Pearlwax Avaliações 4.003

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God personlig service og produkter der virker :-) Fik min rabatkode på 25% forlænget da den var udløbet. Jeg kommer til at handle mine produkter her fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er på r*øven over, hvor effektiv deres hvide voks er - hold da op 💪 vil aldrig bruge andre mærker/varianter til voks i ansigt og armhuler, efter jeg har prøvet denne. Levering var også for... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt mærke med gode produkter og ikke mindst en kundeservice der er i topklasse. Bestilte et starter kit, men modtog det aldrig, idet pakken var blevet beskadiget under transport og sendt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra. Lille anbefaling til andre: HVIS man følger den fulde anvisning, så er dette en genial voks. Men hvis man tænker at man lige undvære Tonic, eller lige undvære after-care,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de bem-estar

Escrito pela empresa

Oplev et holdbart resultat Træt af at barbere dig hver evig eneste dag? Det er slut nu med Pearlwax! En behandling holder i omkring 3-4 uger

Pearlwax

Escrito pela empresa

100% tilfredshedsgaranti
Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb. Hvad mener vi med det? Det er meget simpelt! er du ikke glad for vores produkt, kan du returnere det til os og få dine penge tilbage. Dette gælder også selvom du har taget produktet i brug. Skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, eller er det ikke din smag, vil vi med glæde refundere dig så snart du har sendt varen retur og vi har modtaget den. Vores kunders tilfredshed er vores første prioritet og skulle du have spørgsmål omkring tilfredshedsgarantien er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.
30 dages returret
Du har 30 dages returret fra den dag, du modtager dine varer. Fortryder du dit køb, skal du blot sende varen retur til os, så klarer vi resten. Vi ser helst at varen returneres i original emballage. Vi refunderer dog maks for to brugte poser perler. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil pengene blive indsat på din konto. Vi giver vores kunder 30 dages returret kontra de påkrævede 14 dage som mange andre butikker giver - vi mener nemlig det er meget mere rimeligt for dig.
Lynhurtig levering
Leveringstid: 1-2 hverdage. Vi leverer med GLS. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. GLS pakkeshop 19 kr. GLS hjemmelevering 45 kr. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 29,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb.

Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super hurtig levering og billig…

super hurtig levering og billig kvalitets varer

14 de outubro de 2024

Kære Tommy,

Vi sætter stor pris på din positive feedback. Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med både leveringshastigheden og kvaliteten af ​​vores varer<3

Jeg ønsker dig en dejlig dag!
Team Pearlwax<3

Fin hurtig handel

3 de outubro de 2024

Kære Lotte,

Tak for din fine anmeldelse <3 Er så glad for at høre du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-)

Team Nailster

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og honning voksen er…

Hurtig levering og honning voksen er fantastisk.

29 de agosto de 2024

Kære Rikke,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din bestilling og vores honningvoks<3

Jeg ønsker dig en dejlig dag!
Team Pearlwax<3

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortfarande inga pengar tillbaka, svarar ej

Har fortfarande inte fått några svar på mina mejl. De svarar inte i telefon. Efter 10 min i kö säger de att de inte kan ta mitt telefonsamtal just nu och lägger på. Ringt direkt när de öppnar telefontiden och även eftermiddagar. Inget svar.
Väntar fortfarande på att få mina pengar tillbaka.
Ärendet har pågått sedan 24 augusti...

26 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Kära Du,

Jag är ledsen över din upplevelse, men jag kan tyvärr inte söka upp någon information då du inte har angett namn eller e-post i din recension. Du får gärna skriva till mejlen info@pearlwax.se så hjälper jag dig mer än gärna. 💜

Vi önskar dig en härlig dag!
Varma hälsningar,
Team Pearlwax 💜

16 de setembro de 2024

Kære Ulla,

Mange tak for din anmeldelse! <3

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvorfor svarer I ikke tilbage på en…

Hvorfor svarer I ikke tilbage på en mail. Svært at give stjerner når jeg ikke får svar. Hilsen Pia

10 de setembro de 2024

Kære Pia,

Jeg kan se du har været i dialog med en kollega. <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så glad for man kan se hvilken grader…

Så glad for man kan se hvilken grader varmen på voksen har.
Så tror tilfredshed herfra

5 de agosto de 2024

Kære Ann,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkt. Tak for din positive anmeldelse! <3

Godt

Det gør min hud dejlig blød og det holder i rigtig lang tid

1 de agosto de 2024

Kære Diana,

Det er dejligt at høre, at du er glad for produktet. Vi sætter pris på din positive feedback.<3

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Virker ikke godt nok

Voksen sætter sig ikke fast på hårdene og trækker måske kun 10% med ud. Fulgte ellers vejledning og brugte alle deres anbefalede produkter.
Forskellige anvisninger på brochure der medfølger og på hjemmesiden, så forvirrende brug.

26 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Kære Julie,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med produktet. Vi forstår din frustration over, at det ikke lever op til dine forventninger. Du må hellere end gerne kontakte vores kundeservice, så vil de hellere en gerne hjælpe og rådgive dig. <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine produkter til gode priser

Fine produkter til gode priser - leveret hurtigt. Meget tilfreds.

11 de julho de 2024

Kære Claus,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og levering. Tak for din positive anmeldelse! <3

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Beskadiget vare

Fordi den en af de dermaroller jeg modtog. Der var ituiet i stykker og lignede at den måske havde været åbnet☹️👎
Tænker måske at det er meget fedt at kunne opbevare den sikkert efter endt brug🤷‍♂️

3 de junho de 2024

Kære Thomas,

Vi beklager, at du modtog en beskadiget dermaroller. Vi forstår din frustration, og vi tager din feedback meget seriøst. Vi stræber efter at levere produkter af høj kvalitet, og vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse. Hvis du ikke allerede har kontaktet vores kundeservice, så må du altid henvende dig til dem. <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er vild med deres produkter ☺️

Jeg er vild med deres produkter ☺️ intet at kommentere på her

1 de julho de 2024

Kære Julie,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er glad for vores produkter. <3

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nybegynder på glatis

God hjemmeside og hurtig levering af pakken. Har prøvet at vokse en gang og det var knapt så godt. Jeg syntes ikke voksen bider fast i hårene og der skal bruges virkelig meget.
Giver det selvfølgelig en chance til inden jeg opgiver 😉

29 de maio de 2024

Kære Louise,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hjemmeside og leveringstid. Du er altid velkommen til, at skrive til vores kundeservice. De vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. <3

God service, hurtig levering

God service, løsningsorienteret og hurtige

4 de abril de 2024

Kære Lau,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Vi sætter pris på din positive feedback og stræber altid efter at levere den bedste mulige service til vores kunder. <3

God kvalitet

God kvalitet! Særligt synes jeg at deres voks-heater er super god. Den viser voksens præcise temperatur :-)

6 de maio de 2024

Kære Bolette,

Det er vi super glade for, mange tak for den fine anmeldelse. <3

Nemt og billigt

Nem bestilling, hurtigt levering. Jeg er maget tilfreds med produkter ,de virker som de skal . Det tager lidt tid og øvelse for at lære at bruge det korrekt, men når man har lært det så er det nemt og hurtigt at fjerne alle de uønskede hår . Bruger det til hele kroppen og ansigtet.
Meget tilfreds 👍🏻

29 de abril de 2024

Kære Edina,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord! Alt nyt vil selvfølgelig altid kræve tid, men lyder som om, at du er rigtig godt på vej. Ellers må du altid henvende dig til vores kundeservice, de vil hellere end gerne rådgive. <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pris. Hurtig levering.

God pris. Hurtig leverering.

10 de abril de 2024

Kære Niels,

Det er vi meget glade for, tak for din anmeldelse. <3

Team Pearlwax

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais