Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra service! Smidigt att få hem vagn och tillbehör. Super om man vill testa på ha en vagn eller tillbehör. Är man intresserad är det inget problem att köpa ut för en rimlig summa. Går att välj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med Parently! Tjänsten är smidig från start till mål och produkterna håller riktigt hög kvalitet. Det märks att allt är noggrant kontrollerat och väl omhändertaget vid leverans.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Först blev det en ändring i vår beställning och tyvärr kom paketet inte i tid innan julen där leveransdatumet skulle har varit 22. December. Men i nya året hörde de av sig och fixade ny beställningen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är supernöjd med min upplevelse hos Parently! Vi hyrde en löparvagn från Thule och det har fungerat helt perfekt från start till mål. Vagnen var i toppskick, leveransen gick smidigt och det var en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja Infantil
  2. Centro de Distribuição

Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

134 avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fick fel och halvdefekt vagn…

Barnvagnen jag hyrde och betalade för fanns inte i lager när jag skulle hämta den utan fick då en ersättningsvagn som hade en stor reva i handtaget. Såg inte alls kul ut. Fick ingen kompensation heller…

30 de julho de 2022

Resposta da Parently

Hej! Åh nej vad tråkigt att du fått en sådan negativ upplevelse. Vi har haft ett galet år vad gäller resevagnar och jobbar stenhårt för att kunna leverera till alla MEN oavsett vagn som du ska ha fått ska det inte finnas några defekter som ger en negativ klang.

Vi ber om ursäkt och tveka inte att maila oss på hej@parently.se så ska vi se till att lösa något bra. Välkommen åter!

Bra tanke med tjänsten

Blandad hjälp av kundtjänst. Ibland jätte snabba och ibland oerhört långsamma men trevliga. Vagnen var ett måndagsexemplar

21 de julho de 2022

Resposta da Parently

Hej Ida! Tack för att du tagit dig tid att lämna ett betyg och att du uppskattar vår affärsidé. O det är precis det som sker. Vi växer snabbt och ibland har det tagit lite lång tid för att svara vilket vi ber om ursäkt för.

Hoppas du fortsatt får en bra upplevelse och feedback är också välkommet till hej@parently.se

Supersmidigt inför sommarsemestern

Superbra service och smidig avlämning hemma hos oss! Produkterna som levererades är i nytt skick vilket var ett plus!!

20 de julho de 2022

Hej Sofia!

Stort tack för ditt betyg och riktigt kul att du är med oss:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt fungerade jättebra och när vi…

Allt fungerade jättebra och när vi ville komplettera beställningen ordnades det på nolltid. Fantastiskt trevlig kundservice!

19 de julho de 2022

Resposta da Parently

Hej Mia! Ah vad kul att läsa. Tack snälla:-)

Superbra tjänst, jättenöjd

Lite oklart vid hämtning/lämning på lager, det är nog vanligast att man får hemskickat, men i övrigt hur nöjd som helst. Helt nya grejer, bra priser. Superbra tjänst, kan varmt rekommendera.

8 de julho de 2022

Resposta da Parently

Ah vad glada vi blir att höra Johanna:-) Stort tack för det och det är som du skriver. De flesta kunderna har hemleverans men alla är också välkomna till Spånga:-)

Superbra tjänst

Superbra tjänst! Jättefint skick på vagnen. Trevlig och snabb kundservice! Jag rekommenderar verkligen denna tjänst!

30 de junho de 2022

Resposta da Parently

Hej Caroline! Stort tack för detta kanonbetyg:-)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leveransen tog 3 veckor men schysst…

Leveransen tog 3 veckor men schysst kundservice under tiden och bra vagn när den väl var framme 👍

11 de junho de 2022

Resposta da Parently

Ja här hände något Emelie och vi ber om ursäkt för den sena leveransen. Hoppas ni rullar fint nu och får fantastiska stunder tillsammans

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rekommenderar er tjänst till alla som…

Rekommenderar er tjänst till alla som jag känner. Så smidigt och alltid snabb återkoppling😊
Otroligt varmt och flexibelt bemötande av personalen på Parently. Jag hyr ett babyskydd och bärsele med jättefin kvalité. Tusen tack för en grym tjänst

8 de junho de 2022

Resposta da Parently

Petra! Stort tack för detta betyg och vi blir väldigt glada över att höra hur nöjd du är :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Riktigt smidigt att kunna hyra vagn…

Riktigt smidigt att kunna hyra vagn under 1 vecka. Det enda negativa är att man bara kan hämta och lämna vagnarna på onsdagar

8 de junho de 2022

Resposta da Parently

Hej Moa! Tack för en fin review:-)

Ja från och med början av juli kommer vi ha möjlighet att erbjuda hämtning och lämning i Spånga flera gånger i veckan. Välkommen åter

Trevlig och personlig kommunikation

Trevlig och personlig kommunikation

Bokningsfunktionen kan gärna göras tydligare och mer intuitiv. Kommunikationen angående leverans var också lite oklar men allt ordnade sig till slut och vi fick en helt ny barnvagn levererad till dörren med lite försening. Överlag var kontakten med Parently trevlig och lösningsorienterad.

5 de junho de 2022

Resposta da Parently

Hej Kristina! Stort tack för ditt betyg och dina kommentarer. Hela bokningsprocessen ligger nu med i ett stort arbete vi i bakgrunden genomför för att förbättra hela kundupplevelsen. Från första början.

Tack för att du är med oss!

Resposta da Parently

Tjenare Felix! Ja det stämmer att vi just nu är det då vi upplever ett högt tryck på telefonen. Snabbaste svaret får du via hej@parently.se eller chatten på hemsidan där Amine med team sitter redo att svara.

Tack för att du tog dig tid att svara och ursäkta att du ej fått uppleva det vi vill skapa hos våra medlemmar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tydlig hemsida och smidig tjänst

Tydlig hemsida, smidig kommunikation och betalning. Jättebra tjänst! Använder gärna igen. Perfekt när man vill hyra något en tid istället för att köpa.

Förbättringspotential - två små grejer:
1. När vi skulle hämta upp produkten på lagret i Kista var det personalen i ”grannbutiken” som skulle hjälpa oss. Denne var något förvirrad och förstod först inte varför vi var där. Helhetsupplevelsen skulle varit bättre om vi som kunder visste om innan att det är annan personal än Parentlys som skulle hjälpa oss.

2. Lite typos och stavfel i kommunikationen. Inga stora grejer men tanken slog mig om detta var en legit tjänst först när jag såg den.

17 de maio de 2022

Hej Emma!
Stort tack för att du tagit dig tid att skriva detta, ge oss ett fantastiskt betyg och att du ger oss 2 konkreta punkter.

1) Japp, från i början av juli kommer detta bli något helt annat, fortsatt med vår partner från Reconomy. Då i Spånga, om man vill hämta och lämna själv.

2) Detta ska vi se över omgående

Allt fungerar braorder

Allt fungerar bra. Förutom leveransen var nån dag sen.

21 de abril de 2022

Resposta da Parently

Tack Tanja för ditt betyg. Vi värderar dig högt som kund och hoppas vi ser dig hos oss igen då vi utökat vårt sortiment ordentligt. Allt för att skapa mer enklare och mer hållbar tillgänglighet.

Nöjd kund från Boden

Väldig nöjd med bemötande från kundtjänst, lätt att få tag på och snabba svar. Väldigt bra idé! Hejja er!

13 de abril de 2022

Resposta da Parently

Riktigt kul att läsa ditt betyg Gloria! Det betyder mycket och vi välkomnar dig åter när du behöver:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vagnen var i strålande skick

Vagnen var i strålande skick, som ny, lätt att nå fram om det skulle behövas
Kan absolut rekommendera

31 de março de 2022

Resposta da Parently

Superkul! Tack för att du tog dig tid att skriva detta. Betyder supermycket för oss och välkommen som medlem till Parently.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Otroligt bra ide men superdåligt…

Otroligt bra ide men superdåligt genomförande. Fick ingen info om när vagnen skulle levereras, fick jaga kundtjänst. När jag fick tag på dom körde dom hem vagnen till mig vilket var ett plus, men tyvärr räcker det inte för att ge dom ett bra betyg för därefter var vagnen trasig, strul med att lämna tillbaka den, strul med att avsluta prenumerationen etcetc, dom svarar på vartannat mail man skickar, skyller på att det ”fastnat i utkorgen” - inte ok för ett modernt digitalt företag. Jag rekommenderar dom inte, inte förrän som styr upp sina system och förbättrar tjänsten.

27 de fevereiro de 2022

Hej Toni!

Först och främst tack för att du tycker idéen är toppen och att du provat. Såklart jättetråkigt att vi inte lyckats leverera den tjänsten du förtjänar när du signade upp. Vi beklagar detta innerligt och vi känner av vår växtvärk och jobbar stenhårt för att förbättra våra system så att du som hållbar användare ska få det du behöver o lite till.

Så vi hoppas du följer vår utveckling och ser att vi styr upp våra system. Men till och börja med har vi nu ett bredare team som kan svara på chatt, mail och telefon. Samt dessutom som föräldrar ge än bättre förslag på hur och vad som kan behövas och när.

Varmaste tack för att du lämnat ett omdöme och även informerat oss direkt.

Tillsammans med våra medlemmar blir vi bättre. Och snart kommer en stor uppdatering!:-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.