Super service og oppfølging på bestilling og ordre fra start til slutt! Hun jeg hadde snakket med ringte meg opp igjen for å fortelle at det var noe jeg ikke trengte å kjøpe på ordren min, og husk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Lett å bestille på nett. Enkelt å betale. Dyktig selger da jeg ringte for tilleggsopplysninger. Rask og presis levering. God kontakt med sjåfør. Bedre kan det ikke gjøres, ingen forbedringsønske.
Hadde en reklamasjon (ikke deres feil), som de håndterte eksemplarisk. Og bare det å få kommunisere med ikke bare ekte mennesker (ingen chatbot i veien) men også mennesker med myndighet til å gjøre no... Ver mais
Jeg er tømrer fra Haugesund og ringte Thomas (daglig leder) og fikk gode tips angående lydisolering av etasjeskille. Jeg bestillte varene jeg skulle ha og fikk de kun 2 dager etter bestilling. God ku... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Parketteksperten har Norges største utvalg av gulv på nett og i butikk. Våre eksperter hjelper deg med å finne ditt drømmegulv!
Informações de contato
Strykerveien 22B, 1658, Torp, Noruega
- 959 14 040
- post@parketteksperten.no
- parketteksperten.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Naturgulv har mye kvist
Jeg bestilte 45 kvadrat Tilde Hvaler Natur, og beslutningen ble tatt etter å ha sett bildene av gulvet på hjemmesiden. Det var lyst, med lite kvist - et naturlig valg for en som liker et rolig uttrykk.
Dessverre inneholdt 7 av 10 planker mer enn én kvist, noen planker hadde så ru overflate at de ikke kunne brukes. Gulvet var lyst beige / grått og ikke hvitlasert som på bildene, skikkelig strek i regninga. Dersom du skal velge dette gulvet anbefaler jeg å kjøpe 2-3 pakker ekstra, så du har mer å velge i når gulvet legges. 2 av pakkene hadde nesten ikke kvist, hvilket ble redningen vår.
Man kan eventuelt legge det, slipe og så hvitlasere selv for å få et resultat som ligner det på hjemmesiden.
Raskt og effektivt👌
Topp service og anbefales på det…
Topp service og anbefales på det varmeste. Holder leveringstid så man slipper å vente i ukevis fra man bestiller til det leveres.

Kan anbefales
God service, og gulvet ble levert på døren uten problemer! Veldig fornøyd 👍🏼

Resposta da Parketteksperten
God service på telefon og fikk det jeg…
God service på telefon og fikk det jeg var ute etter.
Produktene ble levert raskt
Produktene ble levert raskt. Jeg mottok ikke noen epost med bekreftelse på bestillingen umiddelbart etter bestillingen, noe som bekymret meg litt, men fikk etterhvert en klarna regning og kort tid etter en leveringsoppdatering. Imponert over hvor kort tid det tok å få levert.

Stort utvalg
Stort utvalg. Det man trenger av tilbehør. De har også kompetanse og kan bistå i prosjektet hvis det trengs. Vi gjorde jobben selv og hentet varene på lageret i Fredrikstad - kjapt og enkelt.

Resposta da Parketteksperten
Produktet sto ikke til forventingene
Produktet sto ikke til forventingene og stemte ikke med fremvist vareprøve. Jeg tapte flere tusen kroner på å handle her da jeg fikk ett produkt jeg ikke kunne bruke.
Tilslutt måtte jeg kjøpe parkett av en annen leverandør.
Håpløst.

Resposta da Parketteksperten
Vi har handlet med Parketteksperten…
Vi har handlet med Parketteksperten Fredrikstad i flere omganger nå, alltid god service, gode svar på spørsmål og hjelp fra folk som kan det de driver med.

Resposta da Parketteksperten
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.