Per P. Cykler Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Per P. kan nogle tricks med en cykel👏 Der var kæmpe forskel på komforten før og efter Bikefittet. Jeg kom for et bikefit, men pga den gode vejledning og service, har Per P. cykler fået en ny fas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige handlet cykel med Per, kom for at købe en Gravel cykel, Efter at være sendt på en 3 prøve ture rundt i Snejbjerg, på forskellige cykler, var valget til sidst uundgåeligt, kom hjem med en Argo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse hos Per & Jette. Har købt min drømmecykel, en Lapierre Xelius 10.0 racer. Fik den skilt ad, omlakeret hos @jhdesigns og samlet meget omhyggeligt af Kasper på værkstedet med lidt ek... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en frempind hos Per P. Cykler fredag morgen og modtog den allerede lørdag middag – virkelig imponerende hurtig levering! Desværre var frempinden ridset ved modtagelsen, men da jeg skre... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Escrito pela empresa

Mere end 30 års erfaring. Per P. Cykler startede d. 15/1 1994. Per P. Cykler ApS ønsker at servicere og vejlede deres kunder bedst muligt, både i butikken og på værkstedet. Personalet er løbende på uddannelse for hele tiden at sikre sig optimal viden om produkterne. Per P. Cykler er også certificeret Shimano Service Center, hvor butikken løbende skal opdateres med kurser og viden. Endvidere tilbyder butikken også cykelopmålinger, der sikrer cyklisten den rette indstilling af cyklen. Per P. Cykler er medlem af Danske Cykelhandlere og er 5-stjernet certificeret cykelforretning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fin og venlig service

Fin og venlig service. Hurtig levering til tiden. Kan kun anbefales!

22 de agosto de 2022

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service med personlig vejledning samt justering og tilpasning af den købte cykel. Venlig betjening.

22 de julho de 2022

Suveræn kundeservice

Suveræn kundeservice, hurtig levering og god brugsanvisning.

16 de julho de 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig og kreativ levering, super cykel, absolut de bedste anbefalinger herfra😍

11 de julho de 2022

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god og kvalificeret service

En rigtig god og kvalificeret service. Følte en tryghed i, at få købt den rigtige cykel.
Kan varmt anbefale at købe cykel her👌
Jytte Duus

16 de maio de 2022

Resposta da Per P. Cykler

Tusind tak for den fine anmeldelse, den betyder meget for os. God fornøjelse med din nye cykel. Mvh Per P. Cykler

Very professional

Very professional knowhow of complex modern bicycle construction. Kind reception. Great advise for bicycle use and posture. Perfect communication.

13 de maio de 2022

Resposta da Per P. Cykler

Thanks very much for your nice review. We are happy that we could help you, so you could continue your journey and bicycle holiday. Best regards, Per P. Cykler

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best customer service i've had in years!

Great experience buying from Per P. Cykler!

Before i bought my bike, Per was happy to answer any questions i had. When i did buy my bike i was lucky enough that they were driving to copenhagen the day after and so hand delivered my new Cannondale Caad 13 in Person. Now that is some great customer service!

Per took the time to explain a few tips and tricks about my new bike and even gave my some free bits for my future upgrades. Jette is always quick to respond to emails and made the buying experience so smooth.

I cannot recommend Per P. Cykler enough!

10 de maio de 2022

Thanks very much for the nice review and rate. Best regards, Per P. Cykler

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fandt præcis den Koga-model jeg…

Fandt præcis den Koga-model jeg ønskede.
Alt i orden med produkt, kvalitet og levering. Bedste anbefalinger herfra.

9 de maio de 2022

Resposta da Per P. Cykler

Tusind tak for din anmeldelse. God fornøjelse med din Koga cykel, mvh Per P. Cykler

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skal aldrig mere have serviceret min…

Skal aldrig mere have serviceret min cykel hos Per P cykel, magen til fusker og meget lidt kunde mindet skal man kigge langt. Det hele startede i marts 2021 hvor jeg bad ham om at lave et forårstjekker af min elcykel, da fik den tilbage, var cykelen stadig punkteret, det blev så ordnet i april 2021. Jeg kommer så til skade med min fod, og cykel er ikke ude at kører i et år. Den er så flad igen i april 2022, hvor han igen kræver betaling

1 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig og seriøs cykelforretning

Vi har ved vores udvælgelse af 2 el-cykler, fået en rigtig fin og seriøs gennemgang med flere forskellige modelprøvning inden valget. Tror prisniveau er som andre steder. Vi kommer gerne igen.

28 de abril de 2022

Resposta da Per P. Cykler

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Rigtig god fornøjelse og glæde med jeres 2 nye El-cykler. Mvh Per P. Cykler

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er rigtig godt tilfreds med min el…

Jeg er rigtig godt tilfreds med min el cykel. God pris, hurtig levering, hjælpsom fragtmand, og meget hjælpsom kundeservice hos Per P. Cykler. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

1 de abril de 2022

Resposta da Per P. Cykler

Tak, Doris. Det er vi meget glade for at høre. God fornøjelse med din nye cykel. Mvh Per P. Cykler

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt en ny cykel til min hustru

Har købt en ny cykel til min hustru. Bestilte den til afhentning dagen før afhentning. Da jeg mødte i butikken stod cyklen klar og jeg fik en meget fin gennemgang. En flot butik med flotte cykler og gode priser. Kan give mine bedste anbefalinger.

15 de março de 2022

Tak for den pæne anmeldelse. Mvh Per P. Cykler

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Jeg købte min racercykel hos Per P. De hjalp med at sætte den op til mine målinger og gjorde den klar. Jeg valgte at hente cyklen selv og Per var virkelig hjælpsom ved levering hvor han gennemgik alt og vi havde og god dialog. Efter et par dagen fulgte han op og spurgte om alt var fint. God butik, god varer, god pris, god ejer, osv. Køb køb køb ☺️

22 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk købsoplevelse - rigtig god kundeservice.

Jeg bestilte en cykel ved Per P. Cykler tirsdag eftermiddag, blot 48 timer efter var den leveret på adressen i den anden ende af landet.

Forud for købet ringede jeg til butikken da jeg havde et par spørgsmål vedrørende mit køb, jeg fik venlig og kompetent vejledning. Cyklen blev leveret hurtigt og venligt af et lokalt fragtfirma til en fornuftig pris. Der har været fulgt op på mit køb og min tilfredshed på mail, og jeg har efterfølgende været i dialog med både Per og hans partner i forhold til opsætning og justering af cyklen.

Det har været en meget positiv oplevelse at handle ved perpcykler.dk og jeg har kun rosende ord at sige om salg, service, og levering.

Jeg kan varmt anbefale perpcykler.dk

25 de maio de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais