Peddler.com Avaliações

3.271
O TrustScore é 2 de um total de 5

2,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het pakketje was bezorgd bij buren 5 deuren verder. Ik wist het niet , geen briefje. Heel veel mails verder kwamen ze erachter dat het bij de buren op no.5 was afgegeven. Keurige communicatie met Chr... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kreeg een bericht dat het bezorgd zou zijn. Ik was de hele dag thuis, niemand belde aan. Geen briefje in de bus dus geen idee waar het gebleven is. Ik lees bij reviews hier dat ze het soms... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Peddler meldt dat er een pakket is afgegeven op het moment dat ik thuis ben. Er is niets bezorgd. Ik heb direct contact opgenomen, maar dan krijg je te maken met een hele passieve klantenservice, die... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling werd vooraf aangekondigd per email, maar ik was er niet. De volgende dag wederom geinformeerd over bezorging, en toen was ik er wel. Vriendelijke bezorger, kan niet klagen.

Detalhes da empresa

1. Comércio online

Informação fornecida por fontes externas variadas

The new Peddler, Local Products, Local Retailers, Same day delivery

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

3 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 18% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(3.271)

727 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben er inmiddels echt klaar mee en ga aangifte doen.

Ik ben er inmiddels echt klaar mee. Opnieuw zou er volgens Peddler
een pakket ter waarde van ruim €100 bij mij zijn afgeleverd, maar ik heb helemaal niets ontvangen. Er staat ook geen enkele registratie op mijn videodeurbel, terwijl die normaal gesproken elke levering vastlegt.
Dit is helaas niet de eerste keer dat dit gebeurt.
Het pakket is wederom niet daadwerkelijk bij mij afgeleverd, ondanks dat hun systeem aangeeft van wel.
Daarom voel ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.
Ik ga aangifte doen bij de politie wegens mogelijke diefstal en wil dat er serieus onderzoek wordt gedaan naar de gang van zaken rondom de leveringen van dit bedrijf.
UPDATE reaktie: Geen verantwoordelijkheid nemen en steeds maar nutteloze, onzinnige reacties geven en de schuld bij de verzender leggen, terwijl de diefstal dagelijks binnen hun eigen bedrijf plaatsvindt. Gewoon een slecht bedrijf dat puur uit is op geld graaien en lak heeft aan de klanten.

8 de maio de 2026

Beste Leo,

Het spijt ons enorm te vernemen dat je pakket niet is aangekomen en dat de ervaring met onze dienstverlening tot op dit punt zo frustrerend is verlopen. Wij nemen dit soort meldingen zeer serieus.

Hoewel wij de bezorging verzorgen, is de verzender (de winkel waar je de aankoop hebt gedaan) verantwoordelijk voor de zending tot het moment van ontvangst. Wij raden je daarom aan om je claim bij hen neer te leggen; zij zijn de partij die het onderzoek officieel kunnen starten en een eventuele vergoeding kunnen regelen.

Ondertussen nemen wij jouw feedback intern mee om onze leveringsprocessen en de controle daarop te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer voorvalt. Mocht de verkoper specifieke informatie van ons nodig hebben voor hun onderzoek, dan zullen wij daar uiteraard onze volledige medewerking aan verlenen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb een bestelling gedaan bij ali…

Heb een bestelling gedaan bij ali expres en het pakketje is nu inmiddels al twee dagen te laat binnen en dat vind ik een slechte zaak ik snap niet dat mensen doorgaan met peddler bezorgdienst en dat er niks tegen gedaan wordt want je hebt wel je betaalt voor je artikel maar je krijgt het niet of het is zogenaamd zoekgeraakt nee voor mij is het gelijk klaar met ali

9 de maio de 2026

Beste Ron,

Wat vervelend dat uw pakketje nog steeds niet is aangekomen. Het is natuurlijk nooit fijn om lang te moeten wachten op een bestelling waar u voor heeft betaald.

Omdat het een zending van AliExpress betreft, zijn wij voor de overdracht afhankelijk van hun proces. Mocht u het pakket na enkele dagen nog steeds niet in ontvangst hebben genomen, dan kunt u ons mailen op helpdesk@pedder.com. We kijken dan graag met u mee naar de huidige status van de levering. Voor een eventuele terugbetaling blijft de verkoper echter het aanspreekpunt.

Bedankt voor uw feedback en we hopen dat u uw pakket alsnog snel in ontvangst kunt nemen.

Supersnelle bezorging

Supersnelle bezorging, duidelijk, veel beter om in de stad te bezorgen met een bakfiets ipv nog meer busjes. Kortom: ga zo door. Een tevreden klant.

8 de maio de 2026

Beste Karin,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de bezorging met de bakfiets goed is bevallen en dat het pakketje snel in huis was. We doen ons best om dit zo voort te zetten.

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf, inmiddels al 10 tallen pakketjes weg van mij in de afgelopen tijd en het interesseert ze ook helemaal niks, zelfs als je mailde geven ze aan dat het aan de verzender ligt en niet hun verantwoordelijkheid is ? Vooral dingen die je bij Ali koopt hebben deze flut vervoerder.
Heb ook al meegemaakt dat ze als het niet past in de brievenbus ze het gewoon dubbelvouwen en er dan inproppen en de inhoud is dan kapot of beschadigd.

En dan die mooie reclame van hun, wij komen op de bakfiets......wat een lulverhaal is gewoon ordinaire oplichting

Beste Tom,

Onze oprechte excuses voor de reeks mislukte bezorgingen. Het is absoluut niet acceptabel dat een pakket door de brievenbus wordt gedrukt waardoor de inhoud beschadigt. Dit is niet de kwaliteit waar wij voor staan en wij zetten uw feedback meteen door naar onze HR-afdeling om de benodigde stappen te ondernemen.

Wat betreft de vermiste zendingen begrijpen we de frustratie over de verantwoordelijkheid. Omdat de verkoper (zoals AliExpress) de officiële verzendopdracht geeft, zijn zij de enige partij die een onderzoek naar de vermissing kunnen afronden en een eventuele terugbetaling kunnen storten. Wij verlenen uiteraard onze volledige medewerking aan de verkoper om dit proces te steunen.

Bedankt voor het melden van deze incidenten; dit helpt ons om onze service gericht te verbeteren.

Geweldige service

Geweldige service . Post nl en DHL kunnen hier veel van leren zeker qua service.

Beste Yvonne,

Bedankt voor het mooie compliment! Goed om te horen dat onze service zo positief opvalt tussen de verschillende bezorgdiensten. We blijven ons best doen om dit zo vol te houden en uw feedback draagt hier zeker aan bij.

Veel plezier met je pakket!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima bezorging en ook nog eens voor het milieu!

Vriendelijke bezorger en een goede duurzame ervaring, niets aan op te merken!

Beste Annika,

Wat fijn om te horen dat de bezorging soepel verliep en dat de duurzame aanpak werd gewaardeerd. We geven het compliment door aan de bezorger. Dankjewel voor je positieve feedback!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tweede keer dat ik een klacht indien.

Tweede keer dat ik een klacht bij Peddler ga indienen.
Bezorger legt het pakket bij de deur neer, belt aan en gaat direct terug naar de auto. Hij wacht niet af of er wel iemand de deur open doet. Wederom een zeer slechte bezorging.

Beste A.Muis,

Het is zorgelijk om te lezen dat u voor de tweede keer een negatieve ervaring heeft met onze bezorging. Het achterlaten van een pakket zonder te wachten tot er iemand opendoet, is absoluut niet de manier waarop wij willen werken. Wij bieden hier onze oprechte excuses voor.

Wij nemen uw feedback serieus en gaan dit direct doorzetten naar onze HR-afdeling om de desbetreffende stappen te ondernemen met de bezorger in kwestie. Dit gedrag is niet volgens onze richtlijnen en we gaan ons best doen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit opnieuw te melden, zodat we hier gericht actie op kunnen ondernemen.

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger, goede bezorging.

5 de maio de 2026

Beste Glenda,

Bedankt voor je compliment! Goed om te horen dat de bezorging soepel is verlopen en dat de bezorger een positieve indruk heeft achtergelaten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het pakket is niet bij ons geleverd

Het pakket is niet bij ons geleverd, maar voor de voordeur gelegd. Wij waren een paar dagen op vakantie. Wonder boven wonder lag het pakket er nog, maar dit is niet heel netjes.

Beste James,

Het is onacceptabel om te horen dat uw pakket onbeheerd bij de voordeur is achtergelaten terwijl u niet thuis was. Hoewel het pakket er bij uw terugkomst nog lag, is dit een fout die niet had mogen gebeuren.

Wij nemen deze melding serieus en sturen uw feedback direct door naar onze HR-afdeling. Zij zullen ervoor zorgen dat onze richtlijnen in de toekomst strikt worden nageleefd.

Bedankt dat u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld; dit helpt ons om de kwaliteit van onze bezorging te verbeteren.

4 de pakketje dit jaar met gedoe

4 de pakketje dit jaar, 4 de klacht.

Ali pakketje paste niet door de brievenbus, dus laat je hem maar er gewoon uitsteken en ga je weg en laat je de eventuele problemen maar aan de klant over.

4de klachten, maar verwacht geen verbetering. Gezien alle resultaten van iedereen,

1 de maio de 2026

Beste Rolf,

Vier klachten in een jaar is simpelweg te veel en we begrijpen uw frustratie. Het achterlaten van een pakket dat uit de brievenbus steekt is niet de manier waarop wij horen te bezorgen; het is onveilig en het hoort niet bij de service die we beloven. Wij bieden hier dan ook onze oprechte excuses voor aan.

Wij zetten deze melding door naar onze HR-afdeling. Zij zullen dit specifiek gaan uitzoeken om de benodigde stappen te ondernemen met de verantwoordelijke bezorger.

Bedankt voor uw feedback, we gaan ermee aan de slag om dit te voorkomen in de toekomst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Twee pakketten niet bezorgd op…

Twee pakketten niet bezorgd op berzorgadres. Peddler geeft aan afgelopen vrijdag een pakket niet te kunnen bezorgen omdat er niemand thuis was, en ook niet bij de buren, terwijl dat pertinent en aantoonbaar onjuist is. dan volgt een nieuwe bezorgdatum, vandaag. pakketten zouden zijn bezorgd terwijl er niets is geleverd.

Beste Fedor,

Het spijt ons om te horen dat de bezorging niet goed verliep. Het is duidelijk dat de communicatie over de bezorging van uw pakketten niet goed is verlopen. Als de tracking aangeeft dat er niemand thuis was terwijl dit niet klopt, en pakketten vervolgens als bezorgd staan zonder dat u iets heeft ontvangen.

Er zullen passende maatregelen worden genomen om dit soort leverpogingen in de toekomst te voorkomen.

Mocht u de pakketten op dit moment nog steeds niet ontvangen hebben, stuur dan alstublieft uw trackingnummers naar helpdesk@peddler.com. We kijken dan graag mee naar de exacte locatie van uw zendingen.

Bedankt voor uw feedback en het melden van deze situatie.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sneller van China naar Rotterdam dan ...

Het (brievenbus) pakketje is sneller vervoerd vanuit China naar Rotterdam dan Rotterdam naar huisadres.
Zou vrijdag komen, 09:00-21:00 (lekker ruim), veranderd in zaterdag wordt geleverd. Vervolgens vrijdag om 20:15 "oh nee toch niet", onverwachte omstandigheden, het bleek pakket 79 in de route te zijn misschien paar te veel.
Uiteindelijk is het dinsdag geworden.

28 de abril de 2026

Beste,

Onze excuses voor de vertraging van uw pakket en het ongemak door de verschoven bezorgdata. We begrijpen dat een tijdvak van 09:00 tot 21:00 uur erg ruim is en dat het teleurstellend is als de levering dan alsnog niet op de geplande dag lukt.

We nemen uw opmerkingen over de routeplanning mee naar ons logistieke team om dit in de toekomst beter af te stemmen en dit soort vertragingen te voorkomen.

Bedankt voor uw feedback en uw geduld. Nogmaals onze oprechte excuses voor deze gang van zaken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik krijg een bericht dat het is…

Ik krijg een bericht dat het is afgegeven maar er ligt niets?
Waalstraat 119 2hg???

2 de maio de 2026

Beste Ineke,

Het is erg vervelend dat u een bericht heeft ontvangen dat het pakket is afgeleverd, maar dat u niets heeft ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we kunnen dit voor u uitzoeken.

Wij raden u aan om uw trackingnummer te mailen naar helpdesk@peddler.com. Ons team kunt u verder helpen om uw pakket te traceren.

Onze excuses voor het ongemak, we gaan ons best doen om dit snel voor u op te lossen.

left the package on the street in Amsterdam Nieuwe west

According to the delivery confirmation, the package was marked as delivered. However, the proof of delivery photo clearly shows that the parcel was left unattended on the street, in front of my address. This is not a secure or appropriate location for delivery.

The package is now missing and has most likely been stolen. I have lived at this address for 12 years and regularly receive deliveries, and this is the first time a parcel has been left in such an unsafe manner.
Mailed customer servce, never got a reply.
Terrible company, avoid if you can.

Dear Adnan,

Our sincere apologies for this situation. Leaving a package unattended on the street is absolutely not allowed and does not comply with our delivery guidelines. It is very concerning to hear that the package is now missing.

We are immediately forwarding this report to our HR department to take the necessary steps regarding the driver in question. If there is anything else we can assist you with or if you have further questions, please feel free to contact us at helpdesk@peddler.com.

Once again, our sincere apologies for the inconvenience.

Kind regards,

Weer niets geleverd

Weer niets geleverd, zeggen weer 3 x geweest te zijn. Ben de hele week aanwezig dus geen smoesjes aub. Dit is namelijk mijn werk adres waar nog minimaal 10 mensen iedere dag zijn. Ook deze zending gaat dus retour naar Chine, fijn bedankt Peddler.😤

Beste Ronald,

Het is ontzettend vervelend om te horen dat de bezorging op uw werkadres herhaaldelijk is mislukt, zeker omdat er altijd mensen aanwezig zijn om het pakket aan te nemen. We begrijpen uw frustratie over het feit dat het pakket nu retour wordt gestuurd. Helaas is het retourproces een geautomatiseerd systeem dat wij op dit punt niet meer kunnen onderbreken of terugdraaien.

Wij stellen uw feedback zeer op de hoogte. Er zullen passende maatregelen worden genomen om deze werkwijze in de toekomst te voorkomen.

Onze oprechte excuses voor deze negatieve ervaring en de gang van zaken.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Als ik iets bestel bij Temu en het word…

Als ik iets bestel bij Temu en het word bezorgd, krijg ik een foto, waar de koerier mijn pakket heeft afgegeven.
Ik krijg net een mail dat m’n pakket bezorgd is , en aangenomen door de gene die het besteld heeft. En dat ben ik!
Maar ik heb het niet

Beste Ugur,

Wat vervelend om te horen dat uw pakket als geleverd is gemarkeerd terwijl u niets heeft ontvangen. Dit is absoluut niet de juiste gang van zaken en wij nemen deze melding dan ook hoog op.

Zou u uw trackingnummer kunnen sturen naar helpdesk@peddler.com? Dan kunnen wij u helpen bij het vinden van een oplossing voor uw zending. Onze excuses voor dit ongemak.

De slechtste bedrijf

De slechtste bedrijf , ik ben meer dan €120.00 kwijtgeraakt door niet oplevering van mijne pakketjes . Ze hebben dat gewoon teruggestuurd,

4 de setembro de 2025

Beste Jaber,

Het is ontzettend vervelend om te horen dat uw pakketten zijn teruggestuurd en dat u hierdoor een aanzienlijk bedrag bent kwijtgeraakt. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Helaas is het retourproces een geautomatiseerd systeem dat wij niet meer kunnen onderbreken zodra het in gang is gezet. Voor verdere stappen raden wij u aan om de afzender hiervoor te benaderen.

Wij stellen het zeer op de hoogte dat u de tijd heeft genomen om uw feedback door te geven en wij nemen dit mee in het verbeteren van onze service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Signed by recipient, but never delivered...

The track and trace shows that my package was delivered and signed for by the recipient. However, it was never delivered to me, and I have no idea who supposedly signed for it. Customer service has also been unhelpful.

24 de abril de 2026

Dear Star,

Our sincere apologies for this situation. It is very concerning to hear that your package is marked as 'delivered and signed for' while you have received nothing. This is absolutely not in line with our delivery guidelines.

We also are upset to hear that our customer service has not been helpful so far; we will address this internally to improve our support.

If you haven't received a resolution yet, please email your tracking number to helpdesk@peddler.com so we can do this investigation for you.

Again, our apologies for the inconvenience.

Kind regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pokémon kaarten verdwenen.. kleding geen probleem?

Meerdere PSA graded Pokémon kaarten besteld via Vinted. Ging altijd goed, tot ook Peddler aan de lijst bezorgers is toegevoegd. Bij 2 verschillende leveringen de melding 'alcohol delivery, customer not home.' Wat natuurlijk complete onzin is, omdat de verkoop van alcohol niet eens is toegestaan op Vinted. Frapant: een derde zending van Vinted met een broek, is wel gewoon aangekomen. Zeg het maar...
Geld teruggekregen van Vinted, maar de verkopers zijn dure kaarten kwijt en Peddler heeft geen idee waar ze zijn en doet ook geen enkele moeite om dit te achterhalen. Ze gaan beiden aangifte doen.

7 de abril de 2026

Beste Christiaan,

Onze oprechte excuses voor deze gang van zaken. Het lijkt erop dat er een verkeerde melding is doorgegeven in ons systeem wat betreft de 'alcohol delivery'; dit had uiteraard niet mogen gebeuren en we begrijpen dat dit voor veel verwarring zorgt.

Het is erg vervelend om te horen dat uw zendingen niet naar behoren zijn afgeleverd. We nemen uw feedback uiterst serieus en nemen dit direct intern mee om onze services en processen verder te verbeteren en dit soort fouten in de toekomst te voorkomen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lekker makkelijk in de brievenbus

Lekker makkelijk in de brievenbus! En nog duurzaam ook zo!

23 de abril de 2026

Beste Jet,

Wat een fijn bericht! Dat is precies waar we het voor doen: een makkelijke bezorging die ook nog eens beter is voor de planeet.

Bedankt voor de positieve feedback en veel plezier met uw bestelling!