1. Manobrista
  2. Estacionamento

Informação fornecida por fontes externas variadas

The ParkMe app is a free app from INRIX, Inc. This app helps you find the cheapest, closest and available parking in real-time.

• 5th St 1411, 90401, Santa Monica, Estados Unidos

• parkme.com

2,2

Ruim

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,2

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

they were mean to me

they were mean to me. didnt like my cute little farts headed his way. i wish i never farted at all. but as they say u cant uncrumple the paper once you crumpled it. but the fart is the paper. and i cant suck it back in my butt. well i can do that. but unless i want a lot of extra bullshit air in there thats kinda uncomfortable and i couldnt get all of the fart anyways some is just lost forever. you make me sick.

27 de julho de 2026

Impossible to pay

Impossible to pay, feels like they do this on purpose. When I finally found out how to pay I apperantly payd for a membership on a dating site, this is a huge scam and recommend everyone to avoid this.

18 de julho de 2024

Complete useless piece of crap

Mind blowing that the official Santa Monica pier site recommends them. When you get the app, you can’t add a credit card. It tells you processing then does nothing. If you try from their main website it says “try to add a card after 24 hours”. Then their business app has adds for games to download which is so sketchy.
Chat support doesn’t work, and their customer service phone number is disconnected.

15 de maio de 2024

There is misleading and dangerous…

There is misleading and dangerous advertising allowed on this site. A button appears that says “ Next” that looks deceptively like it’s part of the booking process. It takes you to another page asking you to set up an account, which you assume is for ParkMe. It’s not. It was a scam subscription website. Luckily my bank recognized it and shut it down. Waiting for my new card now.

28 de novembro de 2023

Terrible app

Terrible app - seems just to be a personal data collection rather than an actual service. Don’t trust it!

19 de abril de 2023

Deres medarbejdere taler til folk som…

Deres medarbejdere taler til folk som om de er 3år gamle x 2 har jeg oplevede at deres P-vagter i cph lufthavnen er uforskammet kan i ikke udannede jeres personale ordentligt husk på de er ikke politi kun p vagter i får 0 af mig men skal jo give 1

19 de janeiro de 2021

Jeg har aldrig oplevet værre service

Jeg har aldrig oplevet værre service
Jeg har aldrig oplevet værre service. Jeg har skrevet inde på deres Kontakt hjemmeside flere gange og de svarer ikke. deres app vil ikke afslutte parkeringen og nu står den har aprkeret i 8 dage og going on

HOLD JER FRA DET FIRMA de hustler og snyder. der er intet kontakt nr og ingen svarer på noget. Man kan ikke komme i kontakt med dem

har ringet til Langgreven 10 parkering flere gang. Og de siger de har sendt sagen videre hver gang, Nu vil deres kundeser ikke engang oplyse navn når man ringer derind

Begge firmaer er nogle hustlere og jeg har aldrig oplevet magen til frækhed. Jeg haar snakket ed Laneven 10
d. 20/6 Mads
d. 21/6 kl 10:46 Nicklas(Niklas

Skrev til PARKPARK flere gange på deres hjemmeside

Jeg forlod parkeringshuset 19/6 klokken 21:03
Der er både billeder og bevis på jeg forlod efter at parkeringen blev afsluttet hos dem

der er intet reff nr da de aldrig vender tilbage eller besvarer forsøg på kontakt

27 de junho de 2019

Esta empresa é sua?