Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dramatisch bedrijf geven niet aan wanneer ze komen en dan blijf ik twee keer thuis zeggen ze dat ze langs geweest zijn en maken ze foto’s van zogenaamd mijn straat zodat ze er geweest zijn alleen is d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn pakketje lag al 5 dagen in het DPN depot voordat ik het geleverd kreeg, dit na vele verzoeken die ik had ingediend en die onbeantwoord bleven. Het pakket werd afgeleverd zonder te bellen en werd... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg een bericht dat mijn pakket geleverd was, foto van mijn brievenbus was genomen maar pakketje was gezet in de centrale haal waardoor deze gestolen werd. Ze deden niet eens de moeite om voor me... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We zagen bezorgd staan, maar geen pakje. We waren thuis. De bel is luid genoeg, dus onmisbaar. Er is dus niet aangebeld. Toch zoeken in de voortuin tegen beter weten in, lag het pakket verscholen in e... Ver mais

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,3

Todas as avaliações

(1.125)

930 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Waardeloos bezorgbedrijf ❌

Waardeloos bezorgbedrijf en een waardeloze bezorger. Tot 2 keer aan toe heeft de bezorger mijn adres niet kunnen 'vinden'. Zelfs mijn neefje van 13 die op de fiets kwam wist het adres de eerste keer te vinden. Mijn adres is luid en duidelijk en super eazy te vinden.

Meerdere malen mails gestuurd, geen respons. Ook gebeld en geappt naar een telefoonnummer, berichten komen aan maar krijg gewoon geen antwoord.

Geen idee wat er nu gebeurd met mijn pakketje, maar ik ben klaar met dit bedrijf.

19 de julho de 2026

Weer hetzelfde.

Weer..
Niet eens aanbellen en pakket bij de hoofdingang neergelegd. < 100 appartementen.

Kunnen we deze bezorgservice blokkeren.
Ik wil er niets mee te maken hebben, laat staan dat mijn bezorgkosten er naar toe gaan.

16 de julho de 2026

SLECHT SLECHT SLECHT

Wat een slechte bezorg bedrijf is dit zeg blijf er ver van uit de buurt!!! Telefonisch niet bereikbaar mail word niet op gereageerd!! Dit is al de 3de keer dat ze zegen dat ze langs zijn geweest maar niet is gebeurd bewijs ring camera!!! En vervolgens pakketje kwijt belachelijk!!
NIET AAN BEGINNEN!!!

Wow bad service

Wow, never order anything at aliexpress anymore. Delivery without notification and he just drives off with my package. Does not even try the neighbours.

Aliexpress just killed there own business by using this Delivery service

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is echt te belachelijk bedrijf!!

Dit is echt te belachelijk bedrijf!!
Ik krijg een bericht dat mijn pakket bezorgd is. Ik heb geen pakket ontvangen dit geef ik aan. Vervolgens krijg ik een foto terug dat iemand bij het portiek mijn pakket ontvangen heeft. Deze foto is uiteraard vanaf de middel.
Maar wat blijkt diegene heeft blanke benen en ik ben van surinaams afkomst en geef aan dat mijn benen niet die kleur hebben. Kortom dat geef je aan en reactie wij hebben het pakket afgeleverd als u in de toekomst het op een andere wijze qilt dient u dat aan te geven. Mijn vraag, ik wil mijn pakket correct bezorgd hebben aan de deur!
Vond de 1 ster al teveel, in de toekomst als ik de kans heb jullie te mijden zal ik dat van harte doen.
Jammer

2 de julho de 2026

STAY AWAY

Tracking werkt niet, pakjes raken kwijt en het is onmogelijk om contact te krijgen met de klantenservice. Op je eerste mail krijg je een standaard antwoord met verzoek om een track and trace nummer, daarna blijft het stil. 0

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles ging mis ik zou 1/10000 ster…

Alles ging mis ik zou 1/10000 ster kunnen geven zo slecht ik heb m’n product niet ontvangen en er word niks aan gedaan zogenaamd bezorgd en nooit aangekomen maken foto’s die niet waar zijn. Vertrouw deze mensen niet

Schandalige bezorgdienst

Schandalige bezorgdienst, pakketje ligt al 2 weken in Rotterdam bij hun depot, geen update helemaal niks. Meerdere e-mails gestuurd en geen reactie gekregen. Inmiddels is is het pakketje weer terug in het depot in Amsterdam? Kan fluiten naar mijn pakketje en mijn geld. Geen eens 1 ster waardig, oplichters.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het pakket is al een week bij PDN in…

Het pakket is al een week bij PDN in Nederland. Geen updates, niet telefonisch bereikbaar, geen reactie op e-mail. Helemaal kak. Ik bestel nooit meer iets als ik weet dat dit de koerier is.Jammer dat er geen optie is om minder dan 1 ster te geven.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakket zonder aan te bellen in voortuin…

Pakket zonder aan te bellen in voortuin gedumpt. Dat is geen bezorgen, dat is zorgen voor problemen!

Gelukkig zag ik bij toeval in mijn spam folder een email met bezorgbevestiging. Ik keek in mijn voortuin en zag het gedumpte pakket. Gelukkig was het nog niet gejat.

Officieel is het dus niet bezorgd, want daarvoor moet het overhandigd worden.

Je kunt verder geen contact opnemen of een klacht indienen, contactgegevens staan niet in de e-mail en het adres is een no-reply adres. Slim, want anders zullen ze veel klachten krijgen!

13 de julho de 2026

verkeerde adres

De bezorger heeft mijn pakket naar de verkeerde huis bezorgd en klantenservice doet helmaal niks, je krijgt ook geen antwoord als je ze een email stuurt.

10 de julho de 2026

Zeer slechte ervaring met PDN

Zeer slechte ervaring met PDN.

Mijn pakket staat al sinds 8 juli 2026 op “onderweg voor bezorging”, maar ik heb het nooit ontvangen.

Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar ik krijg geen reactie.

Er is geen update over de bezorging en geen duidelijke informatie over waar mijn pakket zich bevindt.

deze bezorgdienst is onbetrouwbaar niet aanbevelen.

8 de julho de 2026

pakket onbeheerd achter gelaten

Ontving een bericht dat mijn pakket was afgeleverd en persoonlijk aan mij was overhandidgd. Dit met foto van mijn voordeur en van het pakket. was niet thuis en heb dus ook niet aangenomen. toen ik de videobeelden van de deurbel terug keek zag dat het pakket voor de voordeur was gelegd, zichtbaar iedereen die langs loopt. Het pakket is dan ook meegenomen door een onbekende. het bedrijf tot 2 keer een mail gestuurd over de gang van zaken. ze nemen niet eens de moeite om de mail te beantwoorden! gelukkig heeft het bedrijf waar ik de bestelling heb geplaatstwel zijn verantwoording genomen en stuurt een nieuwe exemplaar van het geen ik besteld heb!

4 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is de slechtste bezorgbedrijf ooit.

Dit is de slechtste bezorgbedrijf ooit.

Ik snap echt niet waarom aliexpress ze nog niet heeft verbannen. Elke keer is er weer gezeik met deze ...bezorgers.

Pakket is nu 3 dagen onderweg vanuit de bezorger. En dit is al meerdere malen gebeurt.

9 de julho de 2026

Onbeschoft gedrag van PDN.express

Een ster ik teveel. De koerier liep naar ons huis, maakte een foto van het pakket, gooide pakket op de grond, heeft pas daarna aangebeld en haasten weggegaan. Alles staat op onze camera opgenomen. Er zaten glazen staafjes in de verpakking. Eentje is stuk gegaan. Onbeschoft! Jammer dat ik de camera beelden niet hier kan meedelen.
Ik kreeg een mail van ze met de foto's die de koerier heeft gemaakt en een melding dat het pakket persoonlijk is overhandigd. Onbetrouwbaar bedrijf!

9 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfs een ster is nog teveel...

De vervoerder is wel aan de deur geweest omdat hij een foto van het pakketje heeft gemaakt voor de brievenbus. Het pakketje was te groot en paste niet. De bel zit naast de brievenbus maar blijkbaar was dit te moeilijk. Het pakketje binnen leggen (deur was open) of even bij de buren afgeven kwam blijkbaar niet op bij de bezorger. Ook een tweede keer een afleverpoging doen is blijkbaar te veel moeite. Ik heb gebeld naar het nummer op de website maar er wordt niet opgenomen en het gesprek gaat direct naar een melding dat de voicemailbox vol zit. Ik heb vervolgens gemaild, maar ook daar reageren ze niet op. Ten slotte heb ik ze ook een paar keer een whatsapp gestuurd hierover (wel twee grijze vinkjes) maar nul reactie. Ontzettend vervelend als je zit te wachten op je spullen. In mijn ogen mogen ze weleens wat klantvriendelijker worden. En dan druk ik me nog netjes uit. vermoedelijk zal de bestelling teruggestuurd worden en zal ik het opnieuw weer moeten bestellen. Wat een onnodig gedoe allemaal. Zelfs een ster is eigenlijk nog te veel.

8 de julho de 2026

Esta empresa é sua?