Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg een bericht dat mijn pakket geleverd was, foto van mijn brievenbus was genomen maar pakketje was gezet in de centrale haal waardoor deze gestolen werd. Ze deden niet eens de moeite om voor me... Ver mais

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,3

Todas as avaliações

(1.125)

930 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bagger

We zagen bezorgd staan, maar geen pakje. We waren thuis. De bel is luid genoeg, dus onmisbaar. Er is dus niet aangebeld. Toch zoeken in de voortuin tegen beter weten in, lag het pakket verscholen in een hoekje. En dat met een flink prijskaartje. Dus ... als we nou op vakantie waren geweest? Of het pakje verregend, want ja, regen is in aantocht. Bagger zo'n service. Zeker als er gezocht is naar een achteraf plekje om het pakket te verstoppen, mag ik verwachten dat een bezorger het fatsoen heeft een poging te doen de deurbel in te drukken. Schandalige actie!

26 de agosto de 2026

Dramatisch bedrijf (PDN0067913220)

Dramatisch bedrijf geven niet aan wanneer ze komen en dan blijf ik twee keer thuis zeggen ze dat ze langs geweest zijn en maken ze foto’s van zogenaamd mijn straat zodat ze er geweest zijn alleen is dat allebei mijn straat niet wat een schande!!! Ik snap niet dat bedrijven met deze prutsers gaan werken. Ik probeer ze te bellen en te mailen maar je krijgt nul reactie echt schandalig!!

26 de agosto de 2026

Dankjewel PDN.EXPRESS

Dankjewel PDN.EXPRESS door jullie stommiteit om mijn pakket af te leveren verkeerde adres ben ik mijn geld en het pakket kwijt. Dit door een incompetent courier die niet kan lezen in welke staat hij bevindt.

Dankjewel.

Worst ever - Non delivery for no reason

Worst ever. Amazed they can still operate in NL with all these laws here. Theft, lying, mail fraud.

They just tell you you're not at home (so what IF true, deliver it with neighbours, leave it in the "portiek" or arrange delivery pick-up points.

Received one mail back after 10+ emails: they are sorry we're not getting our package from them but they are not accountable for their delivery folks not leaving the parcels. Say what-now? They have not even been here.

Too bad, it's an expensive package containing 3+ deliveries that aren't cheap (car stuff).

Also sorry for the Chinese Ali sellers who do their best to send in time, when then this BS-parcel service steals packages.

This should/must be investigated by law.

Dutch email (so it is OUR fault now - note they did deliver here once before (also after continuously complaining) and left it in front of the door without ringing the doorbell, so they DO know the address is just fine. Also note: they have not been here for this package at all and also did not contact us in any way).

Volgens onze gegevens is het pakket PDN00XXXXXXX twee keer niet succesvol afgeleverd vanwege redenen die aan de ontvanger kunnen worden toegeschreven. Vervolgens hebben we geprobeerd uw verzoek om herlevering door te geven, maar ook dit bleek niet succesvol.

Volgens ons verzendbeleid zijn koeriersbedrijven over het algemeen niet aansprakelijk als een pakket niet kan worden afgeleverd omdat de ontvanger het niet kan accepteren of geen geldig afleveradres heeft opgegeven.

Wij begrijpen dat deze situatie voor u ongemakkelijk kan zijn. Wij raden u aan contact op te nemen met de afzender om alternatieve oplossingen te zoeken.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

PDN Klantenservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn pakketje lag al 5 dagen in het DPN…

Mijn pakketje lag al 5 dagen in het DPN depot voordat ik het geleverd kreeg, dit na vele verzoeken die ik had ingediend en die onbeantwoord bleven. Het pakket werd afgeleverd zonder te bellen en werd vervolgens voor de deur gelegd. Nooit meer DPN!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Making excuses to delay your delivery

I placed an order via AliExpress that was handed over to PDN Express for the Dutch leg of the delivery. It arrived at their facility (PDN) on August 19th. On August 20th, the tracking status indicated that the package was out for delivery, though no time estimate was provided. However, the package was never delivered that day, and no explanation was given.

Then, on August 24th, I received an update stating that the package was out for delivery again—once more without a time estimate. This update arrived at 7:34 AM.

At 9:19 PM, I received a notification regarding a "delivery exception," claiming that calls to me went unanswered. In reality, the delivery driver never even showed up. The "delivery status notes" only show two photos of the package in the driver's hands, but it is clearly visible that these photos were not taken on my street or in my neighborhood. They are simply lying, and their communication with customers is terrible!

24 de agosto de 2026

Waardeloos.

Je krijgt geen email van welke dag of tijd het bezorgt wordt. Ook al keek ik elke dag naar de track en trace code het lag al 4 dagen in Amsterdam met de mededeling onderweg voor bezorging. Nu snap ik dat Amsterdam ver van zuid limburg af is. Maar het was sneller in nederland vanuit china dan van Amsterdam naar kerkrade. Vanmiddag stond het nog altijd in Amsterdam volgens de track en trace code. Verder ook geen reactie van de klantenservice op mijn vraag waneer ik het pakket kon verwachten . Ook al zeggen ze binnen 24 uur te reageren . Vandaag na de middag stond er opeens een jongeman ( geen bedrijfskleding maar een sushi tshirt) voor de deur met mijn pakketje. Nou gelukkig was ik thuis maar ik zal niet meer bij betreffend besrijf bestellen wetend dat ze via #PDN express bezorgen.

24 de agosto de 2026

Het is gewoon slecht bv

Het is gewoon slecht bv
Oooo sorry voor mijn taal gebruik
Oplichters/en leugenaars
Bellen bestaat niet ,dat je kan bellen
Mail sturen geen enkele reactie
Wat en slecht bv ,,Oooooo sorry nog maals voor mij taal gebruik
Wat en leugenaars bv zeg
Ga er niet mee aan het werk
Wat en oplichters bv😡 is dat

11 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben all 3 keer me geld kwijt door…

Ik ben all 3 keer me geld kwijt door pdn express,,ik heb met aliexpress gepraat ze zeggen volgende keer zelf aan geven dat je niet wil dat pdn express pakketje.afleverd,,,sturen het bewijs dat ze niet hebben geleverd met fotos en dan mag je zelf uit zoeken of het gepikt is,,,,dit is wat ze me sturen na 1 week tijd

Bedankt voor uw navraag. Volgens onze gegevens waren er bij deze zending geen specifieke bezorginstructies vermeld. In dergelijke gevallen wordt het pakket doorgaans afgeleverd op een logische locatie zoals de voordeur, brievenbus of andere relatief veilige plek.

Wij raden aan om eerst bij uw buren na te vragen of iemand het pakket in ontvangst heeft genomen. Tevens kunt u controleren of er bewakingscamera's in de omgeving zijn die meer duidelijkheid kunnen geven over de aflevering.

Wij appreciëren uw begrip en medewerking.

PDN Klantenservice

Veilige plek in een gebouw liggen waar 1000 mensen wonnen bezorgers komen post,alle schoon makers,dat is veilig ik had van de week een persoon was een Chinese man kon niet Nederlands niet Engels wel aardig maar kom op,,,en aliexpress die vrolijk niets en zegt dat ik geen bewijs heb
Uiteindelijke oplossing:: Geen terugbetaling,,een Platinum klant van 29 jaar,,ik blijf nog bestellen ik raadt aan nu ook even in temu te kijken ,geen invoerrechten tot 20 euro ,,aliexpress ik zou toch maar wat beter met je klanten om gaan en PDN express jullie zijn ,niet normaal en komen zelfs op zondag bezorgen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik doe dit via mijn buurman van 80 jaar…

Ik doe dit via mijn buurman van 80 jaar en woont 2 hoog in een flat maar is nooit aan gebeld en de pakket lag gewoon op de grond benenden in de hal waar iedereen uit en in kan dus het pakket kon ook gejat worden . Jullie zijn echt heel slecht. Hopelijk komt mij pakket wel aan de deur heb jullie boze mail gestuurd postnl en DHL zijn veel beter dan jullie

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zijn altijd tot nu toe een werkdag te laat

Zijn altijd tot nu toe een werkdag te laat met de bezorger is onderweg voor aflevering. Never nooit komen ze die zelfde dag welke ze beloven. Is het op zaterdag heb je pech bezorger neemt gewoon alles mee naar huis en bezorgd dan maandag op z’n vroegst pas

Vreselijk slechte bezorgdienst

Vreselijk slechte bezorgdienst. Dat dit bedrijf nog zaken doet is een wonder. Gooit je pakket zo voor de deur (openbare straat) of laat het half uit de brievenbus steken. Met PDN is geen contact te krijgen. Slechtste bezorgdienst ooit!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Adres niet gevonden tot 2 x toe!

Ik heb tot twee keer toe een pakket bij eerste poging tot levering niet ontvangen met als oorzaak dat het adres niet gevonden kon worden. Dit lijkt mij sterk dat, dit alleen bij PDN en tot twee keer toe gebeurt. Vervolgens zie ik geen updates betreft mijn pakket. Ik snap niet waaarom het dan zolang duurt om nog een poging te wagen. Ook zeer slecht te bereiken. Per contactformulier en mail beweren zij binnen 1 werkdag te reageren maar dat is niet mijn ervaring.

Waardeloos

Waardeloos. Je weet niet wanneer ze langskomen, dus je blijft zoveel mogelijk thuis. Krijg je na 1,5 dag een melding dat afleveren niet lukte omdat je de telefoon niet opnam? Ik ben nooit gebeld…

Scammers!!!

Waardeloos zeg! Pakketje besteld op Aliexpress. Van de week zou deze binnen komen. Koerier maakt doodleuk een foto van mijn pakket en geeft aan dat ik niet thuis ben. Maar ik was gewoon thuis. Klantenservice is onbereikbaar. Vreselijke koerier! Hier moet een keuringsdienst langs.

21 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Szomorú hogy ilyen cég létezik!!

Szomorú hogy ilyen cég létezik!!
A cím nem található!
Állandóan ezt írják be!!!
Érdekes ez nagyon,hiszen létező valós címen lakom,a google maps-on is látható a lakás.
Más csomagkézbesítő cégek dolgozói egyből és mindig a címemre találnak.

Val kapot PDN

Waar moet ik beginnen? Ze zijn bij mijn deur geweest, foto en al gemaakt als “bewijs” en zijn vervolgens weer vertrokken met mijn pakket. Niks qua informatie via de mail gekregen van ze, geen informatie over waar het pakket is gebracht, of het opnieuw geleverd wordt of of ze het ergens bij een afhaalpunt leggen. Heb 3 mails geschreven en geen antwoord gekregen, 3x gebeld en elke keer de voicemail gekregen (die vol zat), en heb via aliexpress een onderzoek gestart waarbij staat dat ze het opnieuw bezorgen (niet gebeurd) overal een ruk bedrijf en hoop dat de mensen die bezorgen een ander beroep zoeken zoals vuilnisman. Iets wat ze minder snel verkloten. Het is me een verrassing dat dit bedrijf nog bestaat in Nederland aangezien niemand iets goeds te zeggen heeft. Ruk communicatie, ruk bezorgers en ruk informatie over wat te doen valt bij ongelukkige situaties betreft pakketen.

Wat een slechte bezorgdienst

Wat een slechte bezorgdienst, ze bellen nieteens aan. Vervolgens zeggen ze dat ze telefonisch contact hebben proberen te nemen terwijl dat niet zo is! Bel je ze zelf op, nemen ze niet op voor €1,_ p/m. Schandalig dat deze nog bestaat!

19 de agosto de 2026

Esta empresa é sua?