Veja o que dizem as avaliações
Vandaag nieuwe bril gekocht bij Pearle Turnhout aan de Carrefour. Nieuwe zaakvoerder, heel aangename gast. Een heel groot verschil met de vorige!!!!
Client depuis plus de 10 ans. On m’a vendu des lentilles sans correction pour mon astigmatisme malgré un historique clair. Résultat : 6 mois avec une vision imparfaite. Le seul geste proposé a... Ver mais
Detalhes da empresa
Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Van trendy merken en monturen tot het voordelige huismerk. Bekijk al onze oplossingen online. Pearle Opticiens a la bonne solution visuelle pour tout le monde. Des marques et montures tendance à la marque maison bon marché. Consultez toutes nos solutions en ligne.
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
Vandaag nieuwe bril gekocht bij Pearle…
Je met spécialement un commentaire pour…
Je met spécialement un commentaire pour le pearl qui se situe au docks, équipe au top! Service client parfait, ils sont gentil, humain, à l’écoute un 10/10 ! Dommage qu’on ne peut pas noté le magasin séparément des autres car ils méritent les 5 étoiles! Merci!
Alle lof voor Claudia in het filiaal in Westmalle!
Ik kocht mijn bril bij Pearl in Westmalle. Bij het maken van een afspraak raad ik zeker aan om naar Claudia te vragen. Zij houdt het filiaal draaiende en weet duidelijk waarover ze spreekt.
Claudia heeft mij in eerste instantie uitstekend geholpen, maar de uiteindelijke afhandeling en bestelling werden door een collega overgenomen. Helaas liep het daar mis: er werd een verkeerde sterkte van glazen besteld. Dat kan uiteraard gebeuren, maar daardoor moest ik wel veel langer wachten op mijn bril.
Toen ik de bril ging afhalen, werd mijn probleem in eerste instantie afgedaan met de boodschap: “mevrouw, u moet er gewoon wat aan wennen.” Er werd niet echt geluisterd, laat staan naar een oplossing gezocht.
Gelukkig hoorde Claudia het gesprek en kwam ze meteen tussen. Ze stelde me gerust en zei: “mevrouw, zet u even rustig neer, we lossen dit op.” Uiteindelijk bleek dat er inderdaad een verkeerde sterkte van het doktersattest was overgenomen. Gewoon wennen was dus helemaal geen oplossing.
Claudia zorgde ervoor dat er een nieuwe bril werd besteld met de juiste sterkte en volgde dit correct op.
Alle lof voor Claudia in het filiaal in Westmalle!
Bij Pearle Leuven in de Diestsestraat…
Bij Pearle Leuven in de Diestsestraat een bril gekocht.
Goed onthaalt geweest en perfect verder geholpen met goede raad.
Ook de levering achteraf was perfect en zelfs te vroeg.
Zeker een aanrader.
Mijn bril had een klein defectje en ik…
Mijn bril had een klein defectje en ik ben zonder afspraak de winkel in de Langemunt (Gent) binnengestapt. Ik werd snel, gratis en met de glimlach geholpen. Topservice!
Meest onbeleefde en niet helpende mensen
Meest onbeleefde en niet helpende mensen waar ik ooit mee te maken heb gehad. Heel gedoe voor het retourneren van een bril, worden aan een tafel gezet terwijl ze dan allemaal iemand anders beginnen te helpen. Ga naar de Hans Anders!!!!
Très contant de mes deux nouvelles…
Très contant de mes deux nouvelles paire de lunette . par contre il me donne un bon de 85 € .
je me dit comme j'ai un bon je me ferais bien une paire pas trop chère pour la conduite nocturne ? pour 2 verres dans une de mes monture +- 250€ avec le bon ? je suis tomber sur le postérieur.. garder le votre bon merci .
Schandalig
extreem onvriendelijk, schandalig gedrag van t "personeel" in het filiaal Mechelen zuid. Ik ga t hier zeker niet bij laten!!! Aan iedereen blijf er weg, mijn goede raad!! Zielige leugenaars zijn het :-(
ben ontzettend tevreden over Pearle in…
ben ontzettend tevreden over Pearle in Wilrijk! De service is werkelijk top: professioneel, snel en met veel aandacht voor de klant. De dames in de winkel zijn stuk voor stuk supervriendelijk, geduldig en altijd bereid om te helpen. Je voelt je hier echt welkom en goed verzorgd. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit én een glimlach!
Produit non conforme et service client inexistant
Client depuis plus de 10 ans.
Le seul geste proposé a été une remise de 20% correspondant aux soldes en cours. Lorsque j’ai signalé ce point, on m’a indiqué que la réduction avait été appliquée avant son lancement, ce qui ne correspond pas aux dates officielles de la promotion.
Très déçu par la gestion de la situation et par l’absence totale de réponse du service client après deux plaintes.
Très content
Je vais chez pearle au dock bruxelles depuis longtemps suis tres content
On est bien accueilli bien conseillé et il a un grand choix de montures
Il sont professionnels et disponible que vous alliez pour acheter une monture ou pour un renseignement au réviser une branche de vos lunettes l’accueille est toujours très bien il son disponibles et à l’écoute
Je conseillé grandement pearle au dock
"Voor de tweede keer bracht ik een…
"Voor de tweede keer bracht ik een bezoek aan deze winkel, dit keer voor een zonnebril op sterkte. Ik werd geholpen door Matthias bij Pearle Aalter, die uitgebreid de tijd nam om samen de perfecte bril te vinden. Dankzij zijn vakkennis en oog voor detail ben ik uitstekend geslaagd. Een absolute aanrader!"
Vermijden
Vermijden. Slechtste service denkbaar. Oogtesten compleet fout. Proberen je met allemaal zogenaamde’deals’ te rollen.
Bril gekocht maar kon het niet gewoon…
Bril gekocht maar kon het niet gewoon worden. Bril laten aanpassen maar was niet aangepast. Ik ben na een paar weken terug gegaan in de kattestraat in Aalst mijn uitleg gedaan en doet niet eens de moeite om de Bril na te kijken. Diene bruine is ne tamzak en een manupilator. Mij alles gaan wijs maken dst het aan mij lag. Hj zit meer met zijn gsm bezig als er een klant aan het wachten is. Ik moest naar de nieuwstraat gaan in Aalst. Dasr word ik wel geholpen. Ogen getest maar mijn ogen zijn niet geschikt voor een Bril voor dicht en voor ver. Ik hrb gevraagd voor mijn geld terug te krijgen maar eerst toch nog proberen voor twee brillen te krijgen in ruil voor mijn slechte Bril maar ik moet max 4 weken wachten voor mijn geld ??? Pfff mij zien ze daar nooit meer. Niemand maar Niemand kan mijn manupileren. Maar ben wel wat geholpen maar het was tegen haar goesting. Keek soms kwaad. Ze mogen wat vriendelijker zijn. Een dikke nul
SPAM VIA SMS
Plotseling ontvang ik ONGEVRAAGD reclame via SMS .
Ik ben NOOIT ingeschrebven .
Ik sta op de Robinson lijst .
Maar Pearle negeert dit grof ! ! !
Pearle Hamme
Pearle Hamme
Zeer klant onvriendelijk!
Na 2 dagen al een barst in mijn glas zonder deze te laten vallen of ergens tegen te stampen. Wouden mij niet helpen tenzij ik weer betaalde! Ondanks de verzekering die ze je aansmeren moet je nog extra betalen!
Eerste keer Pearle: een succes.
Ik informeerde mij over de aankoop van een multifocale bril in de Pearle-winkel in de Diestsestraat in Leuven.
De verkopers waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Toen ik na veel kijken en vergelijken (ook in andere winkels) besloot hier een bril te kopen werden de nodige opmetingen gedaan. Zeker voor een multifocale bril is het heel belangrijk dat die heel precies worden gedaan.
En de verkopers namen alle tijd om dat zeer grondig te doen.
Toen ik mijn brillen ging afhalen (1 + 1gratis) bleken de glazen perfect geplaatst te zijn.
Ik had voordien al verschillende multifocale brillen van andere opticiens en die waren nooit helemaal perfect. Déze brillen zijn werkelijk 100%
🌟🌟🌟🌟🌟
De combinatie van vriendelijkheid, service, kwaliteit en prijs maken mij heel blij met m'n keuze.
Dit is mijn eerste ervaring met Pearle en direct een hele goeie.
Mijn zicht is beter dan ooit.
Onbeleefde verkoopster in Blankenberge
Onbeleefde verkoopster in Blankenberge.
OP mijn vraag wat de beste korting is: "geloof niet de korting van 50 % op de radio, dat klopt niet".
Op mijn vraag waarom er niet veel trendy kleur-brillen zijn, antwoord: "je stelt vragen die een normale klant niet doen, en.... de wetten (?) zijn veranderd nu we een Italiaanse firma zijn. Mijn antwoord: "jij hebt een super mooie trendy bril aan ". Antwoord: "dat mag jij niet zeggen, dat lijkt mij "ongepast gedrag". Waar zijn we mee bezig met zo een verkoopster. Ik heb teleurgesteld de winkel verlaten. Geen derde keer een bril van Pearl na al die jaren. Was trouwens onverwacht gesloten zonder reden op vrijdag .
Aankoop bril bij Pearle Mechelen Bruul
Gisteren zijn mijn schoonzus en ik onze nieuwe bril gaan afhalen bij Pearle in Mechelenn op de Bruul.
Sara heeft ons heel goed geholpen, ze was professioneel maar ook heel vriendelijk. De brillen zitten goed. Wij gaan de volgende keren zeker terug.
Jennyfer enNadina
Winkel in Deinze zou ik vermijden
Al 20 jaar supertevreden klant van Pearle in Brussel en Gent. De winkel in Deinze is een ander verhaal. Geen begroeting, geen geduld voor vragen, de verkoopster wilde het resultaat van de oogmeting niet geven, geen hulp bij het uitkiezen van een montuur en ik moest een pakket van 7 euro kopen om mijn lenzen even in een potje te leggen tijdens de oogmeting.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.