Brillen zijn van prima prijs/ kwaliteit verhouding. Helaas was de één te groot en de ander te smal. Een 6 vanwege de communicatie. Dit moet wel echt een stuk vlotter. Retouraanvraag dient goedgekeurd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik wil graag mijn positieve ervaring met PB Sunglasses delen. Hun klantenservice is echt top! Het personeel is ontzettend vriendelijk en ze reageren snel op vragen en problemen. Toen ik een klacht h... Ver mais
Kwaliteit bril; helemaal voor de prijs. Ziet er ook heel trendy uit. Levering was zeer snel. Enige puntje ter verbetering is het missen van een bescherming hoesje. Dat hoeft weinig te kosten maar... Ver mais
Snel en goed ingepakt verzonden. Ik heb de Luxor Acetate black zonnebril besteld. De zonnebril komt goed overeen met de productfoto's. Helaas zit het wat aan de strakke kant maar gelukkig doet het n... Ver mais
Detalhes da empresa
Sunglasses that make a statement. #PBsunglasses
Sunglasses that make a statement. #PBsunglassses

- TIME TO SHINE.
- The online shop where you order stylish sunglasses made of strong materials.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 37% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Top!
Kwaliteit van de brillen is top. Snelle service en uiteindelijk nog goed geholpen door de klantenservice.
Snelle levering betrouwbaar vandaag…
Snelle levering betrouwbaar vandaag besteld binnen 2 dagen al binnen geweldig
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Mooie monturen. Fijn glas om doorheen te kijken. Zeer tevreden, koop hier in de toekomst zeker vaker een zonnebril.
Helemaal top
Leuke brillen, lekker prijsje en goede service!
Kwalitatief een goede zonnebril voor een scherpe prijs.
Mijn zonnebril was snel geleverd en er zat zelfs gratis een goede brillenkoker bij.
De zonnebril voelt vrij stevig aan en de gepolariseerde glazen doen ook echt hun werk.
Ik heb verder helemaal niets aan te merken op mijn gekochte zonnebril!
Hele goeie kwaliteit brillen
Hele goeie kwaliteit brillen, al aardig wat festivals de bril op gehad en nog steeds tip top in orde!👌
Great sunglasses
Great sunglasses! Better than I expected. You notice the quality of the glasses itself and the material of which its made of…If needed I will definitely buy my next sunglasses here again!
Ik ben er erg blij mee en goede…
Ik ben er erg blij mee en goede kwaliteit!
Snelle levering en goede kwaliteit!
Top service
Top service! Ik had een zonnebril besteld, echter zaten er wat krasjes op de voorkant toen ik hem open maakte. Na contact op te hebben genomen, kreeg ik per direct een nieuwe bril toegestuurd! Super fijn!
Aanrader!
Had een paar vragen en die werden heel snel beantwoord. Het pakketje was na een dag al binnen en de bril is erg mooi en van goede kwaliteit!
Mooie brillen met een modern design
Mooie brillen met een modern design! voor iedereen wat wils. makkelijke bestelprocedure.
Kwalitatief sterk!
Prettig contact over de bestelling, snelle levering en goede kwaliteit!
It's beautiful and nice quality but…
It's beautiful and nice quality but it's need to come with box
glazen bieden uitstekende bescherming
Ik heb twee zonnebrillen gekocht en ben erg tevreden. Ze zitten comfortabel, hebben een goede kwaliteit en de glazen bieden uitstekende bescherming tegen de zon.