet for deres kunder, følte mig ihverfald i den grad imødekommet, forstående og behandlet super godt, jeg kan klart anbefalde at ligge sin lid her i butikken.
First timer
Første gang jeg nogensinde har pantsat noget.
Virkelig imødekommende og nemme og forstå.
Jeg havde en rigtig god oplevelse
ANBEFALES IKKE.
ANBEFALES IKKE.
Jeg har et ur som er helt nyt, det koster lige nu 61.000kr. Jeg havde tænkt at sælge det til Pansat.dk men de vil kun give mellem 9000-11.000kr
Det er jo total til grin at et ur til 61.000kr i deres verden kun er mellem 9000-11.000kr værd. Jeg er total målløs over den skamfulde pris de vil give

Resposta da PANTSAT.DK
Pantsat.dk - overholder ikke pligt til reklamationsret
Pantsat.dk solgte for 1 år siden et dyrt guld/stål Cartier ur til mig. Stiften der holdt remmen knækkede og Pantsat.dk ville ikke reparere det, selvom det er omfattet den almindelige reklamationsret.
Rigtig dårlig service. Køb aldrig noget herfra
Øv oplevelse både måden der skrives til…
Øv oplevelse både måden der skrives til kunder på men også måden de prøver at prissætte tingene alt for lavt og så opføre sig som ofre bagefter... Øv øv lav aldrig aftaler med dem
Fuld Tilfredshed !!
Hurtig service!
God behandlings
Fair priser..
Ka kun være fuldt tilfreds.
Uprofessionel og utroværdig service
Jeg besøgte for nyligt pantsat for at pantsætte to louis vuitton tasker til en samlet værdi af 36.000 kr., hvoraf den ene var en limited edition og aldrig brugt. Desværre var oplevelsen yderst skuffende og lidt komisk. Personalet, som virkede ekstrem uvidende og uprofessionel, påstod at have set taskerne på eBay til 8.000 kr. Men da jeg bad om at se linket, kunne han pludselig ikke finde det. I stedet blev jeg tilbudt 4.000 kr. pr. taske, hvilket var langt under værdien. Jeg begyndte selv at tjekket eBay og fandt kun en af taskerne der var sat til 12.000 kr., hvilket gjorde hele oplevelsen endnu mere mistænkelig. Det føltes ikke som en forretning, der handlede ærligt eller professionelt.
God og kyndig service
Medarbejderne er søde og rar at tale…
Medarbejderne er søde og rar at tale med og meget forstående
Jeg fik en rigtig god behandling og pengene blev som lovet udbetalt samme dag til den aftalte beløb
Jeg kan med sikkerhed anbefale andre til at komme til pantsat.dk
Ventetid og servicevillighed
10/10 oplevelse 🌟
Kvalitet som ny! Bedst mulige pris, og god service!🙌🏼
Kæmpe anbefaling
It took two weeks to get a response
It took two weeks to get a response, and then they said I had to check my email. They sent it to me the moment we ended the call. Ridiculous.
Friendly and professional
Havde en god oplevelse af service og en…
Havde en god oplevelse af service og en venlig person i telefonen. Nemt at betale og fik klaret det hele over telefonen. 2 års garanti, perfekt.
Jeg er super meget tilfreds
Jeg er super meget tilfreds. Høflig og diskret modtaget og god behandling. Kan varmt anbefale pantsat Århus
Kind people but little money
The person who attended me was very kind, and the process was very clear and fast. However, I was expecting a little more money for the item that was being delivered.
Hej jeg har lige handlet hos…
Hej jeg har lige handlet hos pantsat.dk, jeg har købt nogle varer i fair pris. Jeg glade for mit køb, jeg kommer og handler her igen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.