PANTSAT.DK Avaliações 749

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig købt en MacBook hos pantsat.dk, og jeg er virkelig positivt overrasket over hele oplevelsen. Fra start til slut var processen nem og overskuelig. Hjemmesiden er brugervenlig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde lavet en aftale over mail om at købe en vare til billigere pris. De bekræftede ved at skrive “aftale”, så begyndte de ikke at svare, og fortæller lidt efter at de har solgt varen, tænker h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very good service and very nice people. I think my only complaint would be that for a gaming laptop that only has an issue with its battery life i got 1000 kr but thats fine :) i just wish it couldve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet. Utrolig høflig og professionel modtagelse . Mikkel S, der håndterede handlen hjalp mig helt ud til bilen. Fantastisk service. Tak

Detalhes da empresa

1. Serviço financeiro não-bancário

Escrito pela empresa

PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Normalt ville jeg give dem flere…

Normalt ville jeg give dem flere stjerner, da jeg har brugt dem flere gange, men på det sidste har der været en del problemer, men inden det så vil jeg sige at de ting jeg har haft pantsat har altid været sikkert og har altid fået mine ting tilbage ved tilbagekøb.

Her i dag er det nu anden gang jeg IKKE har modtaget pengene for de ting der er blevet pantsat, de lover en masse omkring hurtige penge, straks udbetalinger efter indlevering og underskrevet kontrakt.
Kan sige jeg var der inde omkring kl 16:15 og den er nu 20:00 og har som sagt ikke modtaget noget endnu og går heller ikke ud fra at der sker noget så sent på dagen/aftenen.

Problemet er at de har åbenbart meget svært ved at overholde de ting de lover eftersom jeg nu for anden gang ikke har modtaget pengene for indlevering af guld som blev vuderet med det samme da jeg var der og skulle være det hurtigest og mest sikre at pantsætte.

Tidligere fik man mange gange pengene efter 10 minutter, som så blev lavet om til 3-4 timer eller mere, ved ikke hvad der går galt for dem for en straks overførelse tager ingen tid at lave.

Først gang jeg ikke modtog mine penge var også en Fredag som i dag og der kom pengene først ind Mandag, hvilket ikke er godt nok hvis man allerede skal bruge penge om Fredagen......

En anden ting jeg har oplevet er at min kontrakt forsvandt og overgik til en anden person, grunden var noget med at deres system ikke kunne finde ud af det, når 2 personer bor på samme adrese, problemet var ikke så stort da jeg bor sammen med den person som kontrakten blev overført til, men syntes stadigvæk ikke at det på nogen måde skulle kunne ske når navn og cpr-nr ikke passer med kontrakten, så det giver lidt stof til eftertanke.

Vil jeg anbefale dem, ja det vil jeg stadigvæk men man skal bare være opmærksom på at ikke alt er perfekt og man ikke altid for pengene hurtigt som de lover flere steder på deres website.

23 de maio de 2025

Hej Michael.

Tak for din ærlige anmeldelse og for at have brugt os flere gange. Vi er glade for, at du har oplevet sikkerhed og tryghed ved tidligere pantsætninger, men vi beklager dybt, at der denne gang skete en fejl.

Udbetalingen blev desværre forsinket på grund af en menneskelig fejl hos os, og vi forstår fuldt ud din frustration, når pengene ikke kom så hurtigt som lovet. Det er ikke godt nok, og vi har taget hånd om forløbet, så det ikke gentager sig.

Fejlen med kontrakten, der midlertidigt blev koblet til en anden person på samme adresse, er ligeledes uacceptabel, men vi vil gerne understrege, at alle betalinger og tilbagekøb altid er bundet op på både ID og CPR-nummer. Derfor har sikkerheden omkring ejerskab aldrig været i fare.

Vi sætter stor pris på, at du stadig vil anbefale os på trods af dette forløb. Din feedback hjælper os med at blive bedre, og vi vil bruge den til at sikre en mere stabil og gennemsigtig proces fremover.

Pantsat.dk

Dårlig forretning

Synes det er en dårlig service. De tager kun imod luksus vare og hjælper kun mennesker der i forvejen har penge.

Totalt latterligt at hvis man har penge eller råd til de luksus vare så gik lavede man nok ikke handel med dem.

Dårlig oplevelse !!!!!!

Hold jer væk!!!!!

15 de maio de 2025

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Hos PANTSAT.DK kan vi kun udbetale penge, når der stilles en genstand med værdi som sikkerhed – f.eks. ure, smykker, elektronik eller biler. Ligesom banker typisk tager sikkerhed i huse, tager vi sikkerhed i fysiske genstande, så vi kan sikre en fair vurdering og tryghed for begge parter.

Vi beklager, hvis dette har givet dig en negativ oplevelse, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe med.

De stopper med at svare

De stopper med at svare - fup og fidus.

18 de abril de 2025

Resposta da PANTSAT.DK

Hej Astrid, vi er kede af, at du har haft den oplevelse – men vil understrege, at Pantsat.dk er en seriøs og gennemsigtig virksomhed, ikke “fup og fidus”.

I dit tilfælde kunne vi desværre ikke bekræfte ægtheden af dit kunstværk og derfor ikke tilbyde den udbetaling, du ønskede. Samtidig faldt din henvendelse sammen med vores påske-lukning, hvilket gav længere svartid end normalt.

Vi beklager forløbet og tager din feedback til os, så vi kan svare hurtigere fremover.

Svindle firma

Svindle firma
Måske de har glemt at spise deres piller ,
Håber de gør hvad deres læge siger

7 de fevereiro de 2025

Hej Anders,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og over de ord, du bruger om os. Vi driver en helt reel og registreret virksomhed, og vi snyder ingen. Alle aftaler hos Pantsat.dk foregår på gennemsigtige vilkår med klare kontrakter og lovpligtig dokumentation.

Vi vil meget gerne forstå, hvad der ligger bag din oplevelse – og vi står altid til rådighed for en dialog, så vi kan afklare eventuelle misforståelser.

PANTSAT.DK

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais