Het gebruik ervan is fijn en overzichtelijk, alleen jammer ik die 25 euro die je van een vriend(in) zou krijgt nooit binnen komt
Eenvoudige manier van beleggen. Duidelijke app. Wel maandelijks kosten aan verbonden. En zelf bij een lagere maandelijks inleg zie je het bedrag stijgen. Gewoon eraf blijven en het geld staat er... Ver mais
Ik heb peaks al bijna 5 jaar. In het begin uit nieuwsgierigheid. Later met meer interesse. Je spaart ongemerkt. Je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Even lichte paniek bij de eerste beursdalingen.... Ver mais
The easiest way to invest for the future. Peaks helps you achieve your financial ambitions. With the Peaks app, you can invest independently, sustainably, and effortlessly for the future in a way that suits you.
Leidsestraat 32C, 1017 PB, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Met peaks ben ik heel blij mee
je kan je inleg verliezen maar je kan er ook winst uit halen. Als je wilt beleggen zou ik aanraden om met peaks te doen je hebt de regie zelf in de hand wat je stort of er afhaald

Resposta de Peaks
Ich habe mein erstes Peaks-Portfolio vor mittlerweile 5 Jahren eröffnet als absoluter Neuling bei Aktieninvestitionen, und auch mit kleinen Monatsbeträgen um 50 EUR wirklich schon gute Renditen eingefahren. Mittlerweile investiere ich auch auf separaten Peaks Konten für meine Frau und meine Kinder. Das System ist absolut transparent, seriös, man kann ab 1 EUR anfangen zu investieren, die Möglichkeiten sind vielfältig, und bei Bedarf kann man Geld auf sein Bankkonto abziehen und es ist innerhalb von max 2-3 Tagen auf dem Konto. Das nenne ich Benutzerfreundlich! Auch der Support ist auf Zack, und spricht deutsch. Ich bin und bleibe Peaks treu! Macht weiter so!

Resposta de Peaks
Ik vind het een overzichtelijke app en hoop nog er nog lang gebruik van te mogen maken

Resposta de Peaks
Ik ben via een bekende bij Peaks belandt.
Aanmelden ging heel makkelijk.
Ik had daarna nog een vraag en werd ook telefonisch erg goed geholpen.

Resposta de Peaks
Gespreid beleggen, meerdere rekeningen mogelijk. Belastingdienst al rekening mee gehouden. Ideaal

Resposta de Peaks
Jammer dat ik er niet eerder van gehoord heb, sparen is voor mij, nog nooit zo leuk geweest, dat afronden, gaat als een trein

Resposta de Peaks
Hei is duidelijk en makkelijk aan te passen. Ook geld innemen gaat makkelijk. Het voelt vertrouwd.

Resposta de Peaks
Het werkt eenvoudig en snel. Ook gemakkelijk om meerdere rekeningen te openen voor de kinderen

Resposta de Peaks
Peaks doet alles met de app. Dat kan, maar dan moet die wel goed werken. Ik heb Peaks geprobeerd op desktop (verwijst naar de app), op iPad (iOS 15.8 en iPadOS 26.2) en op een telefoon (Murena /e/OS v3.4) met Simkaart. Alleen op de laatste bleek het mogelijk om eigen portfolio-verdeling te kiezen...

Resposta de Peaks
Goed rendement door de jaren heen, makkelijk en zelf je eigen portfolio samenstellen

Resposta de Peaks
Wat opvalt is de duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid
van de app.
Bij opname staat het geld snel op je rekening.

Resposta de Peaks
Gemakkelijk inleggen en gespreid beleggen via overzichtelijke app!

Resposta de Peaks
Mooie beleggingsmethode met goede begeleiding.

Resposta de Peaks
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.