Het pakketje was bezorgd bij buren 5 deuren verder. Ik wist het niet , geen briefje. Heel veel mails verder kwamen ze erachter dat het bij de buren op no.5 was afgegeven. Keurige communicatie met Chr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kreeg een bericht dat het bezorgd zou zijn. Ik was de hele dag thuis, niemand belde aan. Geen briefje in de bus dus geen idee waar het gebleven is. Ik lees bij reviews hier dat ze het soms... Ver mais
Peddler meldt dat er een pakket is afgegeven op het moment dat ik thuis ben. Er is niets bezorgd. Ik heb direct contact opgenomen, maar dan krijg je te maken met een hele passieve klantenservice, die... Ver mais
Mijn bestelling werd vooraf aangekondigd per email, maar ik was er niet. De volgende dag wederom geinformeerd over bezorging, en toen was ik er wel. Vriendelijke bezorger, kan niet klagen.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
The new Peddler, Local Products, Local Retailers, Same day delivery
Informações de contato
John M. Keynesplein 12, 1066 EP, Amsterdam, Holanda
- helpdesk@peddler.com
- peddler.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 18% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Prettig aan de deur
Prettig aan de deur, pakket was in goede staat.
er staat mijn pakket is afgeleverd
er staat mijn pakket is afgeleverd, maar niet bij mij en ik weet niet waar.
Mijn aankoop van Vinted heeft er bijna…
Mijn aankoop van Vinted heeft er bijna 2 weken over gedaan om afgeleverd te worden. Dat is echt veel te lang!!
Nadat mijn pakketje 📦 als geleverd…
Nadat mijn pakketje 📦 als geleverd stond had ik niks ontvangen. Na lang zoeken 🔍 online in contact gekomen met iemand van Pedler.
Uiteindelijk een onderzoek gedaan en het pakket gevonden.
Ik ben goed geholpen, maar de weg naar hulp was moeizaam en kan beter daarom 3 sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ik vind het vreemd dat Peddler nooit…
Ik vind het vreemd dat Peddler nooit aankondigt
wanneer ze komen. Ze melden wel als ze tevergeefs aan het afleveradres dat zij dan de volgende lichting komen.Het zou wat gemakkelijker zijn als ALTIJD tevoren wordt gemeld plus een tijdstip wanneer men komt.
Dat tijdstip kan gewoon een dagdeel aangeven en niet zoals nu je geen idee hebt wanneer men ongeveer komt waardoor je de hele dag tot 21.00 uur zit te wachten.
Zeeeeeeeeeeeeer slecht
Pakket geleverd. Persoonlijk voor getekend staat er dan. Was niet eens thuis tijdens de levering. Bij aankomst je raad het al geen pakket. Buren gevraagd ook niks bij hun geleverd. Neem je contact op. Duurt het bijna een week voordat ze antwoord geven. Dan krijg je dus het standaard antwoord dat volgens het systeem is je pakket wel geleverd. Zijn allemaal een stelletje sukkels daar. Ik ben nu in gevecht met peddler en het bedrijf waar ik mijn item heb gekocht want niemand wil verantwoording nemen en wie is de sjaak. Ik dus die kan fluiten en naar zijn geld en naar het item wat ik heb gekocht
Bezorging is zogenaamd bij mij bezorgd…
Bezorging is zogenaamd bij mij bezorgd maar er was niemand thuis en verder ook geen briefje achter gelaten van waar het wel is. Mijn pakket is kwijt en ik krijg geen hulp vanuit peddler terwijl dit hun fout is.
Niet bezorgd!
Krijg een mail dat pakketje bezorgd is,maar heb geen bezorger gezien😡
Dit bedrijf heeft een hart.
Dit bedrijf heeft een hart.
Geweldig klantvriendelijk.
Bezorgers zeer netjes
Fijn dat jullie er zijn voor ons!
Fijn dat jullie er zijn voor ons!
Peddler is waardeloos
Peddler is waardeloos. Het pakket leveren ze af bij de verkeerde persoon, verkeerde straat en verkeerd huisnummer. En denk maar niet dat klantenservice je helpt.
Pakket besteld op AliExpress en keurig…
Pakket besteld op AliExpress en keurig een track and trace code gehad ,na een maand nog niks binnen gehad en toen toch maar contact opgenomen met peddler die wisten er niks van kreeg ik te horen .Nu zijn we bijna 3 maanden verder en nog niks als ik de track and trace code invoer is het pakket wel degelijk bij peddler.
Ze zijn gewoon mijn pakket kwijt geraakt. Ik begrijp dat ze geen telefoon nummer hebben anders had telefoon rood gloeiend gestaan van de klachten. Wat een slecht bedrijf .
Goed geïnformeerd over de tijd van…
Goed geïnformeerd over de tijd van bezorging en de tijd klopte.
Komt gewoon niet
Komt gewoon niet, maar wel beweren dat ze zijn geweest. E-Mail wordt niet op gereageerd.
Jammer dat je niet kan kiezen voor een bezorgmoment
Ik ben tot nu toe tevreden over Peddler omdat ik toevallig thuis was / kon zijn wanneer de bezorgers langs kwamen die trouwens erg vriendelijk zijn en de pakketjes boven komen brengen.
Een min punt is dat je niet kan reageren en kiezen voor een bezorg data of tijdstip dat je thuis bent. Er zijn ook mensen die werken en dus niet altijd thuis kunnen zijn wanneer de bezorger langs kom . Dit is dus een belangrijke verbeter punt .
Perfect
Alles goed bezorgd door een heel vriendelijke bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar of om aan te raden
Package delivered to "the neighbors"
"Package delivered to the neighbors"
My neighbors live next door to me, and in a neighborhood with apartments, there are quite a few of them
But the package was lying 500 meters away in another part of the neighborhood
If I were the only one, that would be possible, but I found 9 packages there belonging to different residents from the entire neighborhood
And not at the house number as indicated in the email, but in the stairwell of that apartment
Wat een verschikkelijk bedrijf
Wat een verschikkelijk bedrijf, zo slecht dat het bijna knap is. Tot 3 x toe aangeven dat je hebt geprobeerd te bezorgen maar nooit in de buurt van de lokatie geweest.
Waardeloos.bezorgen niets en markeren…
Waardeloos.bezorgen niets en markeren als bezorgd