God personlig service og produkter der virker :-) Fik min rabatkode på 25% forlænget da den var udløbet. Jeg kommer til at handle mine produkter her fremover.
A empresa respondeu
Jeg er på r*øven over, hvor effektiv deres hvide voks er - hold da op 💪 vil aldrig bruge andre mærker/varianter til voks i ansigt og armhuler, efter jeg har prøvet denne. Levering var også for... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig godt mærke med gode produkter og ikke mindst en kundeservice der er i topklasse. Bestilte et starter kit, men modtog det aldrig, idet pakken var blevet beskadiget under transport og sendt... Ver mais
A empresa respondeu
Kæmpe anbefaling herfra. Lille anbefaling til andre: HVIS man følger den fulde anvisning, så er dette en genial voks. Men hvis man tænker at man lige undvære Tonic, eller lige undvære after-care,... Ver mais
A empresa respondeu
Oplev et holdbart resultat Træt af at barbere dig hver evig eneste dag? Det er slut nu med Pearlwax! En behandling holder i omkring 3-4 uger
Escrito pela empresa

Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb.

Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
super hurtig levering og billig kvalitets varer

Resposta da Pearlwax
Hurtig levering og honning voksen er fantastisk.

Resposta da Pearlwax
Har fortfarande inte fått några svar på mina mejl. De svarar inte i telefon. Efter 10 min i kö säger de att de inte kan ta mitt telefonsamtal just nu och lägger på. Ringt direkt när de öppnar telefontiden och även eftermiddagar. Inget svar.
Väntar fortfarande på att få mina pengar tillbaka.
Ärendet har pågått sedan 24 augusti...

Resposta da Pearlwax
Hvorfor svarer I ikke tilbage på en mail. Svært at give stjerner når jeg ikke får svar. Hilsen Pia

Resposta da Pearlwax
Så glad for man kan se hvilken grader varmen på voksen har.
Så tror tilfredshed herfra

Resposta da Pearlwax
Voksen sætter sig ikke fast på hårdene og trækker måske kun 10% med ud. Fulgte ellers vejledning og brugte alle deres anbefalede produkter.
Forskellige anvisninger på brochure der medfølger og på hjemmesiden, så forvirrende brug.

Resposta da Pearlwax
Fine produkter til gode priser - leveret hurtigt. Meget tilfreds.

Resposta da Pearlwax
Fordi den en af de dermaroller jeg modtog. Der var ituiet i stykker og lignede at den måske havde været åbnet☹️👎
Tænker måske at det er meget fedt at kunne opbevare den sikkert efter endt brug🤷♂️

Resposta da Pearlwax
Jeg er vild med deres produkter ☺️ intet at kommentere på her

Resposta da Pearlwax
God hjemmeside og hurtig levering af pakken. Har prøvet at vokse en gang og det var knapt så godt. Jeg syntes ikke voksen bider fast i hårene og der skal bruges virkelig meget.
Giver det selvfølgelig en chance til inden jeg opgiver 😉

Resposta da Pearlwax
God kvalitet! Særligt synes jeg at deres voks-heater er super god. Den viser voksens præcise temperatur :-)

Resposta da Pearlwax
Nem bestilling, hurtigt levering. Jeg er maget tilfreds med produkter ,de virker som de skal . Det tager lidt tid og øvelse for at lære at bruge det korrekt, men når man har lært det så er det nemt og hurtigt at fjerne alle de uønskede hår . Bruger det til hele kroppen og ansigtet.
Meget tilfreds 👍🏻

Resposta da Pearlwax
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.