Supersnelle levering en nog belangrijker: PERFECT!! Foto's gewoon met mijn telefoon gemaakt. Via de website geüpload en na de bestelling is het nog gecontroleerd door iemand die er verstand van heef... Ver mais
De ingestuurde foto’s werden snel beoordeeld en ik kon zo vaak als nodig was nieuwe foto’s insturen voor beoordeling.Uiteindelijk zijn er foto’s afgedrukt en snel verzonden.En dat alles op een correct... Ver mais
Twee keer pasfoto's besteld nu - de check verloopt heel nauwkeurig maar houdt het bestel/verzend proces nagenoeg niet op. Ideale manier om zelf controle te hebben over hoe je op de foto staat - zon... Ver mais
Ze controleren je foto op de site en die geeft aan dat die goed is en dan heb je betaald krijg je een mail dat die niet goed is. Staat er in het contactformulier dat je alleen geld terugkrijgt... Ver mais
Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede adviezen en controle op foto.
Versturen duurt wel langer dan 1 dag...
Geweldig ! Foto was eerst niet goed kreeg een mailtje van de , nieuwe foto geüpload en die was wel goed gekeurd , en binnen 24 uur thuisgeleverd.
Ook direct geaccepteerd voor id en rijbewijs
De ingestuurde foto’s werden snel beoordeeld en ik kon zo vaak als nodig was nieuwe foto’s insturen voor beoordeling.Uiteindelijk zijn er foto’s afgedrukt en snel verzonden.En dat alles op een correcte manier.
Staat er in het contactformulier dat je alleen geld terugkrijgt als de foto door de overheid niet word goedgekeurd
Dan denk je toch dat je geen geld terugkrijgt?
Bedrijf heeft wel geld terugbetaald maar heb geadviseerd dit wel ook in het contactformulier te zetten dat als hun de foto afkeuren dat je geld terugkrijgt
Hopelijk doen jullie iets met dit advies
En bedankt dat het geld is teruggestort .

Resposta da Pasfoto.me
Supersnelle levering en nog belangrijker: PERFECT!!
Foto's gewoon met mijn telefoon gemaakt. Via de website geüpload en na de bestelling is het nog gecontroleerd door iemand die er verstand van heeft, waardoor de foto's goedgekeurd worden voor bijvoorbeeld een identiteitskaart waar ik ze voor nodig had. Heel handig met een tienerdochter die nooit tevreden is met pasfoto's en ze dus tig keer opnieuw gemaakt kunnen worden, en een kleuter die niet altijd meewerkt.
Ik ga voortaan alle pasfoto's hier bestellen!

Resposta da Pasfoto.me
commentaar op ingediende foto's goed
resultaat prima
Snelle levering beoordeling of de foto geschikt is voor paspoort/intentieteidkaart ook comunicatie was prima snel reactie
Het was gemakkelijk om een foto die te sturen. En een dag later had ik de pasfoto's al in huis.
Het was een stuk goedkoper dan bij een fotograaf.
En op het gemeentehuis bleek de foto prima in orde te zijn.
Ik was er blij mee!
Super makkelijk thuis te maken en snel verzonden 👍
Keurig verzorgd , snelle levering . Hoop wel dat de foto's geaccepteerd worden .
Een bedrijf dat luistert naar zijn klant, de vorige review van 1 ster is niet meer relevant. Pasfoto.me heeft ons geholpen met een goede en passende oplossing.
Product snel binnen en goedgekeurd door de gemeente. Erg blij mee!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.