Teleurgesteld. Pasfoto.nl kostte me extra geld en extra tijd. Betaald voor extra controle maar de foto werd toch meteen afgekeurd bij de Gemeente, te groot hoofd en te onscherp. Opnieuw laten ma... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
SCAMMERS, ze geven aan dat je foto biometrische is goedgekeurd . En dan als je mailt of het echt biometrische allemaal goed zit , zeggen ze de volgende dag dat de foto’s al verstuurd zijn (en antwo... Ver mais
Geld verspilling Foto van baby gemaakt voor een paspoort. Besteld inclusief een controle en correctie, maar desondanks toch direct afgekeurd bij de gemeente. Hierna direct naar fotograaf ge... Ver mais
Twee pasfoto's aangevraagd met controle/bewerken. Te laat geleverd en de fotos zijn afgekeurd door de gemeente. Oren hadden ze er af geknipt met bewerken. Goedkoper om naar de Primera te gaan. Kre... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Scam
Scam. Niet gebruiken. Ook niet nederlandse partij erachter.
I would not recommend this company.
I would not recommend this company.
I ordered passport photos and paid €6.99, but after more than 10 days the printed photos never arrived. Because I urgently needed them, I had to go to a local photo studio and pay for a new set of passport photos.
Instead of taking responsibility, they emailed me the same digital photo I had already paid for and suggested that I print it myself at a store such as Kruidvat. If I wanted to print the photos myself, I wouldn’t have paid for a printed version and shipping in the first place.
When I requested a full refund, they refused. Their response was that their “service was completed” and they only offered to refund the shipping costs or send the photos again after they were no longer needed.
Good customer service means solving the customer’s problem, not avoiding responsibility. Unfortunately, this experience was disappointing from start to finish, and I will not use this company again.
Komt uit duitsland en niet nederland en slecht
Komt uit duitsland en niet nederland. Duurt veel te lang voor je het opgestuurd krijgt. Na wat weken heb ik nog niets ontvangen. Mijn afspraak bij de gemeente moeten verplaatsen voor een paspoort aanvraag hierdoor.
31 mei besteld. Het is nu 12 juni en nog niets ontvangen
Update 20-06-3026
Ze hadden een nieuwe zending gestuurd en ook deze niet ontvangen!
Niet bestellen hier!
Oplichters
Niet doen!
Het zijn oplichters.
Als je een bestelling betaalt dan ben je het geld kwijt.
SCAMMERS
zeggen ze de volgende dag dat de foto’s al verstuurd zijn (en antwoorden ze totaal niet op je gestelde vragen of onzeker of het goed wordt gekeurd) per post maar heb helemaal niks ontvangen . En sluiten ze het gesprek als afgesloten terwijl ze nergens op antwoorden..pas op dat je ook opgelicht word te koop niks van pasfoto’s !!!
Teleurgesteld.
Teleurgesteld.
Pasfoto.nl kostte me extra geld en extra tijd.
Opnieuw laten maken bij echte fotograaf. Deze foto was van veel betere kwaliteit en voldeed wel aan de gestelde eisen..
Had ik beter meteen kunnen doen.
Afgekeurd na bijbetaling voor kwaliteitscontrole en bewerking
Bestelde pasfoto's met bijbetaling van kwaliteitscontrole en bewerking voor gegarandeerde acceptatie bij aanvraag nieuw paspoort afgekeurd door de gemeente. Na dit aangegeven te hebben een nieuw set toegestuurd gekregen waar een deel van het hoofd is afgesneden. Dit terwijl er nog zat ruimte was om dit bij de romp te doen....
Pasfoto.nl ik had eerst naar de reviews moeten…
Ik had eerst naar de reviews moeten kijken maar die van mij komt er bij.
Ik ben bijna 1.5 uur bezig om een digitale pasfoto te krijgen.
Krijg wat via de post nu toegestuurd, ik wil het via email digitaal.
bestelling zomaar geannuleerd
bestelling zomaar geannuleerd. geen contactmogelijkheden. Geld weg.
Ik heb bij pasfoto.nl pasfoto's…besteld en niet gekregen.
Ik heb bij pasfoto.nl pasfoto's besteld,maar die nooit gekregen. Wel talloze in de Duitse en Pools taal gestelde onbruikbare mededelingen.
Ik heb meermaals rereageerd en gereclameerd, maar tevergeefs.
Nergens staat aangegeven waar en hoe ik een klacht kan indienen.
Mijn advies: mijd dit bedrijf, het deugt niet!
Online foto laten maken,achteraf…ike
Online foto laten maken,achteraf voldoet niet aan de eisen hoor ik,intussen ergens anders andere foto's laten maken,nu wil ik mijn geld terug zeggen ze laat een andere familied het gebruiken.Zeer slechte service,niet gebruiken
Twee pasfoto's aangevraagd
Goedkoper om naar de Primera te gaan. Kreeg daar zelfs twee varianten mee van onze zoon, zodat ze zeker wisten dat er een goedkeurde zou worden.
Misleidend
Alles lijkt erop dat het een Nederlandse site is, maar is het niet. Mijn ingestuurde foto van mn baby was niet goed genoeg qua belichting, dus kreeg het verzoek nieuwe in te sturen met uitleg. Wel alle correspondentie in het Duits!
Achteraf, zie dat het bedrijf in Warschau zit(?!). Op zich geen probleem, maar wel misleidend als je jezelf pasfoto.nl noemt.
Service lijkt oke. Nieuwe foto ingestuurd, maar kreeg hem zo bewerkt (misvormd zelfs) terug, dat ie niet meer aan de eisen voldoet. Weggegooid geld.
Waardeloos!
Op 29 september 2 sets pasfoto’s voor paspoorten besteld met de extra optie kwaliteitscontrole (totaal 19,80).
Op 8 oktober ontvingen we een verkreukelde enveloppe met daarin slechts 1 van de set foto’s. Geprint op een vel 10x15 fotopapier, de pasfoto’s zijn niet afzonderlijk uitgeknipt dus die mag je zelf netjes proberen uit te knippen . Helaas hadden die van ons regen en postschade, dus zijn ze onbruikbaar. Ook is de afmeting van de foto’s een paar millimeter groter dan de verplichte afmeting, maar je moet ze toch zelf uitknippen … Er schijnt een nieuwe set opgestuurd te zijn, maar die hebben we nog niet ontvangen (11oktober).
De tweede set pasfoto’s schijnt apart verstuurd te zijn, maar is nooit aangekomen, ik kreeg het advies om ze zelf ergens te laten printen en door hen terugbetaald te worden. Ik heb een foto bestand ontvangen van mijn eigen aangeleverde foto, welke ik nu zelf mag laten uitprinten voor 4,15 (print + 3,95 verzendkosten) en tot mijn verbazing willen ze slecht 3 euro terugbetalen….
Conclusie: 18,90 betaald voor 2 sets pasfoto’s en ben nu in het bezit van 1 velletje verkreukelde pasfoto’s en een foto bestand welke ik nog zelf ergens mag gaan uitprinten en daarvoor krijgen we 3,00 vergoed. De dame van de klantenservice is reactief en vriendelijk, maar de geboden service en oplossing is natuurlijk waardeloos. Nooit meer!
Betaald voor extra controle en…
Betaald voor extra controle en nabewerking, maar foto was te groot. Waardeloos dus!
Fout formaat
Het is niet goed gegaan ,. Netjes conform voorwaarden gemaakt en gecontroleerd met als resultaat;
Waardeloos contrast, blas van kleur maaaar belangrijker nog Te groot.
Na contact met de klantenservice netjes mijn geld teruggestort al had ik liever meteen vanaf t begin gewoon de juiste foto’s
Geld verspilling
Geld verspilling
Foto van baby gemaakt voor een paspoort.
Hierna direct naar fotograaf gereden om de afspraak bij de gemeente te kunnen behouden. (Opnieuw fotos opsturen en een week wachten was geen tijd voor)
Reactie van bedrijf:
Een gecoördineerde foto (die ik nu niet meer nodig heb)
Eens maar nooit meer.
Horrible photos
Horrible photos, no color correction whatsoever. My kid turned black skin and she is basically white. I couldn’t imagine this is possible at all. After that I went to kruidvat and printed the same photo for 0.99 and it is way better. The advertisement said that the correction would be applied before printing but apparently I had to manually select this option and pay additionally for it. It was completely obscure.
Prima service
Prima service. Had de pasfoto niet goed gemaakt. Kreeg uitgebreide adviezen hoe het wel moest, maar te moeilijk voor mij. Vervolgens mijn geld ongevraagd terug gekregen. Dus helemaal top service. Krijgen van mij een dik verdiende 10!
Heel jammer
Foto’s duurde best lang om te komen en werd meteen afgekeurd door de gemeente ook al heb ik alles gevolgd wat op de site staat. Geld weggegooid en mijn tijd verspild!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.