Veja o que dizem as avaliações
Heb pearl bril plan 2 jaar geleden afgesloten. Nu wil ik er van af maar moet ik extra betalen. Maar volgen de algemene voorwaarden artikel 4 gaande goeder over naar de consument als alles netjes is b... Ver mais
Ben binnen wezen kijken voor een nieuwe bril had er een gevonden een ray ben omdat mijn oude bril niet meer te repareren was volgens specsavers Ff gewacht werd redelijk snel geholpen personeel wa... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Slecht personeel in winkel
In winkel (Heerenveen) had ik leuk montuur gezien voor nieuwe beeldschermbril die ik voor mijn werk nodig heb. Medewerkster wilde mijn vragen over glasopties beantwoorden maar luisterde totaal niet naar mijn wensen. Mijn ervaringen werden zelfs belachelijk gemaakt. Heb daarna montuur maar teruggegeven en ben weggegaan uit winkel om te voorkomen dat ik boos werd. Na laatste overname van winkel Heerenveen is service/klantvriendelijkheid veel slechter geworden.
Pearl bril plan
Heb pearl bril plan 2 jaar geleden afgesloten. Nu wil ik er van af maar moet ik extra betalen. Maar volgen de algemene voorwaarden artikel 4 gaande goeder over naar de consument als alles netjes is betaald.
Maar Pearl zegt nu dat er ook in staat als je extra 8 maand termijnen betaal. Jammer voor de consument
Professionele oogmeting prima advies
Bril en 2 zonnebrillen gekocht bij Pearl Hoofddorp Professionele oogmeting door erkende Optimetrist prima advies, vriendelijk geduldig en kundig personeel gaan zeker terug als er een nieuwe bril aangeschaft moet worden.
Ik kocht bril bij pearl Oudenaarde en…
Ik kocht een bril bij pearl Oudenaarde en ga de winkel binnen en zei dat die brilglazen niet passen,ja zei hij ik kan u ogen niet testen omdat er iemand binnen was zei hij ,terwijl ik een afspraak had.Ik wees de verkoper erop dat het geen goeie brilglazen zijn wat ik trouwens ook niet gevraagd had bij de aankoop ik ging voor verzien niet voor dichtziend dus ik zie er niet goed mee. .En de verkoper was trouwens zeer onvriendelijk.En heb gezegt dat ik bij oogarts zal gaan voor de juiste opmeting.
Ff gewacht werd redelijk snel geholpen personeel was heel vriendelijk
ik had aangegeven dat ik de sterkte van mijn zonnebril in de ray ben wilde hebben hier kon dat zonder problemen liet mijn oude bril ook nog zien en ja hoor hier hadden ze hem nog gemaakt ook
Al met al een succes ervaring
Dikke duim
Ik had de reviews even moeten lezen…
Ik had de reviews even moeten lezen voordat ik naar Pearl Tiel was gegaan om een bril te kopen. Ze komen totaal hun afspraken niet na. De brillen zouden na 1.5 weken klaar zijn, geen mail, geen bericht, winkel is dicht vanwege verbouwing, niemand bereikbaar. Waardeloze service
De kans dat je de staatsloterij wint is…
De kans dat je de staatsloterij wint is groter dan iemand de telefoon opneemt in pearle passage. De reparatie zou 3 wekken duren en ik zou gebeld worden. Na ruim 4 wekken nog niets gehoord. Ik moet noodgedwongen naar de winkel.
Brilplan = oplichting
Nadat ik al klant was mijn partner mee genomen voor zijn nieuwe bril. Bij het doen van de oogmeting meldde de opticien dat zij vermoedde dat mijn partner staar had. Hierdoor was het niet verstandig om een nieuwe bril aan te schaffen maar kon hij beter het (veel duurdere) brilplan afnemen. Door zijn ziekte zou hij immers vaak nieuwe glazen en uiteindelijk een operatie nodig hebben. Hevig geschrokken hebben we dit voor waar aangenomen en zijn ingestemd met het duurdere plan wetende dat de nieuwe glazen dan geen probleem zouden zijn. Helaas bleek de bril steeds duizelingen bij mijn partner te veroorzaken, zo ernstig dat hij niet kon autorijden en werken. Gelukkig hadden we dat brilplan en konden we dus nieuwe glazen krijgen. Helaas bleek dit toch niet de bedoeling; de dame zei letterlijk: het verschil is te klein en het is niet de bedoeling om steeds de glazen te vervangen. We zijn afgedropen, mijn partner is bij een oogarts langs gegaan die moest lachen om de staar, hij kon het niet vinden en zei dat de glazen niet de juiste waren. Second opinion aangevraagd en binnen een dag had mijn partner de juiste glazen in zijn bril. Na afloop van het brilplan kwam nog de nare verrassing van het afkopen van de bril die we volgens mij in die 2 dure jaren al lang en breed afgelost hadden. Maar nee de dame in de winkel was resoluut en niet ontvankelijk voor onze kant van het verhaal: betaald moest er worden. Enige vorm van coulance of medemenselijkheid werd er niet getoond. Waarschijnlijk is het een mooi verdienmodel: roep iets over staar, smeer ze een duur plan aan en als ze dan iets willen dan zeg je dat dat niet mogelijk is. De klant staat machteloos en het is makkelijk verdienen. Wij zijn er in gestonken, maar misschien kunnen we zo iemand waarschuwen voor ze daar iets kopen.
Ik ben heel erg blij met mijn Pearle…
Ik ben heel erg blij met mijn Pearle winkel in Hoogezand (gorecht). Ik heb een brilplan, en ik heb afgelopen 2 jaar meerdere ongelukjes gehad met mijn bril door eigen schuld. Ik loop de winkel in voor hulp wordt ik direct geholpen, waarbij ze de computer totaal niet aanraken. Dus ze weten niet dat ik een brilplan heb, maar ze helpen de klant vanuit hun service. Zo kan het ook, en dat bewijst dit filiaal.
Na jaren trouwe klant geweest bij pearl…
Na jaren trouwe klant geweest bij pearl Beek, de tweede afspraak gemaakt voor mijn man die na staar ok nieuwe bril nodig had. Eersrt afspraak werd door hun geannuleerd, tweede afspraak vandaag, werden we afgeserveerd omdat we de oogmeting niet hadden aangevinkt , deze was al gedaan bij eyescan maar moest kennelijk nog eens , hadden ( maakten )geen tijd , de medewerker was erg bot , nieuwe eerstvolgende afspraak over 10 dagen. Erg klant onvriendelijk, waarschijnlijk ook omdat er geen nieuw montuur nodig was , die hadden we pas . Wij zijn erg teleurgesteld en zullen niet meer teruggaan naar deze zaak .
Dan ben je zo lang trouwe klant, moesten zich schamen !
WAARDELOZE OPTICIEN
Mijn vrouw heeft een bril gekocht bij Pearl in Hulst maar werd weg gestuurd met een verkeerde glazen in de bril. Er werd niet gezegd dat zij staar in beide ogen nadat ik vandaag ben gaan klagen werd er gezegd dat zij een oogarts moest opzoeken dat is een GROTE LEUGEN en er is ook gezegd dat een bril niet is om een oog afwijking te verhelpen. Waar is dan een bril voor? Slechte opticien moet maar weer gaan leren.
Ik vraag om neutraal glas krijg licht…
Ik vraag om neutraal glas krijg licht gekleurde.
Heb een zonnenbril gekocht op sterkte…
Heb een zonnenbril gekocht op sterkte maar die bleef maar van mijn neus vallen. Ook na meerdere bijstellingen wilde de bril niet blijven zitten. Opticien heeft zeer goede service verleend en een goed passende oplossing aangeboden. Geen gedoe, geen gezeur, heel goede klantenservice!! Een winkel en opticien waar je van op aan kunt.
Uiterst onprofessioneel
Uiterst onprofessioneel.
Voor het eerst naar een budget discounter opticien (Pearle) geweest in de Passage te Den Haag.
Oogmeting ging geheel fout, geen oogdruk meting gedaan, vervolgens de oogmeting die uitkwam op -14.
Bril zou binnen 2 weken geleverd worden, 2 maanden gewacht op een telefoontje, uiteindelijk zelf gebeld en na lang zoeken werd hij gevonden met een briefje OPBELLEN.
Ik heb elke 12 maanden een nieuwe bril nodig dus heb ik de bril kosteloos geannuleerd (betaal nóóit aan).
Vervolgens naar mijn vaste optometrist gegaan die een volledige oogmeting deed die meting kwam uit op -17 dus 3 punten verschil.
Ik zie hier een verdienmodel in, je bent even blij en komt dan terug voor weer een nieuwe bril.
Mijn advies: Mijd Pearle, Eyewish én Grand Optical het is namelijk 1 leverancier met 3 namen.
Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer eens.
Alice D.
Pearle brilplan 2 jaar geleden…
Pearle brilplan 2 jaar geleden afgesloten. Mijn is verteld de bril lease jou minimaal 2 jaar daarna is de optie om de bril te kopen tegen x verlaagd bedrag. Blijkbaar is dat niet zo je betaalt bijna 100 % van nieuwwaarde van 2 jaar terug. Ja je hoeft niet af tekopen , kunt bril ook inleveren maar ja dan geen bril die je wel nodig hebt. Advies bij nieuwe klanten duidelijk aangegeven dat men indien naar 2 jaar de bril wil afkopen dit dan bijna 100 % procent van de nieuwe waarde.
Review Pearle opticiens
Review Pearle opticiens
Graag wil ik mijn ongenoegen uitspreken over de service/aftersales van de firma Pearle. Wij als familie komen er al jaren en zijn tot op heden goed geholpen. Maar nu heeft zich iets voor gedaan waardoor wij helaas per direct afscheid neem van de firma Pearle.
Even uitleg van wat er precies is gebeurd.
Mijn vrouw kocht in juli 2023 na oogmeting een bril met multifocale glazen met een totaalprijs van €640,- maar daarna begonnen de problemen.
Diversen malen terug geweest met de bril ten eerste omdat er een glas los zat in het montuur maar de opticien gaf aan dat dat normaal was ???
(Het andere glas zat geen beweging in maar hebben het zo gelaten.)
Verder een keer of 3 terug geweest omdat mijn vrouw iedere keer als ze de bril op had ze erg duizelig werd. Dit werd afgedaan met de woorden och mevrouw het is multifocaal en daar moet u aan wennen. U raad het al, na drie keer daarvoor terug te zijn geweest belande de bril na een paar maanden proberen in de kast. Nu 2 jaar later voor mezelf de ogen op laten meten in een filiaal in ons dorp en geholpen door een super enthousiaste EERLIJKE verkoper( Dhr, Huntink, wees er maar zuinig op) die 100% goede uitleg heeft gegeven.
Na het opmeten van mijn vrouw haar ogen bleek dat ze absoluut geen multifocale bril nodig had en heeft. (ook bleek de opgemeten afstand van de multifocale glazen niet 100% ).
Alleen haar veraf blik is minder waardoor het zou volstaan om een bril met enkelvoudige glazen te hebben voor veraf.
Heb dit kenbaar gemaakt bij het hoofdkantoor van Pearle in Soesterberg omdat ik me als klant een beetje in het hemd gezet voelde om een compensatie te verkrijgen op een nieuwe bril maar wat schetst mijn verbazing, ze boden alleen een kleine korting aan op de glazen bij aankoop van een nieuwe bril !!!!!!!
Aftersales is een woord waar ze bij Pearle echt wel wat aan mogen doen. Heel jammer dat er zo met de klanten omgegaan word maar ons zijn ze helaas als familieklant kwijt.
-1 ster voor de aftersales
+5 sterren voor de verkoper.
Fam.Kock
Mager assortiment
Het assortiment van Pearl is enorm gewijzigd en er zijn geen randloze monturen meer. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg terug dat ze geen randloze brillen hebben. Ik vind dit heel vreemd aangezien ik al jaren de randloze brillen bij Pearl koop. Geen behulpzame klantenservice dus. Normaal altijd tevreden over de service maar nu erg teleurgesteld.
Pearle Geleen
Ik ben bij Pearle Geleen naar binnen gelopen na een nare ervaring in Sittard. Het ging om een garantie reparatie van een bril die ik gekocht heb bij Pearle Amstelveen. In Sittard heeft men mij eerst medegedeeld dat dit geen garantie was en dat ik maar een nieuwe bril moest kopen. Mijn bril is 6 maanden oud en ik heb de medewerkster gezegd, na haar opmerking dat ik dit zelf schuld was, dat vanuit het consumentenrecht zij moet aantonen dat ik zelf schade heb toegebracht aan mijn bril. De vestigingsmanager werd erbij gehaald en die gaf aan dat het toch wel garantie betreft, maar omdat Sittard een franchise is kon ik niet worden geholpen. Hierna ben ik doorverwezen naar filiaal Geleen. En daar werd ik super geholpen en mijn bril is zonder discussie compleet vervangen. Zo hoort service te zijn! Complimenten voor Pearle Geleen. En Pearle Sittard, helaas moet ik alle negatieve reviews over jullie bevestigen.
On line een afspraak gemaakt voor een uitgebreid optometrie…
On line een afspraak gemaakt voor een uitgebreid optometrie. Op de site staat: (twv € 55,-*). Enkele dagen vóór de meting krijg ik een telefoontje waarin een medewerkster vraagt of ik een verwijzing heb van de huisarts. Die heb ik niet. Ik wil mijn ogen laten meten omdat ik denk dat mijn zichtvermogen is verminderd en dat mijn huidige bril niet meer voldoet. De medewerkster laat nu weten dat ik in dit geval € 55,- verschuldigd ben. Ik kan op de site niets vinden omtrent een verwijzing van de huisarts. Ik heb de afspraak gecanceled.
Overspannen opticien in Oss
Ik was samen met mijn man vandaag in de Pearl in Oss. Mijn man had via zijn werk een veiligheidsbril besteld en er was per ongeluk de verkeerde besteld zonder neusvleugels. Mijn man wilde graag met neusvleugels. Mijn man was hiervoor al terug geweest en heeft toen een discussie met de kale man in de winkel gehad. Mijn man kreeg te horen dat hij deze had besteld en werd nog net niet voor leugenaar uitgemaakt.
Uiteindelijk zouden ze hem terug sturen en zouden ze mijn man op de hoogte houden.
Vandaag zijn we weer weken verder en ben ik mee gegaan. Ik schrok van de manier waarop mijn man door de kale man werd geholpen. De bril was weer terug gekomen en werd niet omgeruild voor de goede. Mijn man moest er maar genoegen mee nemen en had gewoon pech gehad. Als mijn man hier geen genoegen mee nam moest hij zelf maar contact opnemen met de fabrikant intersafe.
Mijn man werd een beetje boos en toen kreeg hij door deze brilleman van alles naar zijn hoofd gesmeten. Dat hij een nare man was die het bloed onder zijn nagels vandaan haalde. Er werd hem zelfs verweten dat hij niet profesioneel zou zijn. Ik vond dit wel lachwekkend. Wie moest er hier nou profesioneel zijn. Niet mijn man als klant zijnde.
De kale opticien was zeer kinderachtig en maakte zelfs gebaren naar het andere personeel in de winkel die zich duidelijk geneerden voor dit gedrag.
Deze kale verkoper was bij het opmeten van de bril zeer amicaal daarom verbaasde dit gedrag mij enorm.
Dit is geen visitekaartje voor Pearl en ik vraag me zelfs af of deze man misschien overspannen is. Zijn gedrag maakt zelfs dat ik nu twijfel of hij de bril heeft terug gestuurd naar Intersafe.
Nooit meer naar deze Pearl, dan rij ik wel wat verder.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.