Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra service! Smidigt att få hem vagn och tillbehör. Super om man vill testa på ha en vagn eller tillbehör. Är man intresserad är det inget problem att köpa ut för en rimlig summa. Går att välj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med Parently! Tjänsten är smidig från start till mål och produkterna håller riktigt hög kvalitet. Det märks att allt är noggrant kontrollerat och väl omhändertaget vid leverans.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Först blev det en ändring i vår beställning och tyvärr kom paketet inte i tid innan julen där leveransdatumet skulle har varit 22. December. Men i nya året hörde de av sig och fixade ny beställningen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja Infantil
  2. Centro de Distribuição

Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

134 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Parently är en helt fantastisk tjänst

Parently är en helt fantastisk tjänst! 🤩 Vi har hyrt både en Moonboon och en Thule Sport-vagn och är supernöjda med hela upplevelsen smidigt, prisvärt och väldigt bekvämt. Rekommenderas varmt!

19 de julho de 2025

Fantastiskt

Jag är glad att jag hittade Parently och att jag kunde korttids hyra bilbarnstolar till mina barnbarn som är tvillingar. Jag kan starkt rekommendera dem och kommer använda dem igen. Allt gick mycket lätt och smidigt.🌻☀️

5 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyrde en resevagn för flygresa

Hyrde en resevagn för flygresa. Fick mail några dagar innan att tyvärr fanns inte just den vagnen i lager men erbjudande om ett annat märke. Blev först besviken men när vi fick vagnen och har använt den så är vi väldigt nöjda. Både med varan och servicen hos Parently. Kommer absolut att vända mig dit igen.

23 de maio de 2025

Doona X

Jag hyrde Doona X babyskydd/barnvagn förra månaden. Jag var tveksam i början, men jag fick svar på alla mina frågor.
Jag är väldigt nöjd med produkten(qvalite, pris), jag fick produkten i tid innan en planerad resa.
Rekommenderar starkt!🙂

5 de maio de 2025

10/10 service

Använde Parently under en längre vistelse i Stockholm med vår dotter - suverän service! Vi hyrde resesäng och bilstol, båda kom i superbra skick. DHL strulade till det med leveransen men då levererade Parently’s team personligen produkterna direkt till adressen istället på en röd dag så att vi hann få dem i tid trots allt. Så smidigt att skicka tillbaka produkterna igen också. Rekommenderar starkt och kommer använda igen!

20 de maio de 2025

Fantastisk tjänst

Så nöjd med tjänsten! Hyr en syskonvagn en period då storebror troligtvis inte fortsätter åka vagn så länge till, så vi ville inte köpa en. Vagnen levererades även supersnabbt till vårt ombud och den är riktigt fin!

29 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastic service for parents!

Fantastic service for parents!

We rented a twin stroller bugaboo and we are absolutely in love with it!

We chose to rent a new stroller but it’s also possible to rent a used one but in a very good condition. Another great part is that you get help from the team very quickly - I had a couple of questions and got a response almost immediately!
We will definitely come back when we need to rent car seats when our girls grow up a little ☺️

Highly recommended!

8 de abril de 2025

Jättenöjda!

Vi är jättenöjda både med vagnen och servicen! De svarar snabbt på frågor och är måna om att man som kund ska känna sig trygg och vara nöjd!
Rekommenderar verkligen!

- Sol/myggnät
- Regnskydd
- Bygel
- Travel bag

Allt till vagnen. Allting har varit i nyskick, även vagnen var sprillans ny och är jättefin. Nackdelen med modellen är dock att barn inte kan sitta helt upprätt så jag fick beställa någon pryl på Etsy som håller upp ryggstödet.

Nackdelen med min beställning är att jag fick fel modell på väska först och när jag till slut fick nästa väska hade jag redan åkt på resan så det var inte mycket valuta för pengarna på den fronten.

Däremot är de jag skrivit med väldigt trevliga och hjälpsamma. Har dock inte skrivit om problemet med väskorna för jag orkar inte.

10 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är supernöjd med min upplevelse hos…

Jag är supernöjd med min upplevelse hos Parently! Vi hyrde en löparvagn från Thule och det har fungerat helt perfekt från start till mål. Vagnen var i toppskick, leveransen gick smidigt och det var enkelt att komma igång. Att kunna hyra istället för att köpa har verkligen passat vår livssituation – både ekonomiskt och praktiskt. Ett stort plus för Parentlys service och smidiga upplägg. Rekommenderas varmt!

8 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vårt paket levererades till ett…

Vårt paket levererades till ett postombud utanför Stockholm istället för Huskvarna. Det löstes dock otroligt snabbt av kundservice och vi fick våran bilbarnstol levererad hem till dörren utan kostnad inom ett par dagar! Bilstolen vi fick är begagnad men renoverad så den ser helt ny ut. Så här långt är vi jättenöjda!

20 de março de 2025

Kundservice som gör skillnad

Vi hyrde en bedside crib från Parently och blev initialt besvikna när vi fick veta att den modell vi bokat inte längre var tillgänglig, med väldigt kort varsel. Den ersättande modellen som vi blev erbjudna på stället passade tyvärr inte våra behov.

Men Parently visade en imponerande kundservice genom att göra ett undantag och köpa in vår önskade modell från en butik utanför deras vanliga leverantörer. Den levererades direkt till vårt hem. Vi är otroligt nöjda med hur de hanterade situationen och ser fram emot att använda deras tjänster igen!

2 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.