Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra service! Smidigt att få hem vagn och tillbehör. Super om man vill testa på ha en vagn eller tillbehör. Är man intresserad är det inget problem att köpa ut för en rimlig summa. Går att välj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med Parently! Tjänsten är smidig från start till mål och produkterna håller riktigt hög kvalitet. Det märks att allt är noggrant kontrollerat och väl omhändertaget vid leverans.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Först blev det en ändring i vår beställning och tyvärr kom paketet inte i tid innan julen där leveransdatumet skulle har varit 22. December. Men i nya året hörde de av sig och fixade ny beställningen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är supernöjd med min upplevelse hos Parently! Vi hyrde en löparvagn från Thule och det har fungerat helt perfekt från start till mål. Vagnen var i toppskick, leveransen gick smidigt och det var en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja Infantil
  2. Centro de Distribuição

Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

134 avaliações

Jätte nöjd

Jätte nöjd! Då min vagn var på lagning och jag inte skulle hinna få den innan vi skulle åka till fjällen så googlade jag fram Parently. Mailade på tisdagen om att hyra en vagn och på torsdagen hade vagnen levererats hos mig. Riktigt bra service ☺️

28 de dezembro de 2023

Bra produkter

Bra produkter , bra kvalité m. Vi har hyrt bilbarnstol, barnvagn och resesäng här varit väldigt bra produkter för mina barn. Hoppas på fortsatt bra service :)

7 de novembro de 2023

Dålig kommunikation trots omstrukturering

Är inte nöjd

21 de setembro de 2023

Resposta da Parently

Först och främst tack A.A för att du tog dig tid att skriva detta. Såklart inte vad vi önskat och inte minst önskat av upplevelsen du fått.

Bolaget håller på med en nystart med nya medarbetare och en ny ägare från Österrike (därav svarade Matthias, som inte kan svenska än, men han lär sig;-)) Vår kundtjänst kommer få sig en rejäl uppsving under hösten 2023 och därmed också snabbare och tydligare kommunikation.

Vi är superseriösa som bolag men har inte levt upp till vår professionalism här och du har blivit drabbad, vilket vi absolut tar ansvar för och hoppas du kan förlåta oss den här gången.

Varma hälsningar från hela teamet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortsätter dra pengar trots avslutat abonnemang

Fick först inte tag i någon när det var dags att returnera varken via telefon, mail eller chat. Efter flera veckor fick jag äntligen en retursedel, skickade tillbaka bilbarnstolen som jag hade hyrt och sedan två veckor senare får jag ett Mail att mitt abonnemang har återaktiverats och att pengar kommer dras från mitt konto. Gillar konceptet men företaget är oseriöst och/eller har extrema problem med sin interna administration. Oavsett vilket så kommer jag aldrig mer hyra från dem och rekommenderar tyvärr ingen annan att göra det. Nu ska jag också försöka få tag på dem för att avbryta ett abonnemang som jag inte ens har påbörjat. Suck…

20 de junho de 2023

Hej Anna!
Först, tack för att du tagit dig tid att skriva en kommentar, även att det såklart inte är det betyget vi vill ha. Det finns många saker som vi har utmaningar med som gör att du som kund får otydliga budskap vilket vi är oerhört ledsna över.

Vårt mål är att skapa enkelhet, inte krångel och negativ upplevelse.
Din prenumeration är avslutad och har vi dragit några pengar åker dem direkt tillbaka till dig.

Vi är glada över att du testade vår tjänst men såklart är vi riktigt besvikna på oss själva att vi inte kunde leva upp alls till dina förväntningar.

Mvh
Hela teamet med grundaren David bakom tangenterna.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Allt funkade bra tills returen

Allt funkade jättebra tills jag nu vill returnera barnvagnen. Ingen svarar från kundtjänst. När jag väl får ett svar så är det inte svar på mina frågor. Man kan inget annat än att mejla och självklart fortsätter de dra månadsavgifter trots att jag i flera månader mailat om att jag vill avsluta abonnemanget och returnera produkten.

Tycker konceptet är jättebra, men det här är under all kritik. Det går inte heller att ringa eller chatta med någon.

9 de junho de 2023

Hej Ida!
Tack för att du lämnar ett omdöme även att det inte är det vi önskade. Du har fått uppleva det vi själva är emot och vi kämpar på för att både förbättra våra automatiska flöden och personliga närvaro.

Vi ber innerligt om ursäkt för att det gått så långt som till en stjärna och vi uppskattar att du verkligen gillar konceptet men vi har en del barnsjukdomar kvar.

Vi ska se till att lösa dina utmaningar pronto.

Hela Team Parently med grundare David bakom tangenterna

Riktigt dåligt företag

Riktigt dåligt företag.
Bokat leverans tog ledigt stod hela dagen vänta och de kom ingen vagn. Ingen går att nå där så otroligt irriterande!!!

5 de abril de 2023

Hej M!

Tack för att du tog dig tid och dela din upplevelse. Tråkigt naturligtvis att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar men glada att vi redde ut allt per telefon. Mycket olyckligt när mail inte kommer fram - men nu ska allt vara på banan igen. Vårt mål är att svara dig på vår chatt omgående och vid leveranser även per telefon.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag gillar verkligen konceptet och jag…

Jag gillar verkligen konceptet och jag har varit väldigt nöjd med den bilbarnstol som jag har hyrt. Dock var leveranstiden längre än angivet, vilket jag kunde leva med. Jag var ute i god tid. Däremot, nu när jag vill avsluta abonnemanget och återlämna stolen så är informationen om hur man går till väga under all kritik. Det går inte att chatta med kundtjänst pga tekniska anledningar. Svar på mail gick snabbt men tyvärr besvarades inte mina frågor. Det går heller inte att logga in pga tekniska anledningar och de är mer intresserade av hur de kan dra den utomstående månadsavgiften som de inte kunde dra pga 'tekniska anledningar'. Fortfarande väntar jag på att kunna logga in för att kunna avsluta mitt abonnemang och få information om hur jag kan skicka tillbaka bilstolen. Tills dess så tickar väl månadsavgifterna på...

7 de fevereiro de 2023

Resposta da Parently

Hej Josefin! Stort tack för att du tagit dig tid att skriva detta. Såklart hade vi velat att betyget skulle varit något annat, men förstår dig.

Vår målsättning är att göra det enklare för dig som förälder. Inte tvärtom. Vi har en växtvärk som dessvärre har drabbat dig som kund vilket vi ber så hemskt mycket om ursäkt för. O det handlar precis just om tekniska utmaningar med vårt system. Vårt mål är att du ska kunna göra det mesta själv i kundzonen.

Du ska såklart inte behöva betala för tiden du INTE använder produkten. Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har fler frågor som du inte tycker du fått besvarade. david@parently.se

David Knutsson, VD och inte minst pappa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sustainability till en helt ny nivå - världsklass!

Ett klockrent koncept som lyfter sustainability till en helt ny nivå. Att kunna hyra istället för att köpa och dessutom skräddarsy ett paket anpassat efter "just nu" är inte bara smart, miljövänligt och modernt utan ger oss konsumenter det vi värdesätter allra högst - smidighet i vardagen!

Jag är otroligt nöjd med mina produkter och ser fram emot att rulla ut vagnen inom en snar framtid. Stort tack till Parently och framförallt David för all hjälp och ett helt fantastiskt koncept som inspirerar!

14 de outubro de 2022

Överlag dålig upplevelse

Tyvärr en överlag dålig upplevelse. Fick inte den produkt jag beställde utan en annan (som för mig blev sämre), produkten var 1 vecka sen (hade bokat 2 veckor men fick bara produkten i 1 vecka) och kommunikationen med kundtjänsten var under all kritik. Fick till slut prata med en högre chef som kunde fixa problemen och prata med kundtjänsten åt mig så att det blev rätt. Denna person var väldigt trevlig och hjälpsam, men det var nog det enda positiva med hela upplevelsen.

Konceptet som kändes så vinnande blev tyvärr ett magplask…

26 de agosto de 2022

Hej Lisa!

Stort tack för att du tagit dig tid att skriva detta. Vi uppskattar dig som kund i vår nya resa när vi lär oss simma och dessvärre har det gått på bekostnad av dig som kund.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att din upplevelse inte blev som du eller vi önskar.

Hoppas verkligen vi får se dig igen så magplask kan förändras till ett vackert simhopp.

Hela team Parently

Lösningsorienterad medarbetare

Först blev det lite strul med leveransen av stolen men en kille som heter Nicholas löste ärendet med bravur. Han körde stolen 13 mil så vi fick den i tid. Dock var det några saker som inte var ok med den stolen så när de hittade min första stol som kommit på villovägar levererades den nya. Lite strul i början men tack vare Nicholas bemötande så löstes det väldigt bra

16 de agosto de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helt ok.

Första vagnen jag fick kändes inge bra alls. Trasigt handtag, ranglig & luktade illa. Och då står det att vagnen de levererar är ”i nyskick”…
Efter klagomål var De snabba på att skicka en ny till mig, vilket va bra! Men trots att jag skrev att vagn 1 inte levererats med varken regnskydd eller lås(som står att de ska göras) & blev lovad det med vagn 2 så fick jag inte det då heller..
Sen någon dag senare fick jag meddelande om att jag avslutat prenumerationen. Fick då skicka Mail på Mail på Mail att det inte stämde & till sist så fixades det 3 veckor efter Mail ett, utan någon direkt återkoppling alls. Allt har känts som jag fått jaga information & återkoppling. Ganska mkt strul & rörigt.
Hade givit 2 i betyg om det inte var för att han som körde ut vagn nr 2 var så otroligt trevlig & tillmötesgående! All cred till honom.

13 de agosto de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra idé men mindre bra utfört

Väldigt trevlig och tillmötesgående kundtjänst. Men tyvärr själva tjänsten funkar inte så bra, systemet tog emot fler ordrar än tillgänglighet trots att jag hade kontakt med dem ett par veckor innan för att vara säker på att jag kommer få vagnen i god tid. Vagnen jag fick är ganska repig och sliten, inte alls som beskrivningen på hemsidan - ny, nästan ny. Bra idé dock!

5 de agosto de 2022

Bilbarnstol

Smidigt att beställa. Kom inom utlovad tid även om ett byte av system gjorde att det försenades något. Jag bad om en retursedel direkt då jag bara tänkte ha den en kortare period (2v, men betalade för en månad). De glömde skicka med den men mailade en. Support är snabb, trevlig och tillmötesgående.

3 de agosto de 2022

Jätte dålig

Från första kommunikationen har parently varit väldigt dåligt.

Försökte vi boka en barnvagn hos parently och från början vi dubbelkollade med de om vagnen fanns på datumet vi behövde och försäkrade de att allt var okej.

Men fick vi inga bekräftelse om bokningen som var misstänksam, men vi hyrde bil och åkte till deras lager på bokade dagen. Självklart fanns det inga barnvagn för oss och fick vi bara många dåliga ursäkter.

Inte pålitlig inte trovärdig.

1 de agosto de 2022

Hej hej Sarah!
Detta är ju helt galet!

Du har redan fått många dåliga ursäkter och därför blir det än svårare att addera till en ny.

Alla kunder ska naturligtvis känna sig både välkomna och välinformerade och här har vi totalt misslyckats vilket vi innerligt är ledsna för. Vi är själva pappor och mammor så vi kämpar verkligen med att kunna lösa allt.

Ändå, trots vårt dåliga performance tackar vi dig för att du tog dit tid att skriva här och hoppas verkligen att du testar oss igen.

Då tag direktkontakt med mig, David, grundare och VD på hej@parently.se.

Vi hoppas fortsatt att sommaren kommer bli toppen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.